- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.181
Deme@trustno_1 Oz tam bir hayal kırıklığı
Ya Olasılıksız ve Empati gibi kitapların yazarı o kadar mı kötü yazmış Oz'u. Çok da merak ediyorumOlasılıksız 10 numara, empati 8 numara. Oz 0 demeyeyim yazık, 0,5Neden böyle dediğimi okuyunca anlayacağından eminim. :)
Benim de öyle oldu, Ekim de bittiği için Ekim e yazdımSelam kızlar iyi haftalar
Bişey soracağım şimdi Eylül ayında başladığım kitap Bugun bitti onu Eylül bildirimine mi yoksa ekime mi yazacağım?
Aynen ilk öyküyü okuyup ev işi falan yaptım pek bişey anlamadım ama dün gece iki öykü üst üste okuyunca bir diğerine gecemedim bugün iki öykü kaldı aralıklı bir şekilde okuycam veeee radikal bir karar alarak Gül'ün adına akşam başlıyorum oğlum artık akşam sekizde yatıyor ve üç dört saat bana kalıyor nerdeyse hayatımın sakin bir dobemindeyim bu ay içinde yanına kitaplar ekleyerek okuycamGünaydın sevgili baykuşlar. Sendromsuz pazartesiler dilerim
Ay Işığı Sokağı ilk öykü bitti. Kısa da olsa anlatım o kadar yoğun ki biri bitince hemen diğerine başlayamıyorum. Bugün yavaş yavaş diğerlerini de okurum diye umuyorum.
Olasılıksız 10 numara, empati 8 numara. Oz 0 demeyeyim yazık, 0,5Neden böyle dediğimi okuyunca anlayacağından eminim. :)
Ya Olasılıksız ve Empati gibi kitapların yazarı o kadar mı kötü yazmış Oz'u. Çok da merak ediyorum
Aynen ilk öyküyü okuyup ev işi falan yaptım pek bişey anlamadım ama dün gece iki öykü üst üste okuyunca bir diğerine gecemedim bugün iki öykü kaldı aralıklı bir şekilde okuycam veeee radikal bir karar alarak Gül'ün adına akşam başlıyorum oğlum artık akşam sekizde yatıyor ve üç dört saat bana kalıyor nerdeyse hayatımın sakin bir dobemindeyim bu ay içinde yanına kitaplar ekleyerek okuycam
ekim listesineSelam kızlar iyi haftalar
Bişey soracağım şimdi Eylül ayında başladığım kitap Bugun bitti onu Eylül bildirimine mi yoksa ekime mi yazacağım?
Teşekkürlerekim listesine
Bir ay sonra baykuş olacaksın. Çok yakışacak sanaBen yapmıştım Eylül listemi, baykuş mu oldum şimdi nasıl oacak :)
1- Kadının adı yok - Duygu Asena
2- Sevdalım Hayat - Zülfü Livaneli
3- İnce Memed - Yaşar Kemal
4 - Neden Öldürüldüler - Orhan Tüleylioğlu
5- Bora'nın Kitabı - Ayşe Kulin
bitirdiğimiz ayın içerisine yazıyoruzSelam kızlar iyi haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?