- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.301
28indene zaman?
Basarilar canim. Insallah cok guzel gecer.
Allah rast getirsin, çok güzel geçer inş
Okuyormuş gibi yapıyor bizimkilerin geneli defalarca onların gürültüsü yüzünden odamdan çıkıp sınıfları gezdim
Başarılar :)
Başınız sağolsun. Allah kalanlara sabır versin canım
M Mavisu27 başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah
Skosnob bol şans canım
günaydınlar
kalinkaselin in tabiriyle Göçebe'yi mundar ettim yavaş yavaş da olsa okuyorum ama
Günaydın kızlar
Bir sürü kitaplar tavsiye edilmiş, hepsini okumak istiyorum ama elimdeki kitapları yarı yarıya azaltmadan alamamo yüzden ne yapmam lazım, bol bol okumam lazım
Kızlara ek olarak çok duyduğum ama henüz elimde olmadığı için okuyamadığım Bülbülün Kırk Şarkısı’nı da tavsiye edebilirim @__Dalida__ hatta İskender Pala’dan Mihmandar’ı okuduğum için de tavsiye ederim çok etkilenmiştim. İhsan Oktay Anar’dan Puslu Kıtalar Atlas’ı da aynı şekilde.
Ay Işığı Sokağı bitti. İlk iki öyküden çok etkilendim diyeceğim ama diğerleri de kısa olmasına rağmen etkileyici. Yine çok sevdim canım Zweig’ çığım seni
Bu hafta yarım kitaplarımı bitirmeye çalışacağım. Bugün dışarı da çıkacağım için önceliğim Yemek Bağımlılığı kitabının olacak. Bazı sayfalarının fotokopisini çektirmek istiyorum çünkü. Zaten 50 sayfam falan kalmış, bitirir öyle çıkarım. Sonra da Oğuz Atay - Korkuyu Beklerken’e devam ederim
Skosnob sunumun çok güzel geçer inşallah, gizem haberlerini bekliyoruz
Merhabalar
Önerdiğiniz kitapları ben de listeme ekledim çok sağolun kızlarKasım gelmeden yeni kitap alamayacak olmam da harika doğrusu
Dün gece Suç ve Ceza'yı bitirdim nihayet. Dostoyevski'nin benim övgülerime ihtiyacı yok diye düşünüyorum :) Yeni kitabım Tarık Buğra Osmancık. Sevgiler hepinize
M Mavisu27 Başınız sağolsun Allah sabır versinSkosnob başarılar dilerim
Herkese Merhaba
Sana da merhaba soğuk algınlığı
kitabım; Deniz ERBULAK - Adam ve Kız sayfa: 20
Hafta sonu yoğundu. Çoğunlukla evde değildim. Bu yüzden geç yazıyorum. Kusura bakma @trustno_1
* Muzaffer OZAK - irşat 3 cilt
* Muhammed b. Süleyman El-Bağdadi Fuzuli - Hakikatu's Suada , Saadete Ermişlerin Bahçesi Kerbela
* Seyh Ebu'l Futuh Razi - Tam Hüsniye Risalesi
* Seyyid Abdülkadir Geylani - İlahi Armağan
* Şemseddin Yeşil - Hz. Muhammed (a.s)
* Seyyid Abdülkadir Geylani - Gunyet'ül Talibin Hakkı Arayanların Kitabı
@Genckading aramıza hoş geldiniz.
_meLinDa_ gittiniz mi? Bize haber ver lütfen.
Geçmiş olsun_asmunikal_
Sadece bir "anı" mı?
3 ay elime başka kitap almaksızın elimde süründürdüm EMPATİ'yi... Adım EMPATİ ile anılmaya başlandı.
Empati , Empati , Empati blah blah blha
Ayrıca küçük @__Dalida__ seni tekrar buralarda görmek şahane...Hiçbir yere kaybolma , olur mu?
@Skosnob inşallah çok güzel geçer.
@Cicoretti geçmiş olsun.
