Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kasım ayında Toni morrison okumayi planliyodum anlatımı dili nasıl ?? Zorlayıcı mı , akıcı mı ?

Başta anlamadım hem olayları hem de kişileri. Hatta bir karakter vardı hep erkek diye gözümde canlanmıştı, kadınmış meğer. Bana biraz Marquez i anımsattı. Biraz zor okuması bence, çok da akıp gitmedi. Ama genel olarak beğendim

Momo harika bir kitap..

Benim için Küçük Prens gibi onun da yeri ayrı

İyi haftasonları kızlar
Gülün adına azıcık başlayabildim çünkü çok baş ağrım vardı
Ben de oturdum hint filmi izledim, eşim iş yemeğindeydi
Filmin adı Hindi Medium, günümüz okul savaşlarını anlatıyo resmen, çocuğu iyi bi okula yazdırmak için her şeyi yapan bir aile

Film Dedin aklıma geldi AGORA filmini izledin mı? İzleyen varmı? Dün akşam bir tartışma programında denk geldim baya övdü bir abi

Merhaba
Öncelikle herkese mutlu haftasonları diliyorum.
Gencin Yol Rehberi 1 bitti.
Gencin Yol Rehberi 2 bitmek üzere. Dini ve sosyal konuları Peygamber efendimiz ve sahabi efendilerimizin hayatlarından kısa hikayelerle anlatan bu kitaplar gayet akıcı bir dil ile yazılmış. Ekim ayını bu kitaplarla kapatacağım.
Geriye pek bakamadım. Hastalıkla imtihan olanlar var ise çok geçmiş olsun. Rabb`im şifa versin InşaAllah.
Mutlulukla imtihan olan arkadaşların mutluluğu daim olsun.
kalinkaselin ben Kasım ortasına kadar izin rica edeceğim. Gelecek hafta sonu Türkiye'ye gidiyoruz iki haftalığına.
Malum izin telaşı pek vakit bulamam okumaya.
Kendinize iyi bakın. Sizleri çok özleyeceğim ve tabi kitapları da.
Hepinizi kocaman öpüyorum. Allah 'a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…