- 3 Ocak 2017
- 2.494
- 4.541
- 53
- 31
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.861
Ben de bu topiğe ilk geldiğimde çok sevindim. Kendi şahsi arkadaşlarımdan başka bir grupla kitap okuma fikri çok hoştu. Sonra birkaç sorun ve tartışma yaşadık ve ilk kez bir topiğe girdiğim için pişman oldum. Sonra başka arkadaşlar geldi onlarla tanıştık. Farklı türde kitaplar okusak da çok samimi oldukO zaman şükrettim. İnşallah öyle de gideriz
Dün kitabı elime aldım ama başlayamadım. 20'lik dişim hiçbir şeye fırsat vermedi
Kendimle mücadele içindeyim, kitap alışverişi yapmamalıyım elimdekiler bitmeden. Sakinim... Çok sakinim...
kirmizi oje tesekkur ederim kotu birsey yok. Onceliklerin yeri degisti su sira baska seylere konsantre olmak durumundayim o kadar :)
Yil sonuna kadar kitap almayip buyuk bir alisveris planliyorum. Umarim o zamana kadar basilır
Sorma valla gözümü açamıyorum. Bir de ne hikmetse gündüzleri sadece sızlamam oluyor ama geceleri sanki Thor çekiciyle vuruyor başımaGeçmiş olsunbir civciv annesi Ağrı, hastalık insana başka şey yapma fırsatı vermiyor gerçekten, umarım geçer ağrın
Ben de bu topiğe ilk geldiğimde çok sevindim. Kendi şahsi arkadaşlarımdan başka bir grupla kitap okuma fikri çok hoştu. Sonra birkaç sorun ve tartışma yaşadık ve ilk kez bir topiğe girdiğim için pişman oldum. Sonra başka arkadaşlar geldi onlarla tanıştık. Farklı türde kitaplar okusak da çok samimi oldukO zaman şükrettim. İnşallah öyle de gideriz
Dün kitabı elime aldım ama başlayamadım. 20'lik dişim hiçbir şeye fırsat vermedi
Kendimle mücadele içindeyim, kitap alışverişi yapmamalıyım elimdekiler bitmeden. Sakinim... Çok sakinim...
Çok teşekkür ederim. Her ayın 15'inde bir alsam mı almasam mı mücadelesi veriyorumGeçmiş olsun, çabucak iyileşirsin inş
Aynı mücadeleyi bende veriyorum, elimdekileri okumadan almamaya çalışıyorum
6.45 okudum ben ithaki de var bildiğim kadarıyla ona bakabilirsin canımselamlar arkadaşlar
bu topik benimde bir çok yeni yazar ve kitapla tanışmama vesile oldu, ama daha güzeli sizin gibi güzel insanlarla tanışmama vesile oldu bu sebeple topiğimizi ve özellikle sizi çok seviyorum
bildirimimi de yapayım Ah Bayım Ah & Kız Öpme Kuyruğu bitti, bazı yerleri özellikle çok güzeldi ama yine de öykü çok sevmeme rağmen Nazlı Eray söz konusuyla bir süre roman tercih edeceğim romanları çok daha güzeldi benim için
yeni kitabım Ursula K. Le Guin den Rocannon'un Dünyası, ilk kez Le Guin okuyorum ilk başta azıcık karışıktı ama şimdilik sevdim gibi çok merak ettiğim bir yazardı. sayfa 31
minerva1988 kaplan kaplan da çok merak ettiğim kitaplardandı ama çevirisi kötüyse onu biraz erteleyeyim
Istanbulda 4. Yılım lakin fuara gitmeye korkuyorum çok uzak gözümde büyüyor resmen . Çok indirim oluyor mu ?
aslında genel bir büyük indirim olmuyor, bazı yayınevlerinde %30 %35 oluyor çoğunlukla %20 %25 %15 ve bazı kitaplar 5 tl ye düşüyor bunun dışında gerçekten de orada bulunmak o kadar çok kitabın arasında gezmek çok güzel bence.Istanbulda 4. Yılım lakin fuara gitmeye korkuyorum çok uzak gözümde büyüyor resmen . Çok indirim oluyor mu ?
tamam o zaman 6.45 galiba çeviri yönünden çok iyi değil, ben ithaki ye bakarım6.45 okudum ben ithaki de var bildiğim kadarıyla ona bakabilirsin canım
aslında genel bir büyük indirim olmuyor, bazı yayınevlerinde %30 %35 oluyor çoğunlukla %20 %25 %15 ve bazı kitaplar 5 tl ye düşüyor bunun dışında gerçekten de orada bulunmak o kadar çok kitabın arasında gezmek çok güzel bence.
not: birlikte gidelim mi?
tamam o zaman 6.45 galiba çeviri yönünden çok iyi değil, ben ithaki ye bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?