Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Geçmiş olsun canım. İnşallah son sıkıntıdır o tekrarı olmaz. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

Sıradaki Nermin Yıldırım kitabı Rüyalar Anlatılmaz olsun. Yorumunu merak ediyorum

Çocuğunuza Sınır Koyma bugün bitti. Gerçekten ebeveynlerin ve hatta çocuklarla ilgilenen eğitimcilerin de okuması gereken bir rehber kaynak olarak görüyorum. Yapılan o kadar çok yanlış var ki "Allah Allah çocuğumu dövmüyorum sövmüyorum, dilinden konuşmaya çalışıyorum yine de söz geçiremiyorum" diyen bir ebeveynseniz sınır koyarken aslında yumuşak olduğunuzu ve çocuğa yapması gerekenlerin net sinyallerini veremediğinizi yüzünüze tokat gibi çarpıyor kitap. Günlük hayattan da örnekler vererek iyice pekiştiriyor, her bölümün sonunda verilen alıştırma ödevleri de kendiniz üzerinde pratik yapmanızı sağlıyor. Özellikle 4-5 yaş ve sonrası çocuğu olan bütün ebeveynlere muhakkak öneririm bu kitabı.

Aynı anda başladığım yeni kitabımı artık daha rahat okuyabilirim. Hızlı ve Yavaş Düşünme, sf. 30

Geçmiş olsun canım

tam benim okumam gereken bir kitap gibi duruyor yazarı kim acaba?

Biten puzzle ı da bildirim sayfasına yazabiliyor muyuz
Sonunda bitirdim rahatladım, sınavı atlatana kadar yenisini de almayacağım inşallah. Ders çalışarak ve kitap okuyarak geçireceğim vaktimi. Gerçi haftaya cumartesi kardeşimin nişanı var onum hazırlıkları biraz vakit alır tabi ama gün uzun neyse ki
Dublörün Dilemması sayfa 57’deyim. Şimdi kahvaltımı yapıp kahvemi elime alıp öğlene kadar kitap okuma niyetindeyim

Günaydın kızlar. Bugün dersimin olmadığı gün tüm gün evdeyim. Çay-kahve içip kitap okurum. Sonat syf 102. Fazlasıyla kafa dağıtmalık bir kitap ama çizimleri efsane. Güvendiğim birinden son 200 sayfasının kitabın girişinden çok farklı olduğunu duymuştum. Onun için sabrediyorum

daha hamileyken almıştım bu kitabı .. kitaplığımda zamanının gelmesini bekliyor..
açıklaman çok hoşuma gitti umarım önümüzdeki yıllarda faydalanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…