- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.761
daha hamileyken almıştım bu kitabı.. kitaplığımda zamanının gelmesini bekliyor..
açıklaman çok hoşuma gittiumarım önümüzdeki yıllarda faydalanırım
Merhabalar
Yeni kitabım Sevme Sanatı - Erich Fromm
Sf.24
Herkese mutlu, bol kitaplı günler
Kitabı buldum ben de ama PDF olarak :) Eve geçince başlayacağım.
yorumunuz çok güzel, ben de ekledim listemeÇocuğunuza Sınır Koyma bugün bitti. Gerçekten ebeveynlerin ve hatta çocuklarla ilgilenen eğitimcilerin de okuması gereken bir rehber kaynak olarak görüyorum. Yapılan o kadar çok yanlış var ki "Allah Allah çocuğumu dövmüyorum sövmüyorum, dilinden konuşmaya çalışıyorum yine de söz geçiremiyorum" diyen bir ebeveynseniz sınır koyarken aslında yumuşak olduğunuzu ve çocuğa yapması gerekenlerin net sinyallerini veremediğinizi yüzünüze tokat gibi çarpıyor kitap. Günlük hayattan da örnekler vererek iyice pekiştiriyor, her bölümün sonunda verilen alıştırma ödevleri de kendiniz üzerinde pratik yapmanızı sağlıyor. Özellikle 4-5 yaş ve sonrası çocuğu olan bütün ebeveynlere muhakkak öneririm bu kitabı.
Aynı anda başladığım yeni kitabımı artık daha rahat okuyabilirim. Hızlı ve Yavaş Düşünme, sf. 30
yorumunuz çok güzel, ben de ekledim listeme
Merhabalar
Yeni kitabım Geyikli Park sf 61 deyim.
Kasım ayında Toni morrison okumayi planliyodum anlatımı dili nasıl ?? Zorlayıcı mı , akıcı mı ?Günaydın
Merhamet e giriş yaptım, 16. sayfadayım
Ya canım teyzemİş yerine iki gündür dostoyevski -stepançikovo köyü nü götürüyorum
Henüz 60. Sayfada olmama rağmen budala dan daha çok beğendim kitabı böyle bir anlatım olamaz mükemmel ötesi okurken mest oluyorum resmen. Oblomovun kişi tahlilinin aynısı farklı karakterler ama onun n kadar kusursuz bir anlatim
Bir bu kitabı birde tolstoy-kreutzer sonat i mutlaka tavsiye ediyorum
Bugün hastanede okurken hasta kalmamıştı kan alma birimindeyim kitaba dalmışım teyze gelmiş oturmuş beni izliyor farketmedim teyze dediki kızım çok güzel okuyosun boluyorum ama kan alsan olur mu istersen bekleyebilirim dedi işlemini yaptık kadın 9 kız büyütmüş hepsi meslek sahibi tek başına büyütmüş bide kocası vefat etmiş ben okuyan kızları çok severim dedi elini öptüm öyle yolladım teyzeyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?