Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

selamlar arkadaşlar
bu topik benimde bir çok yeni yazar ve kitapla tanışmama vesile oldu, ama daha güzeli sizin gibi güzel insanlarla tanışmama vesile oldu bu sebeple topiğimizi ve özellikle sizi çok seviyorum

bildirimimi de yapayım Ah Bayım Ah & Kız Öpme Kuyruğu bitti, bazı yerleri özellikle çok güzeldi ama yine de öykü çok sevmeme rağmen Nazlı Eray söz konusuyla bir süre roman tercih edeceğim romanları çok daha güzeldi benim için

yeni kitabım Ursula K. Le Guin den Rocannon'un Dünyası, ilk kez Le Guin okuyorum ilk başta azıcık karışıktı ama şimdilik sevdim gibi çok merak ettiğim bir yazardı. sayfa 31

minerva1988 kaplan kaplan da çok merak ettiğim kitaplardandı ama çevirisi kötüyse onu biraz erteleyeyim

Ben de bu topiğe ilk geldiğimde çok sevindim. Kendi şahsi arkadaşlarımdan başka bir grupla kitap okuma fikri çok hoştu. Sonra birkaç sorun ve tartışma yaşadık ve ilk kez bir topiğe girdiğim için pişman oldum. Sonra başka arkadaşlar geldi onlarla tanıştık. Farklı türde kitaplar okusak da çok samimi olduk O zaman şükrettim. İnşallah öyle de gideriz

Dün kitabı elime aldım ama başlayamadım. 20'lik dişim hiçbir şeye fırsat vermedi

Kendimle mücadele içindeyim, kitap alışverişi yapmamalıyım elimdekiler bitmeden. Sakinim... Çok sakinim...

Geçmiş olsun bir civciv annesi Ağrı, hastalık insana başka şey yapma fırsatı vermiyor gerçekten, umarım geçer ağrın

kirmizi oje tesekkur ederim kotu birsey yok. Onceliklerin yeri degisti su sira baska seylere konsantre olmak durumundayim o kadar :)
Yil sonuna kadar kitap almayip buyuk bir alisveris planliyorum. Umarim o zamana kadar basilır

İnşallah Cicoretti !

Aslında İstanbul'daysan kitap alımı Kasım'daki Tüyap'ı da değerlendirebilirsin, ben genelde fuardan alıyordum ancak bu sene nasip olmayacak.

Geçmiş olsun bir civciv annesi Ağrı, hastalık insana başka şey yapma fırsatı vermiyor gerçekten, umarım geçer ağrın
Sorma valla gözümü açamıyorum. Bir de ne hikmetse gündüzleri sadece sızlamam oluyor ama geceleri sanki Thor çekiciyle vuruyor başıma

Çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun, çabucak iyileşirsin inş
Aynı mücadeleyi bende veriyorum, elimdekileri okumadan almamaya çalışıyorum

6.45 okudum ben ithaki de var bildiğim kadarıyla ona bakabilirsin canım

Istanbulda 4. Yılım lakin fuara gitmeye korkuyorum çok uzak gözümde büyüyor resmen . Çok indirim oluyor mu ?

Bence mutlaka o havayı solumalısın, evet çok uzak ama mutlaka bu sene git derim, ben üzgünüm bu sene göremeyeceğim için indirimler de iyi oluyor genelde, ben senelik alışverişimi ordan yapıyorum, sonra eklemek istediklerimi kitap yurdundan temin ediyorum

Istanbulda 4. Yılım lakin fuara gitmeye korkuyorum çok uzak gözümde büyüyor resmen . Çok indirim oluyor mu ?
aslında genel bir büyük indirim olmuyor, bazı yayınevlerinde %30 %35 oluyor çoğunlukla %20 %25 %15 ve bazı kitaplar 5 tl ye düşüyor bunun dışında gerçekten de orada bulunmak o kadar çok kitabın arasında gezmek çok güzel bence.
not: birlikte gidelim mi?
6.45 okudum ben ithaki de var bildiğim kadarıyla ona bakabilirsin canım
tamam o zaman 6.45 galiba çeviri yönünden çok iyi değil, ben ithaki ye bakarım

Başaramadım bir civciv annesi , Nadir kitaptan küçük bir sepet yaptım, hepsi aynı yayın evinin 40 TL üstü kargo bedava olunca tutamadım kendimiiiiii

SEFİLLER - 2 CİLT TAKIM - Victor Hugo (62 basımı)

DOKSAN ÜÇ İHTİLALİ - Victor Hugo (57 basımı)

ANAYURT OTELİ - Yusuf Atılgan

YENİŞEHİR'DE BİR ÖĞLE VAKTİ - Sevgi Soysal

AYAŞLI İLE KİRACILARI - Memduh Şevket Esendal :):):):)

Uçabilirimmmm şu aaannnnn

Bende geçen yıl çok niyetlenmiştim bu yıl kısmet olur ise gitmek istiyorum.

Eğer gideceğiniz zaman gelebilirsem size katılmayı çok isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…