Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bugün planladigim gibi olmadı. Haftasonlarını kendime ayiramiyorum artik. Kadin olmak kitap okuyamayacak kadar herşeye koşturmak demek. Su saate kadar ev,alışveriş,temizlik,oğlumun üşütmesi derken kitap okuyamaccak kadar bitkin düştüm. Bu kosturmacalar ve savrularak birseylere yetismeye calismak canimi cok sıkıyor. Ne çok yük var omuzlarimizda. Uzun zamandir bir battaniye altında saklanip kitap okumayi hic bu kadar istememistim.

Bugün azmedip Çocuğunuza Sınır Koyma'yı bitirdim. Malum çocuk yetiştirmek zor iş. O yüzden bence her ebeveynin başucu kitabı olarak bulunması gereken bir kitap. Bir yandan da Espriler ve Bilinçdışı İle İlişkileri'ni okuyordum, artık yarından itibaren sırf ona devam ederim.

ben ogrenmek isterim.
Clarissayi da bir daha okuyacagim, icime sinmedi okumam.

Günaydın

Daha başlardayım. Ama dili çok güzel. Öyle karışık arapça anlaşılması zor kelimelerle dolu değil. Okuması kolay.

İlk başlarda deizm in tanımını yapıyor. Deizm bir dine inanmaksızın Allah ve peygamberlerine inanmakmış. Atatürk ün bir deist olduğunu, deizm in dinciliğe karşı doğduğunu söylüyor. Dinci kavramını da "Allah rızası için, Allah adına" diyerek insanların dini duygularını kullanarak siyasi ve maddi rant sağlamak olarak yorumluyor.

Ben beğenerek okuyorum şimdilik

Beeeeen

y
Ben başlıyorum şimdi:)

Rize'den selamlar kızlar burada felaket yağmur var resmen göz gözü görmüyor
:) Rize ye iç ay önce taşındik herkes yağmurdan gözünü acamazsin vs.. vs.. birauru şey söyledi yaz boyu nerdeyse hiç yağmadı ama son bir haftadır resmen kovayla boşalıyor yukardan benim Olduğum yerde sel yok ama yağmur gibi yağmur gördüm Allah'tan çok severim

Bende varım

Kumların kadinı bitti

Çok ama çok ama çok beğendim
Bı kere konusu çok farklı benim bir kitabı begenmem için En önemli kriter bu konusunun benim ufkumu açması lazım arti roman da olsa kitabın içinde bilgi olması lazim üçüncüsü kitap içimde bı yere dokunmali
Ve bu kitapta üçünde vardı artı kitabın birde felsefi bir yanı var cinsellik ve aidiyet duygusu çok farklı işlenmiş bu hafta içi filmini de izliycem filmi sanat filmi kıvamında bir film biraz baktım da nasıl diye çünkü yazarın kitapta anlattığı dünya aklımda canlanmadı bir türlü filmden yardım aldım 5-10 dk:) cok da akıcı kullandığı dil o asla sıkmiyor çevirme de güzel cevirmis ve çok farklı kısaca tavsiye ediyorum :)

Ben de çok severim yağmur fırtına. Tüm sene yağsın sesim çıkmaz

Kan ve Aşk syf 334. Kadını önce güçlü gösterip mest ederken ilerleyen sayfalarda erkek sahibi olmak için eğitilmesi gereken biriymiş gibi gösteren olmazsa dayakla ehlileştiren bir yazar bakış açısı... Yarım bırakmamak için zor duruyorum.

Kan ve Aşk bitti. Kitabın sevdiğim tek şeyi savaş sahnelerinin detaylı anlatılmasıydı. Tahminlerim doğru çıkınca kitabı sevemiyorum. Zaten erkek karaktere de ayrı gıcık oldum.

elenaferrante ben de çok istiyorum o kitabı okumayı. Zira arkadaş çevremde deist, teist ve ateist insanlar çok. Ki ben de mümkün olduğunca namaz kılan, dini inançları yüksek biriyim. Bazen konuşuyoruz tartışıyoruz ama ben kitabını okumak istiyorum. Çünkü yetersiz kaldığım cevap veremediğim şeyler söylüyorlar bazen. Öylece kalıveriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…