- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.741
Kızlar selam, dün benim minik beni korkuttu kanamam oldu
Gece acilde yattım birkaç saat önce evime geldim
Düşük riskim var ama dinlenicem evde inşallah bir şey olmayacak
Bu vesile ile kalp atışını gördüm, bebeğimi de gördüm minicik fasulye gibi
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım, iyiyim çok şükür yatıyom hep
Bu arada unutma derslerini bitirdim, zaten sevdiğimi söylemiştim, absürtlük seven bir insan olarak diline, esprilerine bayıldım
Bundan sonra nermin yıldırımben
Sen unutulmazsin ki :)) işlerini hallet gel kışın bol bol okumalar yapacagiz
Geçmiş olsun canımHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım, iyiyim çok şükür yatıyom hep
Bu arada unutma derslerini bitirdim, zaten sevdiğimi söylemiştim, absürtlük seven bir insan olarak diline, esprilerine bayıldım
Bundan sonra nermin yıldırımben
tam benim okumam gereken bir kitap gibi duruyor yazarı kim acaba?Çocuğunuza Sınır Koyma bugün bitti. Gerçekten ebeveynlerin ve hatta çocuklarla ilgilenen eğitimcilerin de okuması gereken bir rehber kaynak olarak görüyorum. Yapılan o kadar çok yanlış var ki "Allah Allah çocuğumu dövmüyorum sövmüyorum, dilinden konuşmaya çalışıyorum yine de söz geçiremiyorum" diyen bir ebeveynseniz sınır koyarken aslında yumuşak olduğunuzu ve çocuğa yapması gerekenlerin net sinyallerini veremediğinizi yüzünüze tokat gibi çarpıyor kitap. Günlük hayattan da örnekler vererek iyice pekiştiriyor, her bölümün sonunda verilen alıştırma ödevleri de kendiniz üzerinde pratik yapmanızı sağlıyor. Özellikle 4-5 yaş ve sonrası çocuğu olan bütün ebeveynlere muhakkak öneririm bu kitabı.
Aynı anda başladığım yeni kitabımı artık daha rahat okuyabilirim. Hızlı ve Yavaş Düşünme, sf. 30
tam benim okumam gereken bir kitap gibi duruyor yazarı kim acaba?
daha hamileyken almıştım bu kitabıÇocuğunuza Sınır Koyma bugün bitti. Gerçekten ebeveynlerin ve hatta çocuklarla ilgilenen eğitimcilerin de okuması gereken bir rehber kaynak olarak görüyorum. Yapılan o kadar çok yanlış var ki "Allah Allah çocuğumu dövmüyorum sövmüyorum, dilinden konuşmaya çalışıyorum yine de söz geçiremiyorum" diyen bir ebeveynseniz sınır koyarken aslında yumuşak olduğunuzu ve çocuğa yapması gerekenlerin net sinyallerini veremediğinizi yüzünüze tokat gibi çarpıyor kitap. Günlük hayattan da örnekler vererek iyice pekiştiriyor, her bölümün sonunda verilen alıştırma ödevleri de kendiniz üzerinde pratik yapmanızı sağlıyor. Özellikle 4-5 yaş ve sonrası çocuğu olan bütün ebeveynlere muhakkak öneririm bu kitabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?