Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Benim oğlumda da göz problemi var aralıkta kontrolümüz duruma göre gözlük verecekler.
İnşallah gerek kalmaz gözlük takmalarına

Benim oğlumda da göz problemi var aralıkta kontrolümüz duruma göre gözlük verecekler.
Kendi kendine geçebiliyor.İnşallah sizinkiler de öyle olur.

ne kıskancam ya
salarım minnoş kızını üstüne görürsün hedefini
Sabah uykusunda 50 sayfa okudum, şimdi yeniden uyutmaya çalışıyorum başarırsam Zafer benimdir

Geçmiş olsun kızlar, görüntü olarak çok sevimli görünüyor gözlüklü bebikler ama çok zordur eminim, inşallah gerek kalmaz

geçmiş olsun
bende de astigmat var, her yanı flu görüyorum

gülün adını 90. sayfa bişeyler söylemek için çok erken tabi ama korktugum gibi ağır anlayamıyacagım bir dili yok
müge anlının papaz versiyonu bir amca var ve olayları yaşarken sürekli mantık kurarak okuyucuya bilgi yüklüyor şimdilik fena değil iş yerine angela nın külleri kitabını götürdüm 20. sayfaya gelebildim pulitzer ödüllü olduğu için ilgimi çekmişti çok akıcı bir dili var gibi hem gülün adı hem angal nın küllerine devam edeceğim bakalım:)

Çok güzel bir hedef güzellik seneye ben de koyayaim kendime

Oyy canım benim inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…