- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.141
elenaferrante ben de çok istiyorum o kitabı okumayı. Zira arkadaş çevremde deist, teist ve ateist insanlar çok. Ki ben de mümkün olduğunca namaz kılan, dini inançları yüksek biriyim. Bazen konuşuyoruz tartışıyoruz ama ben kitabını okumak istiyorum. Çünkü yetersiz kaldığım cevap veremediğim şeyler söylüyorlar bazen. Öylece kalıveriyorum
Totomu şu anda koydum koltuğa
Sabah 9 da kalktım, kahvaltı hazırladım
Çamaşırlar yıkandı bir yandan
Eşim mesaide bugün, kendimi attım mutfağa, dün gece ayıkladığım fasulyeleri haşladım, turşu bastım, kardeşlerime ve şirketten bir arkadaşıma söz vermiştim size de yaparım diye, 10 kilo fasulyeden yaptım üçüne. Dün pazardan aldığım 2 kilo biberi közledim, soydum, tupper a attım. Yemeklerin yanına çeşit olsun diye soslu karışık kızartma yaptım
Hafta içi için iki çeşit yemek yaptım, bu akşamın yemeğini ayarladım
Nevresimleri değiştirdim, ortalığı şöyle bir üzerinden topladım, çayımı aldım geldim, yeminle ölüyorum sırtımın ağrısından, daha süpürüp silmek lazım, ütü yapmam lazım , hiç bir şeye dokunmadım. İsyan bayrağını çekip iş bırakma eylemi yapıyorum şu an, biraz KK ya takılıp, eşim gelene kadar dinleneceğim, poh götürsün umurum değil, akşam yemekten sonra da okumaya girişeceğim, çok sıkıldım bu ev kadını kimliğimden şu an
Kocamaaaan bir maşallah sana
Yorucu oluyor ama ben bayılıyorum böyle yoğun iş yapmaya, sanki okulda yorulmuyormuşum gibi
Al mis gibi çayını kucağına dinlen
Eskiden koymazdı bu yorgunluklar
Her geçen yıl daha zor oluyor
Dışarıdan alınan hiç bir şeyi sevmemek gibi pis bir huyum var, o yüzden de mutfak çok vaktimi alıyor, neyse ki yaz dönemi bitti, artık bu kadar yoğunluk olmaz. Gerçi ben her hafta sonu kendime iş üretmekte epey becerikliyim. Ama bu sene yeni evimde yağmur ve okuma için umudum var, bahçe , pisi kızım, yağmur, battaniye her şey tamam :)
Kedin mi var
Olduğunu inkar ettiğim bir kedim var evet, itiraf ediyorum :)
Töbeliyim eve kedi almaya aslında, beş ay önce taşındığımda yavruydu pisi kızım, büyük kedilerden dayak yiyordu, bir iki mama verdim, sonra balkona aldım, sonra biraz içeri aldım, uyuyup çıkıyordu, evde durmuyordu. Ne zaman yağmurlar başladı, evde kalma süresi arttı, mesela bugün iki saat çıktı :) Bir yatak ve battaniye aldım ona, takılıyoruz öyle, aslında benim değillll, sokak kedisi, adı bile yok pisi kızım diyoruz :)
[/url][/IMG]
Evet bende istiyorum. Bazen çok mantıklı şeyler soruyorlar öyle mal gibi kalıyorum. Çünkü onlar bu yolu seçerken araştırıp okuyup seçiyorlar. Ama biz öyle değiliz. Aileden gelen bilgilerle yaşıyoruz ancak.Ben de bira bundan sebep okuyorum kitabı, okuyayım, ilgimi, bilgimi artırayım istiyorum. Gene Yaşar Nuri Öztürk ten Kuranı Kerim mealini aldım. Oradan da okuyayım diyorum arada. İnsanlara cevap verirken mesnetli konuşayım istiyorum
Resimler görünmüyor
Ocakta savaş ve barış var onu kesin biliyorum , ekimde 1984 George orwel var ,başka da vardı ama hatırlamıyorum şu an. ben savaş ve barışı okuyup bitirirsem herşeyi okurum heraldeKayıp sembol bitti. Her dan brown kitabı gibi bir şehirde geçiyor, semboller simgelerle alakalı bi dizi olaylardan ibaret. Bu kitap masonlukla ilgili idi. Sevdim ben.
Yeni kitabım genç wertherin acıları...
Bundan ibaret sonra okunacak 4 kitabım kaldı. Ve sonuncuya başladığımda yenilerini alacağım.
_meLinDa_ ortak okuma varmıydı canım. Aralık Ocak aylarında. Alışveriş yaparken o kitapları da almak isterim.
Teşekkür ederim canım. Evet konuşmuştuk şimdi hatırladım. Ben onu ekleyeyim sepete hemenOcakta savaş ve barış var onu kesin biliyorum , ekimde 1984 George orwel var ,başka da vardı ama hatırlamıyorum şu an. ben savaş ve barışı okuyup bitirirsem herşeyi okurum heralde
Evet ben de basliyorum o zaman bugun.Cicoretti sen de istiyorsun sanırım başlıyoruz biz
okurken yoruldum. Ben o kadar sey yapsam kendimi evde tahtirevanla tasitirim esime.Totomu şu anda koydum koltuğa
Sabah 9 da kalktım, kahvaltı hazırladım
Çamaşırlar yıkandı bir yandan
Eşim mesaide bugün, kendimi attım mutfağa, dün gece ayıkladığım fasulyeleri haşladım, turşu bastım, kardeşlerime ve şirketten bir arkadaşıma söz vermiştim size de yaparım diye, 10 kilo fasulyeden yaptım üçüne. Dün pazardan aldığım 2 kilo biberi közledim, soydum, tupper a attım. Yemeklerin yanına çeşit olsun diye soslu karışık kızartma yaptım
Hafta içi için iki çeşit yemek yaptım, bu akşamın yemeğini ayarladım
Nevresimleri değiştirdim, ortalığı şöyle bir üzerinden topladım, çayımı aldım geldim, yeminle ölüyorum sırtımın ağrısından, daha süpürüp silmek lazım, ütü yapmam lazım , hiç bir şeye dokunmadım. İsyan bayrağını çekip iş bırakma eylemi yapıyorum şu an, biraz KK ya takılıp, eşim gelene kadar dinleneceğim, poh götürsün umurum değil, akşam yemekten sonra da okumaya girişeceğim, çok sıkıldım bu ev kadını kimliğimden şu an
hizliresim.com dan yuklersen kolay oluyor canim.Ondan dedim ya ne zor ekleniyor diye, url den olmuyor, dosyadan olmuyor, resim işi çok sıkıntı sitede
Ben de Zweig- Ay Işığı Sofrası aldım. Yarın başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?