Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Tek tek alintilayamadim kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Ekim 5 oldu ama ben hala yeni bir kitaba başlayamadım .
12 Ekim'de kitap fuarı var heyecanla onu bekliyorum.
Kitaplar arasında kaybolacagim
Bı dolu da kitap alacağım

_meLinDa_ canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu ay izinli yazarim:) gördüm mesajını yarın listeyi yapicam :)

Günaydın
12 Eylül yasakları bitti.Kitabın sonunda bir bilanço var.Güzel memleketim bilmediğimiz neler yaşamış

Yeni kitabımı henüz seçmedim.Evden çıkarken alacağım yanıma.
Kum saatini eşime hediye aldım:) acayip ilgimi çekti beyaz zambaklar ülkesinde yi okuyo şimdi bitsin onu okuyacakmis çok merak ediyorum bende ondan önce okuyabilirim sanırım:) bu tarzda kitap önerin varsa alabilirim:)

Gül'ün adına başladım önsöz kısmını bitirdim kitaba giriş yapicam :) syf :45 bu gece bir 50-100 sayfa okumak gibi bir planim var bakalım

Beni bulun- Michelle knight bitti
Aslında büyük puntolu akıcı bir kitap dili falan basit ama okumak mesele içim sıkıldı kitabı okurken bastı bitmedi iki üç gündür toplasam iki saatte çok rahat biter ama 30_40 sayfa okuyup bırakıyorum yani çok etkileyici gerçek olması , gerilimi falan korkunctu...

28 ekimde geleceksin dımı.

İnşallah canım

Kum saatini eşime hediye aldım:) acayip ilgimi çekti beyaz zambaklar ülkesinde yi okuyo şimdi bitsin onu okuyacakmis çok merak ediyorum bende ondan önce okuyabilirim sanırım:) bu tarzda kitap önerin varsa alabilirim:)

Cumhuriyet ve Uğur Mumcu Yayınları'ndan seçebilirsin canım.Aklıma geldikçe öneririm ben de

2017 kitap hedeflerimden biri
5 tane Nobel ödüllü yazarla tanisma ve okumaydi ve sadece 2 yazarla tanişmisim Jose saramago ve John steinbeck ikisine de hayran kaldım zaten. Bugün Nobel açıklanmışken aklıma geldi bı bakim dedim ne okumusum diye hala 3 yazar var hedefime ulaşmak için bakalım tamamlayabilecekmiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…