- 19 Ağustos 2016
- 1.143
- 4.645
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.701
umarim severek okursun canim. Nermin Yildirim' i ben de ekleyecegim listeye.Genelde internetten alıyorum. Daha uyguna geliyor kesinlikle. Hatta dediğiniz gibi kitapyurdundan alıyorum.
Hemen alıp okumak istediğim, kargo beklemek istemediğim ve biraz da dolaşmak istediğim için mağazadan aldım az önce.
Çok teşekkür ediyorum bana fikir önerdiğin için, çok naziksin.
Cicoretti den gördüğüm Toni Morison Merhamet kitabını
@_meLinDa_ dan gördüğüm Mino nun Siyah Gülü nü
Kimden gördüğümü hatırlayamadığım Süper İyi Günler i
Ve kendi keşfim olan Nermin Yıldırım Unutma Beni Apartmanı nı satın aldım.
@Papatya Mino ya sen ne zaman istersen başlarız
Cristopher kadar sevimli gelneyebilir ama Asiri Gurultulu ve Inanilmaz Yakin' i da okumani tavsiye ederim canim.Süper İyi Günler bitti.
Çok güzel bir kitaptı, çok sevdim. Cristopher a bayıldım.
sen miiii imkansiz bu dostuuumm. :)))Asosyal olmaya karar verdim sözde bugün kırpa okuyacaktım. Arkadaslar sendeyiz deyip geldiler
Cristopher kadar sevimli gelneyebilir ama Asiri Gurultulu ve Inanilmaz Yakin' i da okumani tavsiye ederim canim.
sen miiii imkansiz bu dostuuumm. :)))
Kitap okumayi ozledim. Kitap satin almayi da ozledim ama kredi kartimi fazla kullanmisim o yuzden sabredip yilsonunda topluca alisveeis yapacagim. Masallah kizlar sayenizde listem gittikce kabardi. :))
Topik sayesinde İnce Memed'e başladım. Haydi bismillah..
ben okudum hem de araya kitap koymadan. Cok cok sevdim. Hikaye karakterler hersey cok guzel ve yazarin tespitleri. Begenirsin diye susunuyorum. Bu aradalistem cok dolu bir ara paylasayim bakipEki Görüntüle 2054587 Arkadaşlar
Aranızda bu seriyi okuyan var mı? Kitap zevkine çok güvendiğim bid arkadaşım okudu ve çok beğendiğini söyledi
Merhaba sevgili baykuşlar,
Dün Teksas'tan Hakikate Yolculuk - Najla Tammy Kepler kitabını bitirdim, ve çok beğendim.
Bugün yeni kitabımı seçebilirim. Ekim ayında "Sevme Sanatı" kitabını ortak okuyacaktık, ne zaman başlayalımAstoria ?
ben okudum hem de araya kitap koymadan. Cok cok sevdim. Hikaye karakterler hersey cok guzel ve yazarin tespitleri. Begenirsin diye susunuyorum. Bu aradalistem cok dolu bir ara paylasayim bakip
Başlayabiliriz aslında ama ben kitabı temin edemedim, hep tükenmiş olarak gözüküyor. Pdf olarak bulunuyor mu onu da bilmiyorum. :/
Pdf olarak internette var aslında :)
İnşallah iyi bir doktor bulursunuz. Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.Doktor araştırıyorum. Bugün için birine randevu aldık bakalım. Ne diyecek bilmiyorum. İnşallah hayırlı konuşır.
yok canım bekliyorum halaAy sen doğum yapmadın mi hala
Masaallah canım sona gelmişsin
Kolaylıklar dilerim inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?