- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.021
Olmaz mı:) çok etkilendiğini bir kitabın hemen ardından o lezzeti iyice sindirmek isterim:) bu şeye benziyor en sevdiğin tatlıyı yiyorsun bitiriyor ama tadını bir süre daha hissetmek istiyorum hem ardından başka bişey yemek istemezsin çünkü hem doymussundur hemde o lezzet bir süre daha kalsın istersin ben çok iyi bir kitap bitirdiğimde evdeysem kalkıp işimi yaparım ütü, temizlik , vss... Enerjik yoksa film izlerim , vaktim varsa dışarı cikarim , iş yerinde yada disaridaysam ekşi sözlükte, sosyalmedyada yada en sevdiğim YouTube kanallarında takılırımGunaydin herkese,
Clarissa syf 44. Dun pek okumadim.
Okuma aliskanligi edinmis oldugumdan bir kitaptan digerine geciyorum ama bazen cok etkilendigim, bitmesin istedigim bir kitaptan sonra aslinda ara vermem hazmetmem gerektigini hissediyorum. Size de oluyor mu?
Bu arada bir plan yaptim her ay uzun sure once okumus oldugum bir kitabi tekrar okumaya karar verdim.
@Cokopremses dönüsü olmasin da bitir bakalim. Kisir donguyu kirarsin umarim.darisi basima. O kitaptan cok korkuyorum
destekçilerini görmen lazım. madalya takacaklar, az kaldıhapiste kitap yazar satış rekoru kırar artık
Bu mesajı görünce aklıma kitapları streç filme saran arkadaş geldi:)Kitap saklama için önerisi olan yok mu
geçende benim arkadaş ta sordu nasıl saklarım diye diğer arkadaş senin dediğin gibi streçle dediBu mesajı görünce aklıma kitapları streç filme saran arkadaş geldi:)
Aynı yorumu eşim yaptı :)hapiste kitap yazar satış rekoru kırar artık
2 kişi ölmüş aynı aileden biri daha 16 yaşında genç kız bunun neresini savunuyorlar anlamıyorumdestekçilerini görmen lazım. madalya takacaklar, az kaldı
2 kişi ölmüş aynı aileden biri daha 16 yaşında genç kız bunun neresini savunuyorlar anlamıyorum
ay ben bayılırım dip köşe temizlik yapmayaAyasofyanın gizli tarihi sayfa 80ler.
Dip köşe temizliğe girdim. Her yerim ağrıyor. :/
Keşke evler hiç kirlenmese.
Pfff.
Ben hiç sevmem.ay ben bayılırım dip köşe temizlik yapmaya
Bu mesajı görünce aklıma kitapları streç filme saran arkadaş geldi:)
Ben hiç sevmem.
Geçen sene temizlik hastaları diye bir televizyon programından gaza gelip yapmıştım.
Şimdi kışa girmeden yine yapayım dedim çok pişmanım.
Her yerim ağrıyor.
Tertemiz evleri görünce çok fena gaza gelmiştim. Ama ben devamlı uğraşamıyorum. Sıkılıyorum.aynı programın yayını bizde durunca yabancı bölümlerini bulup izledim. mutlaka her bölümde "aaa bu ben" dediğim bir hasta vardı
Streç olmaz diye düşünüyorum, hiç hava almazsa terleme yapıp nemlenir sonrası küf. Normal bir ince naylonla çok sıkmadan sarmak daha iyi göründü gözüme
Tertemiz evleri görünce çok fena gaza gelmiştim. Ama ben devamlı uğraşamıyorum. Sıkılıyorum.
Tembelim ben. Zorda kalmadıkça yapmıyorum. Üç günlük dünyam var onu da temizlikle harcamak istemiyorum.
Kitapçılarda böyle yapıyor. Sahaflar falan. Ben almadan önce sormuştum. Poşetleri nerden temin ettiklerini. Yerini tarif ettiler. Gittim aldım. Boy boy oluyor. Ben büyük almıştım. Bazı kitaplar büyük oluyor diye. Tek tek satmıyorlar çünkü kilo ile satıyorlarmış.
Tertemiz evleri görünce çok fena gaza gelmiştim. Ama ben devamlı uğraşamıyorum. Sıkılıyorum.
Tembelim ben. Zorda kalmadıkça yapmıyorum. Üç günlük dünyam var onu da temizlikle harcamak istemiyorum.
Kitapçılarda böyle yapıyor. Sahaflar falan. Ben almadan önce sormuştum. Poşetleri nerden temin ettiklerini. Yerini tarif ettiler. Gittim aldım. Boy boy oluyor. Ben büyük almıştım. Bazı kitaplar büyük oluyor diye. Tek tek satmıyorlar çünkü kilo ile satıyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?