- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.081
Beyaz eşya şans işi bizim de mini fırın bozuldu. Kendisini dışlıyorum birkaç gündürEvet
Evde de işler iyi gitmedi,beyaz eşyalar takır takır bozuluyor. Neyseki o kısmı hallettim şükür
Yaaa sorma ben de çok sevindimBeyaz eşya şans işi bizim de mini fırın bozuldu. Kendisini dışlıyorum birkaç gündür
Okulunun başlamasına çok sevindim
Yaaa sorma ben de çok sevindim
Hiçbir şey için geç değilYaa ben bu konuyu daha yeni keşfettim. Bir kitap sever olarak kendime çok kızdım
Rize'den selamlar kızlarburada felaket yağmur var resmen göz gözü görmüyor
Rize'den selamlar kızlarburada felaket yağmur var resmen göz gözü görmüyor
Ankara da buz gibi bence.
İzmir her zamanki gibi harika!
Pazartesi giresuna yolcuşuk başlar.
En güzeli valla soğuk havalar. Kurtulduk sıcaktan nemdenAnkara da buz gibi bence.
Aynen gidip biraz üşüyeyim. İzmirin sıcaklarını çektim sıra karadenizin ılık yağmurlu havasında.Oooo demek bu tarafa geliyorsun
En güzeli valla soğuk havalar. Kurtulduk sıcaktan nemden
Mutlu haftasonlari,
Clarissa bitti. Kafam biraz baska seylerle mesgul oldugu icin cok hakkini vererek okuyamadim sanki.
Zweig' in anlatimindan bahsedecek degilim zaten hepimiz biliyoruz.
Clarissa 1. Dunya savasi doneminde gecen. Zweig' in savas karsiti goruslerini ve genc bir kadinin yasamini anlatan bir kitap. Burda kadinin yasamini ayrintili hatlariyla anlatmaktan ziyade savas doneminde ki hissiyatin, korkularin uzerinde duruyor daha cok.
Dun aksam Vivet Kanetti' den Huysuzun Teki' ne basladim. 95 sayfalik inceden gulumseten bir kitap. Icinde guzel tespitler var ama roman gibi bir yere varmasini beklemeden okunmali bence.
Eylulu boylece kapattim.
Herkese sevgiler.
İyi haftasonları güzel kadınlar
Göçebe sayfa 242
Dün yaptığım plan doktorum tarafından sabote edildievimde kitap okuyorum
Hava buzzzz gibi cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?