Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Reklamlar
Sadece 20 TL Babil'de.

HAFTANIN FIRSATI

Alper Canıgüz
Alper Canıgüz'ün eşsiz kahramanı Alper Kamu'yla birlikte her türlü şiddetin hüküm sürdüğü bir atmosferde, kırık hayatların, küllenmiş aşkların ve daha nice esrarın peşinde kara mizahla yüklü yeni bir yolculuğa çıkıyoruz.
Kahramanımız, bu kez bir çocuğun ölümü ve eski bir aşk hikayesinin ardındaki gerçekleri ortaya çıkarmak için uğraşırken, "İnsanlığa dair kavrayışımızı biraz daha ileri götürmeyecekse bir cinayeti çözmenin ne anlamı var ki?" diyen bir dedektife yakışacak şekilde, adalet kavramımızı sorguluyor.

Merhaba kızlar,
son zamanların verdiği bir gerginlik mi var bilemiyorum elime kitap aldığımda okuduğumu anlamıyorum. bu ara beni rahatlatan uğraşım Amigurumi oldu. inşallah bu durum geçer de kitaplarımı tekrar okumaya başlarım. ben okumaya başlayana kadar sizi takipteyim yani buralardayım yine :)

Doğum yaklaştıkça heyecan ve gerginlik oluyordur muhakkak

Işaret kitabını da okumayı dönüşüyor musun ? Kitaplarda bol miktarda alıntı var

Açıkcası Pİ de sıkça karşılaştım.Ama okuyup okumamak konusunda kararsızım.Okumuş olan birileri yönlendirebilirse sevinirim.Çünkü bu bir pazarlama taktiği.O kitaptan alıntıları sunarak dolaylı yönlendirme ile onuda alıp okumaya itiyor.Sen okudun mu ?

Işaret 1 ı okudum ve sevdim . Dendi erten yazarı o yazar da çok ilg8nc biri . Öneririm okumani .

Okumaların düzensizse bir süre sonra rayına oturur zaten
İnşallah :) okulda her gün bir ders okuma saati yapılmasuna krar verildi öyle hoşuma gitti ki. Belirlenen bir saatte kantincisinden öğretmenine herkes kitap okuyacak

Oz syf 47. Hiç alışık olmadığım bir kurgu o yüzden biraz değişik geldiğini kabul etmeliyim. Yine de merak ettiğim bir döngünün içine girdi. Bakacağız

Oz syf 121. İşler bildiğimiz Oz Büyüsüne benzemeye başladı ama sıkıcı ilerliyor. Açıkçası merak etmiyorum ne olacak diye.
Merak ettim internette araştırdım dişe dokunur hiç olumşu yorum yok nerdeyse Oz ile ilgili üzülüyorum

Sayfa 36’ya geldim ben de akşam devam ederim belki. Akıcı mı akıcı ama önyargılı yaklşıyorum şuan kitaba

Kızlar ,
Bir arkadaşıma hediye kitap gelmiş.Bana gösterdi ve fikrimi sordu.Fakat ben okumadığım için birşey söyleyemedim.Sizlere sorup okuyan birilerinden fikir aldıktan sonra kendisine ileteceğim.Bu iki kitabı okuyan var mı ?Normalde çok okuyan biri değil.Sıkıcı bir kitapla zaman kaybedip okuma isteği yok olsun istemiyorum

Valla ben de

Ayrıca okuma saatleriniz de çok güzel bir uygulama olmuş. Bizde de var ve çok yararlı. Bazı okuma saatlerinden sonra çalan zile bile kulak asmıyorlar

Bildirim topiginde yazarsanız listeye ekleneceksiniz geçen ayda bildirim yapmistiniz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…