Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok yorucu günler geçiriyorum. Eylül ayim temizlik ve kışlık hazırlığıyla geçti resmen bir-kac kışlık denemem kaldı sonra bol bol yemek:))

Bugün canimmm murat kentesin soylesisine gittik yakından tanımak güzeldi sohbet ettim zaten severdim daha da çok sevdim .

Bir de istanbuldaki arkadaşlara jokonun doğum günü oyununu öneririm. Geçen yılın bol ödüllü bir oyunu ben çok sevdim .

Natsume ben evdeyim birazdan başlarım kitaba. Bir de ben birazcık hızlı okuyorum ama konuşacak bir şeylerimiz olsun diye çooooook yavaş okuyacağım
Hoş geldinn :)
Ben bugün okumamıştım yarın ben de başlıyorum o zaman :)
Daha düzenli okuyabileceğim bundan sonra. Öyle ümit ediyorum en azından

İyi geceler herkese. Yarın yeni bir hafta başlıyor.

Merhaba hanımlar,
Günlerim çok yoğun geçiyor. Sağolsun komşular, arkadaşlar annemi ziyarete geliyor, davetler oluyor. Inanın oturmaya bile zamanım olmuyor. Sizleri çok özledim.
Düğümlere Üfleyen Kadınlar kitabına başlamıştım ama kendimi vererek okuyamıyorum. Galiba devam edemeyeceğim. Bir süre çerezlik tadında kitaplarla idare edeceğim.
Hepinizi öpüyorum

ocak ayında savaş ve barış okuyacağız canım

istediğin zaman başlayabilirsin canım, ekim ayı içerisinde okuyup bitireceğiz, süresi çok önemli değil

@Papatya evet hasan ali yücel klasiklerinden okuyacağız savaş ve barışı canım

Hoş geldinn :)
Ben bugün okumamıştım yarın ben de başlıyorum o zaman :)
Daha düzenli okuyabileceğim bundan sonra. Öyle ümit ediyorum en azından

İyi geceler herkese. Yarın yeni bir hafta başlıyor.

Okumaların düzensizse bir süre sonra rayına oturur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…