Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

daha hamileyken almıştım bu kitabı .. kitaplığımda zamanının gelmesini bekliyor..
açıklaman çok hoşuma gitti umarım önümüzdeki yıllarda faydalanırım

Muhakkak öneriyorum şimdiden bile okumaya başlayabilirsiniz zaten çok akıcı. Her türlü faydası olacaktır eminim. :)

Selamlar
Üç Anadolu Efsanesi bitti. Çok beğendim. Dün alışveriş merkezinde dolaşırken D&R a uğradım ve boş çıkmadım tabiki :) burada çokça bahsi geçen Süper İyi Günler ve Momo kitaplarını aldım. Süper İyi Günler’e başladım 30lu sayfalardayım. Keyifli günler hepinize :)

yorumunuz çok güzel, ben de ekledim listeme

İş yerine iki gündür dostoyevski -stepançikovo köyü nü götürüyorum

Henüz 60. Sayfada olmama rağmen budala dan daha çok beğendim kitabı böyle bir anlatım olamaz mükemmel ötesi okurken mest oluyorum resmen. Oblomovun kişi tahlilinin aynısı farklı karakterler ama onun n kadar kusursuz bir anlatim
Bir bu kitabı birde tolstoy-kreutzer sonat i mutlaka tavsiye ediyorum

Bugün hastanede okurken hasta kalmamıştı kan alma birimindeyim kitaba dalmışım teyze gelmiş oturmuş beni izliyor farketmedim teyze dediki kızım çok güzel okuyosun boluyorum ama kan alsan olur mu istersen bekleyebilirim dedi işlemini yaptık kadın 9 kız büyütmüş hepsi meslek sahibi tek başına büyütmüş bide kocası vefat etmiş ben okuyan kızları çok severim dedi elini öptüm öyle yolladım teyzeyi:)

Ya canım teyzem

mrb kızlar geçenlerde toplu kitap alımı yaptım. Şehrin fuarına gelen bir kitapcidan. adamın kitapları bandrollu falan.fiyatlari da normal fiyatlardi. öyle indirimli falan da değil. Eşim de bana jest olsun diye aldıkca aldı. yeni farkettik korsan kitap.bandrolu var dedim.onun da sahtesini uretiyorlar dediler. kitapçıyi hakem heyetine şikayet ettik.onun sonucunu bekliyorum. Bu arada ben de artık bir korsan kitap şüphesi alıyor. internetten alıyordum genelde kitaplarimi. kitapyurdu hepsi burada Babil vs.sitelerden.onlarda da korsan olabilir mi sizce. Çünkü bazı kitaplar ciddi silik olabiliyor. bandrol hepsinde var zaten.dikkatini çeken karsilasan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…