- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.281
En kötü kitabım dedi en çok korkma ben varımı seviyorum dedi. Hatta bir daha o kadar güzel yazamam dedi yazarımızDublörün Dilemması
Ya murat :))
En kötü kitabı mıymışEn kötü kitabım dedi en çok korkma ben varımı seviyorum dedi. Hatta bir daha o kadar güzel yazamam dedi yazarımız
Canım yaaa tevazu göstermişEn kötü kitabım dedi en çok korkma ben varımı seviyorum dedi. Hatta bir daha o kadar güzel yazamam dedi yazarımız
En kötü kitabım dedi en çok korkma ben varımı seviyorum dedi. Hatta bir daha o kadar güzel yazamam dedi yazarımız
Benim ise en sevdiğim dublörün dilemmasıEn kötü kitabım dedi en çok korkma ben varımı seviyorum dedi. Hatta bir daha o kadar güzel yazamam dedi yazarımız
AlperSenden görünce aklıma geldi zaten bir kitabı daha vardı elimde okuyayım dedim
En kötü kitabı mıymış
Korkma ben varım listemde yok sanırım ekliyim bi ara.
Ne çok güzel kitaplar yazan yazarlarımız var. Tarık Tufan, İhsan Oktay Anar, Hasan Ali Toptaş, Murat Menteş yazsın biz de hepsini okuyalım
Unutmuşum ya ben onu
Öyle dedi . Buluşunca anlatırım söyleşiyi kuzum baya konuştu bir de konudan konudan atladi:)Senden görünce aklıma geldi zaten bir kitabı daha vardı elimde okuyayım dedim
En kötü kitabı mıymış
Korkma ben varım listemde yok sanırım ekliyim bi ara.
Ne çok güzel kitaplar yazan yazarlarımız var. Tarık Tufan, İhsan Oktay Anar, Hasan Ali Toptaş, Murat Menteş yazsın biz de hepsini okuyalım
Ben okurken kitabı kaybettim kim aldıysa getirsinKorkma ben varım ı okumadım ama listemde
Bisiler karalıyordur:) konudan konuya zıpladı arkadaş.Benim ise en sevdiğim dublörün dilemması
Korkma ben varımı daha az sevmiştim
Ah canım murat
Yazıyor muymuş yeni bişeyler
Öyle dedi . Buluşunca anlatırım söyleşiyi kuzum baya konuştu bir de konudan konudan atladi:)
Basiniz sagolsun canim allah rahmet eylesin.İyi geceler kızlar.
Epeydir girmiyorum buraya .
Cenazemiz vardı buyukbabami kaybettik..
Hem ondan hem de bu ayi sadece bir kitapla kapattım malesef.
Ekim ayini daha mutlu,daha kitaplı geçirmek dileğiyle..
İyi geceler.
dün akşam gittik, doktorun bugün ameliyatı varmış
keseyi gördük çok şükür
2 hafta sonra kalp atımı randevusu verdi
onu da duyunca acayip rahatlıcam henüz rahatlayamadım
Biri buluşma mı dediÖyle dedi . Buluşunca anlatırım söyleşiyi kuzum baya konuştu bir de konudan konudan atladi:)
doğum gününnüz kutlu olsunAy ben bugün hiç okuyamadım sen bitirmişsin bu ne güzel hız
Dün doğum günümdü eşimle vakit geçirdim okumadım , bugün de eve daha yeni geldim okuyamadım hala
Okuldaki okuma saati sırasında da hastaneye öğrenci götürmek ile uğraşıyordum elde var sıfır:)
Yakın şehir yapcaz, yeni geline hayırlı olsuna gitçez, sen de gelin miBiri buluşma mı dedi
ne zaman?Yakın şehir yapcaz, yeni geline hayırlı olsuna gitçez, sen de gelin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?