@Mavisu27 Allah rahmet eylesin.
Çok merak ettim .Listeme ekliyorum hemen.Çok teşekkü ederim kızlar.Bitti geçti şükür üzerimden yük kalktı ama tabi bu daha başlangıç:)
Dün koşa koşa Dan Brown'ın yeni kitabını aldım.Ablam okuyor şu an bitirince hemen ben başlayacağım.
Bildirim de yapayım gelmişken 12 Eylül Yasakları 128.Kitapla ilgili yorum yapmak istemiyorum, çok acı.
İnşallah canımo kitabı bende çok merak ediyorum bitirince yorumunu bekliyorum
Darısı kalp atışını duymanıza inşallahdün akşam gittim filozofum
Sen de öyle.Hoşbuldum canım benim :) Çok tatlısın
Rica ederim.Selam kızlar.
Trabzondayım. Geziyoruz. Dün gece uzungölde kaldık. Çok güzeldi.
Bugün Giresuna geçiyoruz.
Az az okuyorum
Uyumsuz serisine başladım.
Sayfa 50ler.
Filozof__Prenses çok teşekkür ederim.
ay ne güzel bir Terazi kızı dahaAy ben bugün hiç okuyamadım sen bitirmişsin bu ne güzel hız
Dün doğum günümdü eşimle vakit geçirdim okumadım , bugün de eve daha yeni geldim okuyamadım hala
Okuldaki okuma saati sırasında da hastaneye öğrenci götürmek ile uğraşıyordum elde var sıfır:)
Haydi hayırlısıÇok teşekkü ederim kızlar.Bitti geçti şükür üzerimden yük kalktı ama tabi bu daha başlangıç:)
Dün koşa koşa Dan Brown'ın yeni kitabını aldım.Ablam okuyor şu an bitirince hemen ben başlayacağım.
Bildirim de yapayım gelmişken 12 Eylül Yasakları 128.Kitapla ilgili yorum yapmak istemiyorum, çok acı.
Seneye bitecek insallahM Mavisu27 başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah
Skosnob bol şans canım
günaydınlar
kalinkaselin in tabiriyle Göçebe'yi mundar ettim yavaş yavaş da olsa okuyorum ama
İyi okumalar diliyorum:)Geçen aydan yarım kalan kitaplarımdan biri olan Yemek Bağımlılığı bitti. Bol bol not aldım ve kulağıma küpe olan bolca şey oldu.
Korkuyu Beklerken’e devam edeceğim, bir yandan da Murat Menteş - Dublörün Dilemması’na da başlayacağım. Sevgilikalinkaselin ciğimi de öpüyorum
İyi ki doğdunyeni yaşında tüüüüüm mutluluklar senin olsun
Ben biraz hızlı okuyorum. Bir de okumaya başlayınca kolay kolay dikkatim dağılmaz o yüzden çabuk bitiyor kitaplar
Sen de bitirince düşüncelerini yaz mutlaka
Teşekkür ederim arkadaşlarGünaydın baykuşlar.
Bangır bangır ferdi ye başladım dün.
doğum gününnüz kutlu olsun
Yes bulusmaaa:)Biri buluşma mı dedi
Teşekkür ederim arkadaşlar
bir civciv annesi iki gündür okuyamadım kitabı inşallah bitiririm yakın zamanda dikkatinin dağılmaması ne kadar güzel ben bazen aynı cümleleri defalarca okuma gereği duyuyorum.
Çok merak ettim .Listeme ekliyorum hemen.
Hoşgeldin
27 agustos mesajim. O zamandan beri ayni sayfadayim. Duzen oturtunca gelicem araniza. Izin almis miydim onu da hatirlamiyorum. Insallah almisimdir. Hic kk ya bike girmedim. Cok yogun gunler gecirdim. Hala da gecoriyorum.esim canimi sıktı. Onunla aram düzelince okumaya devam edicem
Gunesi Uyandiralim 80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?