Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

En kısa zamanda okumak istiyorum. Daha önce de yazmıştım. Deist, teist ve ateist çok arkadaşım var. Sırf onlar için okumak istiyorum.
Okuyunca fikirlerimi paylaşırım canım

Yanlış hatırlamıyorsam branşın pdr ydi değil mi? İşiniz çok zor. Onca şeyle uğraşıyorsunuz görüşmeler seminerler vs vs. Yorma kendini azar azar oku
Doğru hatırlıyorsun :) teşekkür ederim düşüncelerin için.
Okulda okumamaya çalışıyorum aslında önyargı oluşturmamak için. Biraz önce elime aldım uyuyakalmışım yine Neden böyle oldum anlamıyorum artık

Belki havalardandır. Bende de bu hafta huy oldu okuldan gelip küt diye resmen bayılırcasına uyuyorum

Merhaba kızlar
Genç wertherin acıları bitti. Bu kitaba bir kaç kere başlamış ve bırakmıştım. Kitabı bitirmek zorundaymış gibi hissettim galiba ve kitaptan pek keyif alamadım.
Sevgili _meLinDa_ nın hediyesi kuşlar yasına gider e başlayacağım.

Ay senin çocuğun ikizler mi olacak? Gözlerim açıldı birden.

İkizler kalp ben.

Günaydın kızlar
Havalardan mı nedir doğru dürüst okuyamıyorum erkenden yatıyorum
Dün akşam biraz zorladık oğlanla ikimiz Oğlum sabahçı öğlen evde oluyor iki gündür bana söz veriyordu öğleden sonra ödev, tekrar ve kitap okumaya birer saat ayıracağım diye iki gündür de bir şey yok hepsi yine akşama kalıyor.
Dün kızdım yemekten sonra hiçbir şeyle ilgilenmeden kitap okuyacaksın dedim iyi de oldu o kitabını bitirdi bende onun sayesinde biraz okudum.
Yeni kitabım sevgili xyzt-5544 cığımın gün hediyesi Kış Bahçesi sf 104 deyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…