Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

merhaba baykuşlar
üç anadolu efsanesi’nde ikinci efsane karacaoğlan bitti. Hürüce Ana diye bir karakter vardı efsanede, İnce Memed kitabında da vardı Hürüce Ana, uzun zamandır görmediğim birini görmüşüm gibi mutlu oldum o kısmı okurken, içselleştirmişim baya İnce Memed’i :) ağladım okurken çok dokunaklıydı.
“bu dünyadan bir Yaşar Kemal geçmiş, iyi ki geçmiş” diyorum okuduğum her kitabında.
bugün alageyik efsanesi ile devam ediyorum sayfa 175 deyim.
mutlu günler dilerim hepinize

umarim severek okursun canim. Nermin Yildirim' i ben de ekleyecegim listeye.

minerva1988 beni unutmayin.

Süper İyi Günler bitti.
Çok güzel bir kitaptı, çok sevdim. Cristopher a bayıldım.
Cristopher kadar sevimli gelneyebilir ama Asiri Gurultulu ve Inanilmaz Yakin' i da okumani tavsiye ederim canim.
Asosyal olmaya karar verdim sözde bugün kırpa okuyacaktım. Arkadaslar sendeyiz deyip geldiler
sen miiii imkansiz bu dostuuumm. :)))

Kitap okumayi ozledim. Kitap satin almayi da ozledim ama kredi kartimi fazla kullanmisim o yuzden sabredip yilsonunda topluca alisveeis yapacagim. Masallah kizlar sayenizde listem gittikce kabardi. :))

Hemen bakıyorum dediğin kitaba.
Neler var listende?

Arkadaşlar
Aranızda bu seriyi okuyan var mı? Kitap zevkine çok güvendiğim bid arkadaşım okudu ve çok beğendiğini söyledi

Eki Görüntüle 2054587 Arkadaşlar
Aranızda bu seriyi okuyan var mı? Kitap zevkine çok güvendiğim bid arkadaşım okudu ve çok beğendiğini söyledi
ben okudum hem de araya kitap koymadan. Cok cok sevdim. Hikaye karakterler hersey cok guzel ve yazarin tespitleri. Begenirsin diye susunuyorum. Bu aradalistem cok dolu bir ara paylasayim bakip

Başlayabiliriz aslında ama ben kitabı temin edemedim, hep tükenmiş olarak gözüküyor. Pdf olarak bulunuyor mu onu da bilmiyorum. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…