- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.401
Dün şehirdışından kv geldi. Dün bütün günüm yemek ve temizlik yapmakla geçti.
Bugün de geziyoruz.
Kızım 16 aylık, rutin göz muayenesine götürdük. Tek gözünde astigmat çıktı. 4 ay sonra kontrol olacakmış, duruma göre minnoşuma gözlük vereceklermiş. Ama kendiliğinden de geçebilirmiş. İnşallah gözlüğe gerek kalmaz.
Bu arada kitabımı da okuyorum.
Dilek Şurubu
110. Sayfadayım.
Güzel bir masal kitabı.
Bugün de geziyoruz.
Kızım 16 aylık, rutin göz muayenesine götürdük. Tek gözünde astigmat çıktı. 4 ay sonra kontrol olacakmış, duruma göre minnoşuma gözlük vereceklermiş. Ama kendiliğinden de geçebilirmiş. İnşallah gözlüğe gerek kalmaz.
Dilek Şurubu
110. Sayfadayım.
Güzel bir masal kitabı.
Kendi kendine geçebiliyor.İnşallah sizinkiler de öyle olur.Benim oğlumda da göz problemi var aralıkta kontrolümüz duruma göre gözlük verecekler.
İnşallah gerek kalmaz gözlük takmalarına
Sabah uykusunda 50 sayfa okudum, şimdi yeniden uyutmaya çalışıyorum başarırsam Zafer benimdirne kıskancam ya
salarım minnoş kızını üstüne görürsün hedefini
Bugün de geziyoruz.
Dilek Şurubu
110. Sayfadayım.
Güzel bir masal kitabı.
Geçmiş olsun kızlar, görüntü olarak çok sevimli görünüyor gözlüklü bebikler ama çok zordur eminim, inşallah gerek kalmazBenim oğlumda da göz problemi var aralıkta kontrolümüz duruma göre gözlük verecekler.
İnşallah gerek kalmaz gözlük takmalarına
geçmiş olsunDün şehirdışından kv geldi. Dün bütün günüm yemek ve temizlik yapmakla geçti.
Bugün de geziyoruz.
Dilek Şurubu
110. Sayfadayım.
Güzel bir masal kitabı.
geçmiş olsun
bende de astigmat var, her yanı flu görüyorum
Çok güzel bir hedef güzellik seneye ben de koyayaim kendime2017 kitap hedeflerimden biri
5 tane Nobel ödüllü yazarla tanisma ve okumaydi ve sadece 2 yazarla tanişmisim Jose saramago ve John steinbeck ikisine de hayran kaldım zaten. Bugün Nobel açıklanmışken aklıma geldi bı bakim dedim ne okumusum diye hala 3 yazar var hedefime ulaşmak için bakalım tamamlayabilecekmiyim:)
Oyy canım benim inşallah gerek kalmazDün şehirdışından kv geldi. Dün bütün günüm yemek ve temizlik yapmakla geçti.
Bugün de geziyoruz.
Dilek Şurubu
110. Sayfadayım.
Güzel bir masal kitabı.
TeşekkürlerATTRAENTE Astoria Natsume T trustno_1 @Sakizhanimcik kardelen_08 ve Disipline Girmis BirKadin kızlar eylül ayında bildirim sayfasına bildirim yapmışsınız ekim ayında da bildirime devam edin :) önümüzdeki ay listeye gireceksiniz tekrar hoşgeldiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?