Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

@__Dalida__ vikitabımda geriye gittim biraz, son zamanlarda bunları okuyup sevmişim

Middlesex
Korkuyu Beklerken
Körlük
Malafa
Kamelyalı Kadın
Kuşlar Yasına Gider
Mahalleden Arkadaşlar
Abim Deniz
Mino'nun Siyah Gülü
NotreDame'ın Kamburu
Acı Çikolata
Kızıl Nehirler
Algernon'a Çiçekler
Süper İyi Günler
Saksı Olmanın Faydaları
Oğullar ve Rencide Ruhlar
Cehennem Çiçeği
Dublörün Dilemması

günaydın kızlar ayışığı sokağı sayfa 49, puslu kıtalar atlası sayfa sanırım 180

@__Dalida__ bende minik bir kaç kitap yazayım

Gulyabani, bence Hüseyin Rahmi Gürpınarla tanışmak için süper bir kitap
Aşık Papağan Barı, bu da Nazlı Erayla tanışmak için süper
Kırmızı Zaman
Uçan Şato
, basit ama çok eğlenceliydi
Korku, Olağanüstü bir gece, Bilinmeyen bir kadının mektubu
Ahh Kalbim, Al Sana Aşk,
tam kafa dağıtmalık eğlencelik gülmelik kitaplar

zaten arkadaşların hep güzel kitapları yazmışlar bana da pek yazacak bişi kalmamış

Günaydın kızlar
Bir sürü kitaplar tavsiye edilmiş, hepsini okumak istiyorum ama elimdeki kitapları yarı yarıya azaltmadan alamam o yüzden ne yapmam lazım, bol bol okumam lazım
Kızlara ek olarak çok duyduğum ama henüz elimde olmadığı için okuyamadığım Bülbülün Kırk Şarkısı’nı da tavsiye edebilirim @__Dalida__ hatta İskender Pala’dan Mihmandar’ı okuduğum için de tavsiye ederim çok etkilenmiştim. İhsan Oktay Anar’dan Puslu Kıtalar Atlas’ı da aynı şekilde.

Ay Işığı Sokağı bitti. İlk iki öyküden çok etkilendim diyeceğim ama diğerleri de kısa olmasına rağmen etkileyici. Yine çok sevdim canım Zweig’ çığım seni
Bu hafta yarım kitaplarımı bitirmeye çalışacağım. Bugün dışarı da çıkacağım için önceliğim Yemek Bağımlılığı kitabının olacak. Bazı sayfalarının fotokopisini çektirmek istiyorum çünkü. Zaten 50 sayfam falan kalmış, bitirir öyle çıkarım. Sonra da Oğuz Atay - Korkuyu Beklerken’e devam ederim
Skosnob sunumun çok güzel geçer inşallah, gizem haberlerini bekliyoruz

İyi geceler kızlar.
Epeydir girmiyorum buraya .
Cenazemiz vardı buyukbabami kaybettik..
Hem ondan hem de bu ayi sadece bir kitapla kapattım malesef.
Ekim ayini daha mutlu,daha kitaplı geçirmek dileğiyle..
İyi geceler.
Allah rahmet eylesin

Merhabalar
Önerdiğiniz kitapları ben de listeme ekledim çok sağolun kızlar Kasım gelmeden yeni kitap alamayacak olmam da harika doğrusu

Dün gece Suç ve Ceza'yı bitirdim nihayet. Dostoyevski'nin benim övgülerime ihtiyacı yok diye düşünüyorum :) Yeni kitabım Tarık Buğra Osmancık. Sevgiler hepinize
M Mavisu27 Başınız sağolsun Allah sabır versin Skosnob başarılar dilerim

Herkese Merhaba
Sana da merhaba soğuk algınlığı

kitabım; Deniz ERBULAK - Adam ve Kız sayfa: 20

Çok teşekkür ederim.
Memnun olurum
Bu aralar böyle bişeyler okuyup manevi yönümü biraz harekete geçirmek istiyorum.
Hafta sonu yoğundu. Çoğunlukla evde değildim. Bu yüzden geç yazıyorum. Kusura bakma T trustno_1
* Muzaffer OZAK - irşat 3 cilt
* Muhammed b. Süleyman El-Bağdadi Fuzuli - Hakikatu's Suada , Saadete Ermişlerin Bahçesi Kerbela
* Seyh Ebu'l Futuh Razi - Tam Hüsniye Risalesi
* Seyyid Abdülkadir Geylani - İlahi Armağan
* Şemseddin Yeşil - Hz. Muhammed (a.s)
* Seyyid Abdülkadir Geylani - Gunyet'ül Talibin Hakkı Arayanların Kitabı

Yaa ben bu konuyu daha yeni keşfettim. Bir kitap sever olarak kendime çok kızdım
@Genckading aramıza hoş geldiniz.
İlk kontrolüm salı günü
Kalp daha duyulmaz sanki çünkü daha 5+3 üm
ama hayırlısıyla keseyi görürüz inşallah
_meLinDa_ gittiniz mi? Bize haber ver lütfen.

günaydınn baykuşlar
rahatsızdım birazcık dinlenip geldim Skosnob laneti hala üzerimde
Geçmiş olsun _asmunikal_
Empatiyi bende beğenmiştim. Filozof__Prenses senin empatiyle bir anın vardı sanırım.
Sadece bir "anı" mı?
3 ay elime başka kitap almaksızın elimde süründürdüm EMPATİ'yi... Adım EMPATİ ile anılmaya başlandı.
Empati , Empati , Empati blah blah blha

Ayrıca küçük @__Dalida__ seni tekrar buralarda görmek şahane... Hiçbir yere kaybolma , olur mu?
Kızlar yarın sunumum var. Bana dua edin çok heyecanlıyım
@Skosnob inşallah çok güzel geçer.
#banakitaptavsiyeetmeyinkitapalin kampanyasını başlatmış bulunmaktayım

@Cicoretti geçmiş olsun.
@Mavisu27 Allah rahmet eylesin.

Oz bitti. Eğer kitabı Adam Fawer'ın yazdığını göz ardı ederek okursanız, Oz Büyücüsü'nün paralel evrende geçen fantastik ve daha kanlı bir versiyonunu okumuş bundan da keyif almış olursunuz. En azından ben öyle hissettim.

Tabi ki efsane Empati'nin yazarına yakıştırdığım bir kitap değildi ki yazar önsözde kitabı Türk hayranları için yazdığını üstelik yazması için ısrar edildiğini belirtmiş. Ne gerek vardı

Severek okuduğum sahneleri fazlaydı ama genel anlamda çok çok iyi bir kitap değildi. Apple'a yapılan gönderme çok iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…