Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Nerden temin ettin, özel bir adı var mı ne diye araştıracağız
Paketleme malzemeleri satan bir yerdi.
Hani şu çeşit çeşit poşetler kaplar satan yerler oluyor ya öyle bir yer.
Söyledim kitap kaplamak istediğimi. Önce normal okullarda kapladığımuzdan sandı ama jelatin olarak söyleyince anladıx

Bir de ben bir şey sormak istiyorum.
Aranızda dini kitaplar okuyanlar vardır.
Bana şöyle dini duygularımı yükseltecek kitap tavsiyesi olan var mı?
Bu ara böyle kitaplar okumak istiyorum ama hangisini almam gerektiğini bilmiyorum.
Arapça kelimesi az olandan mümkünse.
Dili sade olanlardan.
Öteki türlü bir şey anlayamıyorum okuduğumdan.

ben de takipteyim. Bülbülün Kırk Şarkısını okuyan arkadaşlar vardı ve beğenmişlerdi. ona bakabilirsin

beyaz zamabklar ülkesi bitti bayıldım resmen
neler yapıldığını 80. sayfadan sonra falan anlatıyor müthiş bir eser bayıldım Atatürk ün bu kitabın askeri okullar başta olmak üzere neden ders kitabı olması gerektiiğini çok iyi anladım

yazar kısaca diyor ki askere ülkenin her yanından vatan evladı topluyorsunuz neden bu insanları hırpalayıp aşağılıyorsunuz eğitin kışlaları üniversite haline getirin eğitimden arta kalan zamanda aydınlatın bu askerler evlerine gittiklerinde gittikleri yerleride aydınlaatsınlar (o zamanlar okullar çok az olduğundan eğitime askerlerden başlamışlar)... çok beğendim... kesinlikle tavsiye ediyorum

İmam Gazali okuyabilirsin tüm kitapları çok güzel ve sahih kaynaktır. Kalplerin keşfini çok sevmiştim

Ela Gözlü Pars Celile bitti ve Harika bir kitaptı.

Güçlü, asil, kültürlü ve tam bir hanımefendi olan Nazım Hikmet'in annesi olan Celile Hanım'ın hikayesini dile getirmiş Osman Balcıgil.
Nazım Hikmet'in de hayatına değinilmiş.
Osmanlı Devleti'nin son demlerini, Kurtuluş Savaşı'nı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk yıllarını farklı bir pencereden gösteriyor.
Dili akıcı ve sürükleyici bir kitap olmuş.
Okurken o anları yaşatıyor insana.
Tavsiye edeceğim bir kitap.

Şuan başlayacağım bir kitabım yok siparişlerim pazartesiye falan anca gelir sanırım.

Selam kizlar,
Emrah Serbes dogru olani yapmis da bu millet niye boyle saksakcilik pesinde kosuyor anlamiyorum. Ya da infaz. Sonucta adı ustunde kaza. Kanun onunde sucsuz bulunsa bile ki sanmiyorum o vicdan azabi ile yasamak cok kotu bisey olsa gerek. Allahtan ölenlere rahmet diliyorum.
ben ķışın okurum sanirim.

ben de ara verip o tadı yasama taraftariyim aslinda, cok guzel tarif etmissin. Bazen acgozlu davranip hemen sonraki kitaba baslamadan da duramiyorum. :)

Rusya himayesine gecisleri tetiklemis bence. Bahsi gecen önderler de bu sayede daha kolay adim atabilmisler sanirim.

tuylerim urperdi paylastigin pasajdan sonra ...

Günaydın. Cumalarınız güzel olsun.
İçinizden geçen dualarınız kabul olsun.
Dün gece "Ayasofya'nın Gizli Tarihi" bitti.

Ben beğendim. Bir çırpıda okunuyor. Röportaj şeklinde yapılmış. Pelin Çift "Gündem Ötesi" programında olduğu gibi yansıtmış. Sanki tv de izler gibi oldum.

Verilen bilgilerin doğruluğu konusunda net bir şey diyemem çünkü tarih bilgim hiç yok denecek kadar azdır.
Ama muhtemelen doğrudur diye düşünüyorum.
Öyle olsa forumlarda vs mutlaka dile getirirlerdi.

Kitapta Ayasofya'nın ilk yapıldığı tarihten itibaren geçirdiği ilginç bir süreci anlatıyorlar.
Eski zamanlardan beri hristiyan aleminin gözdesidir ayasofya.
Taa ki Fatih sultan Mehmet'e kadar.

Keyifliydi. Sevdim. Diğer kitabı olan "Kudüs'ün Gizli Tarihi" ni de okuyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…