- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.341
eveeeet, erken doğmaya karar vermezse ikizler
burdan sevdiğim çoğu insan ikizler o sebeple sevindim ben
Alexandra BrackenGünaydın kızlar
bir civciv annesi ateş çemberinin yazarı kim? Kitap yurdundan baktım ama birden fazla ateş çemberi var.
eveeeet, erken doğmaya karar vermezse ikizler
Kitap yasaklanan haberlerle ilgili canim.Genel tum yasaklari icermiyor.Basina yapilan baski var daha cok.Bilgin olsun.
Günaydın kızlar.
Dün dışarıdaydım hiç okuyamadım. Bugün için bir planım yok, Dublörün Dilemması’ na başlarım sanırım.
Kitap yasaklanan haberlerle ilgili canim.Genel tum yasaklari icermiyor.Basina yapilan baski var daha cok.Bilgin olsun.
Nasil gidiyor ev hayati
Allah nasip ederse İnşallah çok güzel bir ayda doğum yapacaksın belki bir ay kat kat giydirip sonra rahat edeceksin ve kış hamileliğini ben çok sevmiştim az üşümeli oluyor :)))
Ben de ikizlerim, kızım da ikizler. Ay olarak çok güzel bir ay, tam doğum yapmalık. Bütün yaz çalışmıyorsun, keyifli bence.
Deizm son 20-30 sayfa
Michael Ende- Dilek Şurubu ba başladım. 44. sayfadayım. Gayet güzel gidiyor.
Bugün temizlik yapıyorum hiç iyi gitmiyor
Onun dışında güzel valla, özlemişim. Haftaya ders çalışmaya başlayacam tabi daha düzenli olurum o zaman. Şuan resmen amaçsızım, canım ne isterse onu yapıyorum.
O zaman kız olsun . Ikizler erkeği korkutucu:)eveeeet, erken doğmaya karar vermezse ikizler
Nasi yani yaevet
diğerleri duymasın ama
Şu bi zamanlar çok ünlü olan secret olan sır mi ? Zamanında merak etmiştim ama okumadım yorumunu alirizYeni kitabım Sır. Biraz kestirip başlayacağım.
-B A Ş L A Y A M A D I
Bugün temizlik yapıyorum hiç iyi gitmiyor
Onun dışında güzel valla, özlemişim. Haftaya ders çalışmaya başlayacam tabi daha düzenli olurum o zaman. Şuan resmen amaçsızım, canım ne isterse onu yapıyorum.
Hayır o değil. O tarz kitapları sevmiyorum.Şu bi zamanlar çok ünlü olan secret olan sır mi ? Zamanında merak etmiştim ama okumadım yorumunu aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?