- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.361
28 ekimde geleceksin dımı.En sevdigim :)
Aaa aynı benSır syf 35. Yarın dersim yok uzun uzun okurum diyordum ama gözlerim kapanıyor
Aramıza hoşgeldin karşimAaa aynı ben
Dışardayken hayal kurdum,eve gider bi çay koyarım. Kitapta okurum diye, mayıştım kaldımAramıza hoşgeldin karşim
42 mi yoksaDışardayken hayal kurdum,eve gider bi çay koyarım. Kitapta okurum diye, mayıştım kaldımçayı koydum ama, çay yaniiii
42 ?42 mi yoksa
Ben de yanıma bıraktım kitabı. O bana bakıyor ben de ona
Bu ay izinli yazarim:) gördüm mesajını yarın listeyi yapicam :)27 agustos mesajim. O zamandan beri ayni sayfadayim. Duzen oturtunca gelicem araniza. Izin almis miydim onu da hatirlamiyorum. Insallah almisimdir. Hic kk ya bike girmedim. Cok yogun gunler gecirdim. Hala da gecoriyorum._asmunikal_ bana donus yapar misinizm izin aldim mi haturlamiyorum. Ama kitap okumadim 1 aydir
:) Ben tatlis annelere hiç kızmam kigünaydınlar
Göçebe 466, buraları cidden güzel kitabın, ama çok uzun sürdü sıkıldım artık, başka kitaba geçebilmek istiyorum
okumaya çok fırsat yaratamadığım için de hala bitiremedim(selinden korkuyorum )
Kum saatini eşime hediye aldım:) acayip ilgimi çekti beyaz zambaklar ülkesinde yi okuyo şimdi bitsin onu okuyacakmis çok merak ediyorum bende ondan önce okuyabilirim sanırım:) bu tarzda kitap önerin varsa alabilirim:)Günaydın
12 Eylül yasakları bitti.Kitabın sonunda bir bilanço var.Güzel memleketim bilmediğimiz neler yaşamış
Yeni kitabımı henüz seçmedim.Evden çıkarken alacağım yanıma.
Benim oğlumda ikizler :) 1 hafta siksqydi disini yengeç olacaktı olmadı zamanında doğdu:)eveeeet, erken doğmaya karar vermezse ikizler
burdan sevdiğim çoğu insan ikizler o sebeple sevindim ben
42 marka çay var ya eski çay ondan mı dedim ama değil galiba
28 ekimde geleceksin dımı.
Kum saatini eşime hediye aldım:) acayip ilgimi çekti beyaz zambaklar ülkesinde yi okuyo şimdi bitsin onu okuyacakmis çok merak ediyorum bende ondan önce okuyabilirim sanırım:) bu tarzda kitap önerin varsa alabilirim:)
Yok değil :)42 marka çay var ya eski çay ondan mı dedim ama değil galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?