- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.201
Kendime 5423687235 tane kitap alcam. Son zamanlarda okuyup çok beğendiğiniz kitap tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdilik aklımda sadece Kar Kurdu var.
Merhaba kızlar,
son zamanların verdiği bir gerginlik mi var bilemiyorum elime kitap aldığımda okuduğumu anlamıyorum. bu ara beni rahatlatan uğraşım Amigurumi oldu. inşallah bu durum geçer de kitaplarımı tekrar okumaya başlarım. ben okumaya başlayana kadar sizi takipteyim yani buralardayım yine :)
Işaret kitabını da okumayı dönüşüyor musun ? Kitaplarda bol miktarda alıntı var
sanırım ondanDoğum yaklaştıkça heyecan ve gerginlik oluyordur muhakkak
Işaret 1 ı okudum ve sevdim . Dendi erten yazarı o yazar da çok ilg8nc biri . Öneririm okumani .Açıkcası Pİ de sıkça karşılaştım.Ama okuyup okumamak konusunda kararsızım.Okumuş olan birileri yönlendirebilirse sevinirim.Çünkü bu bir pazarlama taktiği.O kitaptan alıntıları sunarak dolaylı yönlendirme ile onuda alıp okumaya itiyor.Sen okudun mu ?
Ben. Listemi hazırladım henüz sipariş vermedim.Birine daha kitap listesi yapmıştık dalida kimdi hatırlayamadım. Uygun olunca öneri yazarım kuzum.
Hakan günday önermiştim kimdi o aldi mi okuyor mu meraklardayım
Işaret 1 ı okudum ve sevdim . Dendi erten yazarı o yazar da çok ilg8nc biri . Öneririm okumani .
İnşallah :) okulda her gün bir ders okuma saati yapılmasuna krar verildi öyle hoşuma gitti ki. Belirlenen bir saatte kantincisinden öğretmenine herkes kitap okuyacakOkumaların düzensizse bir süre sonra rayına oturur zaten
Oz syf 47. Hiç alışık olmadığım bir kurgu o yüzden biraz değişik geldiğini kabul etmeliyim. Yine de merak ettiğim bir döngünün içine girdi. Bakacağız
Merak ettim internette araştırdım dişe dokunur hiç olumşu yorum yok nerdeyse Oz ile ilgiliOz syf 121. İşler bildiğimiz Oz Büyüsüne benzemeye başladı ama sıkıcı ilerliyor. Açıkçası merak etmiyorum ne olacak diye.
İnşallah :) okulda her gün bir ders okuma saati yapılmasuna krar verildi öyle hoşuma gitti ki. Belirlenen bir saatte kantincisinden öğretmenine herkes kitap okuyacak
Merak ettim internette araştırdım dişe dokunur hiç olumşu yorum yok nerdeyse Oz ile ilgiliüzülüyorum
Sayfa 36’ya geldim ben de akşam devam ederim belki. Akıcı mı akıcı ama önyargılı yaklşıyorum şuan kitaba
Bildirim topiginde yazarsanız listeye ekleneceksiniz geçen ayda bildirim yapmistiniz değil mi?Ben yapmıştım Eylül listemi, baykuş mu oldum şimdi nasıl oacak :)
1- Kadının adı yok - Duygu Asena
2- Sevdalım Hayat - Zülfü Livaneli
3- İnce Memed - Yaşar Kemal
4 - Neden Öldürüldüler - Orhan Tüleylioğlu
5- Bora'nın Kitabı - Ayşe Kulin
Bildirim topiginde yazarsanız listeye ekleneceksiniz geçen ayda bildirim yapmistiniz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?