Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yaşar Nuri Öztürk
Deizm
Sayfa 225

İlk defa dini bir kitap okuyorum.
Ve ben çok çok beğendim. Bazı gerçeklerle ufkum açıldı.
İlgisi olan herkese tavsiye ederim. @Papatya eğer sen de okursan fikirlerini öğrenmek isterim detaylıca.

Okuyacak romanım kalmadığı için iki kitap aldım.

Pinokyo
Ve Momo nun yazarından Dilek Şurubu

Basarilar canim. Insallah cok guzel gecer.

Allah rast getirsin, çok güzel geçer inş

Okuyormuş gibi yapıyor bizimkilerin geneli defalarca onların gürültüsü yüzünden odamdan çıkıp sınıfları gezdim

Başarılar :)

Başınız sağolsun. Allah kalanlara sabır versin canım

M Mavisu27 başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah
Skosnob bol şans canım

günaydınlar
kalinkaselin in tabiriyle Göçebe'yi mundar ettim yavaş yavaş da olsa okuyorum ama

Günaydın baykuşlar.
Kan ve gül'e devam
Skosnob çok güzel geçsin inşallah.
M Mavisu27 başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun. Rabbim sabır versin.

Çok teşekkü ederim kızlar.Bitti geçti şükür üzerimden yük kalktı ama tabi bu daha başlangıç:)
Dün koşa koşa Dan Brown'ın yeni kitabını aldım.Ablam okuyor şu an bitirince hemen ben başlayacağım.
Bildirim de yapayım gelmişken 12 Eylül Yasakları 128.Kitapla ilgili yorum yapmak istemiyorum, çok acı.

Çok merak ettim .Listeme ekliyorum hemen.
Hoşgeldin

“Düşündüğünüz, söylemek istediğiniz, söylediğinizi sandığınız, söylediğiniz, karşınızdakinin duymak istediği, duyduğu, anlamak istediği, anladığını sandığı, anladığı arasında farklar vardır. Dolayısıyla insanların birbirini yanlış anlaması için en az 9 ihtimal var.” Sylviane Herpin

o kitabı bende çok merak ediyorum bitirince yorumunu bekliyorum
İnşallah canım
dün akşam gittim filozofum
Darısı kalp atışını duymanıza inşallah
Hoşbuldum canım benim :) Çok tatlısın
Sen de öyle.
Rica ederim.
ay ne güzel bir Terazi kızı daha
doğum günün kutlu olsun. yeni yaşın mutlu olsun.
Haydi hayırlısı

İyi okumalar diliyorum:)

Günaydın baykuşlar.
Bangır bangır ferdi ye başladım dün.

doğum gününnüz kutlu olsun
Teşekkür ederim arkadaşlar
bir civciv annesi iki gündür okuyamadım kitabı inşallah bitiririm yakın zamanda dikkatinin dağılmaması ne kadar güzel ben bazen aynı cümleleri defalarca okuma gereği duyuyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam branşın pdr ydi değil mi? İşiniz çok zor. Onca şeyle uğraşıyorsunuz görüşmeler seminerler vs vs. Yorma kendini azar azar oku

esim canimi sıktı. Onunla aram düzelince okumaya devam edicem

Gunesi Uyandiralim 80
27 agustos mesajim. O zamandan beri ayni sayfadayim. Duzen oturtunca gelicem araniza. Izin almis miydim onu da hatirlamiyorum. Insallah almisimdir. Hic kk ya bike girmedim. Cok yogun gunler gecirdim. Hala da gecoriyorum. _asmunikal_ bana donus yapar misinizm izin aldim mi haturlamiyorum. Ama kitap okumadim 1 aydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…