Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Olmaz mı:) çok etkilendiğini bir kitabın hemen ardından o lezzeti iyice sindirmek isterim:) bu şeye benziyor en sevdiğin tatlıyı yiyorsun bitiriyor ama tadını bir süre daha hissetmek istiyorum hem ardından başka bişey yemek istemezsin çünkü hem doymussundur hemde o lezzet bir süre daha kalsın istersin ben çok iyi bir kitap bitirdiğimde evdeysem kalkıp işimi yaparım ütü, temizlik , vss... Enerjik yoksa film izlerim , vaktim varsa dışarı cikarim , iş yerinde yada disaridaysam ekşi sözlükte, sosyalmedyada yada en sevdiğim YouTube kanallarında takılırım

Dün aratamonovlar bitmedi aslında çok akıcı çok güzel konusu ama basım yılı 1972 ve çok fazla yazım yanlışı ve cümle hatası var canımı sıkıyor okuma hevesim kaçtı kitabı

Beyaz zambaklar ülkesinde kitabı güzel gidiyor kitabın yarısına geldim ama hala ülkeyi nasıl baştan yenildikleri hakkında birşeyler rastlamadım fin Halkı iyi güzel Çalışkan da ne yapmışlarda uyanmislar onu merak ediyorum?

Ben hiç sevmem.
Geçen sene temizlik hastaları diye bir televizyon programından gaza gelip yapmıştım.
Şimdi kışa girmeden yine yapayım dedim çok pişmanım.
Her yerim ağrıyor.

aynı programın yayını bizde durunca yabancı bölümlerini bulup izledim. mutlaka her bölümde "aaa bu ben" dediğim bir hasta vardı

aynı programın yayını bizde durunca yabancı bölümlerini bulup izledim. mutlaka her bölümde "aaa bu ben" dediğim bir hasta vardı
Tertemiz evleri görünce çok fena gaza gelmiştim. Ama ben devamlı uğraşamıyorum. Sıkılıyorum.
T trustno_1 ay keşkeeee
bir civciv annesi ay bende temizlik yapana bayılırım

Tembelim ben. Zorda kalmadıkça yapmıyorum. Üç günlük dünyam var onu da temizlikle harcamak istemiyorum.
Streç olmaz diye düşünüyorum, hiç hava almazsa terleme yapıp nemlenir sonrası küf. Normal bir ince naylonla çok sıkmadan sarmak daha iyi göründü gözüme

Kitapçılarda böyle yapıyor. Sahaflar falan. Ben almadan önce sormuştum. Poşetleri nerden temin ettiklerini. Yerini tarif ettiler. Gittim aldım. Boy boy oluyor. Ben büyük almıştım. Bazı kitaplar büyük oluyor diye. Tek tek satmıyorlar çünkü kilo ile satıyorlarmış.

valla ben harcıyorum günlerimi temizliğe

Deli Kadın Hikayeleri Bitti

21 tane hikaye var. Delilikle dolu ve okuduktan sonra insanın içine bir şey oturuyor. Ölümler, cinayetler, intiharlar, geride kalanlarla dolu öyküler. İstismara, tecavüze uğrayarak deliren çocuklar. Çok rahatsız edici şeyler anlatıyor kitap aslında.

Beni en etkileyen paragraflardan birini paylaşmak istiyorum.

"Allah neden kızımın kendini asacağı ipi cüzdanımdaki paralarla, kendi ellerimle aldırdı da çantamda taşıttı eve kadar? Neden çantamdan çıkarttırdı benim ellerime o ipi... önce mutfak masasının üzerine koydurdu? Sonra kapıdaki portmantonun kancasına astırttı... sonra yanına almayı unuttu diye üzerimde gecelik, elimde ip beni kızımın peşinden koşturttu... Neden?"

Sıradaki kitabım: Bir Köy Hekimi - Franz Kafka
Kısa kitaplar seçiyorum.

Nerden temin ettin, özel bir adı var mı ne diye araştıracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…