Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam kızlar iyi haftalar

Bişey soracağım şimdi Eylül ayında başladığım kitap Bugun bitti onu Eylül bildirimine mi yoksa ekime mi yazacağım?

Aynen ilk öyküyü okuyup ev işi falan yaptım pek bişey anlamadım ama dün gece iki öykü üst üste okuyunca bir diğerine gecemedim bugün iki öykü kaldı aralıklı bir şekilde okuycam veeee radikal bir karar alarak Gül'ün adına akşam başlıyorum oğlum artık akşam sekizde yatıyor ve üç dört saat bana kalıyor nerdeyse hayatımın sakin bir dobemindeyim bu ay içinde yanına kitaplar ekleyerek okuycam

Gül’ün adı çok radikal bi karara gerçekten. Ben cesaret edemiyorum şuan evde olmama rağmen gözüm korktu sanırım.
Ay Işığı Sokağı’ in bitirip yarım kalan kitaplara devam etmem lazım. İşi bırakma döneminde kafam fazla dağınıktı, elime ne gelirse okumaya çalışmışım
Tutunamayanları okumak istiyorum ama zaten yarım bir Oğuz Atay kitabım var, aynı ayda iki tane fazla gelir sanki. Devreler yanıyor benim yine, ütü yapayım en iyisi

Bir ay sonra baykuş olacaksın. Çok yakışacak sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…