- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.121
ben ogrenmek isterim.
Clarissayi da bir daha okuyacagim, icime sinmedi okumam.
BeeeeenResmen kitabı elimden bırakamadım ve bitirdim
Alper Canıgüz kitaplarının sonlarını nasıl bağladığını, olayı nasıl çözdüğünü anlayamamış olsam da yine Alper Kamu serisi gibi büyük zevk aldım
Yarın yolculuğumda bana Stefan Zweig - Ay Işığı Sokağı eşlik edecek. Ortak okumaya kimler katılıyordu
yResmen kitabı elimden bırakamadım ve bitirdim
Alper Canıgüz kitaplarının sonlarını nasıl bağladığını, olayı nasıl çözdüğünü anlayamamış olsam da yine Alper Kamu serisi gibi büyük zevk aldım
Yarın yolculuğumda bana Stefan Zweig - Ay Işığı Sokağı eşlik edecek. Ortak okumaya kimler katılıyordu
:) Rize ye iç ay önce taşındik herkes yağmurdan gözünü acamazsin vs.. vs.. birauru şey söyledi yaz boyu nerdeyse hiç yağmadı ama son bir haftadır resmen kovayla boşalıyor yukardan benim Olduğum yerde sel yok ama yağmur gibi yağmur gördüm Allah'tan çok severimRize'den selamlar kızlarburada felaket yağmur var resmen göz gözü görmüyor
Bende varımResmen kitabı elimden bırakamadım ve bitirdim
:) Rize ye iç ay önce taşındik herkes yağmurdan gözünü acamazsin vs.. vs.. birauru şey söyledi yaz boyu nerdeyse hiç yağmadı ama son bir haftadır resmen kovayla boşalıyor yukardan benim Olduğum yerde sel yok ama yağmur gibi yağmur gördüm Allah'tan çok severim
Beeeeen
y
Ben başlıyorum şimdi:)
Bende varım
ay çok sevindim valla :) :) hayırlı uğurlu olsunÇoktan yaptı . Kocaman oldu minnak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?