- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.041
Paketleme malzemeleri satan bir yerdi.Nerden temin ettin, özel bir adı var mı ne diye araştıracağız
Bir de ben bir şey sormak istiyorum.
Aranızda dini kitaplar okuyanlar vardır.
Bana şöyle dini duygularımı yükseltecek kitap tavsiyesi olan var mı?
Bu ara böyle kitaplar okumak istiyorum ama hangisini almam gerektiğini bilmiyorum.
Arapça kelimesi az olandan mümkünse.
Dili sade olanlardan.
Öteki türlü bir şey anlayamıyorum okuduğumdan.
Onu sipariş vermiştim. Ama gelmesi uzun sürünce iptal ettim.ben de takipteyim. Bülbülün Kırk Şarkısını okuyan arkadaşlar vardı ve beğenmişlerdi. ona bakabilirsin
Bir de ben bir şey sormak istiyorum.
Aranızda dini kitaplar okuyanlar vardır.
Bana şöyle dini duygularımı yükseltecek kitap tavsiyesi olan var mı?
Bu ara böyle kitaplar okumak istiyorum ama hangisini almam gerektiğini bilmiyorum.
Arapça kelimesi az olandan mümkünse.
Dili sade olanlardan.
Öteki türlü bir şey anlayamıyorum okuduğumdan.
ben ķışın okurum sanirim.Benim de planlarımdan biri bitirmek. Kendimi gaza getirmek için internetteki kitap ile ilgili yorumları okuyorum. Vay şöyle muhteşem kitap, böyle harika falan derken başlayıp yarım bırakıyorum
Ben yakın zamanda başlamayacağım ondan önce bitirmek istediğim daha az sayfalı kitaplarıma öncelik veriyorum :) ama okuyacağınız zaman eşlik ederim seve seve :)
Belki bu sayede bitirebilirim.
ben de ara verip o tadı yasama taraftariyim aslinda, cok guzel tarif etmissin. Bazen acgozlu davranip hemen sonraki kitaba baslamadan da duramiyorum. :)Olmaz mı:) çok etkilendiğini bir kitabın hemen ardından o lezzeti iyice sindirmek isterim:) bu şeye benziyor en sevdiğin tatlıyı yiyorsun bitiriyor ama tadını bir süre daha hissetmek istiyorum hem ardından başka bişey yemek istemezsin çünkü hem doymussundur hemde o lezzet bir süre daha kalsın istersin ben çok iyi bir kitap bitirdiğimde evdeysem kalkıp işimi yaparım ütü, temizlik , vss... Enerjik yoksa film izlerim , vaktim varsa dışarı cikarim , iş yerinde yada disaridaysam ekşi sözlükte, sosyalmedyada yada en sevdiğim YouTube kanallarında takılırım
Rusya himayesine gecisleri tetiklemis bence. Bahsi gecen önderler de bu sayede daha kolay adim atabilmisler sanirim.Dün aratamonovlar bitmedi aslında çok akıcı çok güzel konusu ama basım yılı 1972 ve çok fazla yazım yanlışı ve cümle hatası var canımı sıkıyor okuma hevesim kaçtı kitabı
Beyaz zambaklar ülkesinde kitabı güzel gidiyor kitabın yarısına geldim ama hala ülkeyi nasıl baştan yenildikleri hakkında birşeyler rastlamadım fin Halkı iyi güzel Çalışkan da ne yapmışlarda uyanmislar onu merak ediyorum?
tuylerim urperdi paylastigin pasajdan sonra ...Deli Kadın Hikayeleri Bitti
21 tane hikaye var. Delilikle dolu ve okuduktan sonra insanın içine bir şey oturuyor. Ölümler, cinayetler, intiharlar, geride kalanlarla dolu öyküler. İstismara, tecavüze uğrayarak deliren çocuklar. Çok rahatsız edici şeyler anlatıyor kitap aslında.
Beni en etkileyen paragraflardan birini paylaşmak istiyorum.
"Allah neden kızımın kendini asacağı ipi cüzdanımdaki paralarla, kendi ellerimle aldırdı da çantamda taşıttı eve kadar? Neden çantamdan çıkarttırdı benim ellerime o ipi... önce mutfak masasının üzerine koydurdu? Sonra kapıdaki portmantonun kancasına astırttı... sonra yanına almayı unuttu diye üzerimde gecelik, elimde ip beni kızımın peşinden koşturttu... Neden?"
Sıradaki kitabım: Bir Köy Hekimi - Franz Kafka
Kısa kitaplar seçiyorum.
Anca beraber kanca beraber, biz bu yola 528016 yıl önce beraber çıktık, sana gelen bana gelir
Günaydın
Ağır ağır Gülün Adı okuyorum
Hıristiyanlıkla ilgili fazlaca ve ilginç bilgiler içeriyor ama ben bu kadarını istiyor muyum emin değilim
bu konuda hiç şüphem yok
Daha çoooook yıllarımız olsun inşallah ardımızda burakacağımız ama biz hep çıtır olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?