Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gülün adı çok enteresan bir hal aldı:)

Bu kitapta yaşadığım sıkıntı şu , ben normalde kendi dinimin mezheplerinin ıncığına cıncığına bile hakim değilken yabancı sadece genel hatlarıyla bildigim bir dinin mezhepleri ve tarikatları hakkında çok detaylı bilgiler veriliyor bu kısımlar biraz sıkmadi desem yalan olur çok yabancı çünkü ve nasıl desem hristiyan dininin mezhepleri çokda ilgimi çekmiyor açıkçası ama altta çok güzel bir anlatım ve seri cinayetler var şu an keyifle okuyorum çünkü verilen bilgiler kitabın büyüsünü bozmamiş çok bunaltmiyor

Merhaba Kitapsever Baykuşlar...
İyi geceler diliyorum.

başlamayı düşündüğüm kitap:
tess gerritsen - cerrah

o kitabı bende çok merak ediyorum bitirince yorumunu bekliyorum
Cassandra , Deniz Erbulak - Adam ve Kız ' ı sormuştun.
Ben beğendim. Sıradan olmayan bir kadın erkek ilişkisi... Anlatımı , dili güzel, akıcı bir kitap...

Filozof__Prenses bugün gittim doktora sanırım gelmesi çok yakın artık :) :) Bende bekliyorum artık gelsin :)
Sağlıkla , kolaylıkla gelsin inşallah...
Melinda'm geçmiş olsun. Her şey güzel diye düşünüyorum. Sağlıkla doğacak bebikomuz inşallah
Şurada bende yerimi alayım bari kitap kurdu olarak ohh. :)
BİRX aramıza hoş geldiniz. Bol okumalar , keyifli paylaşımlar dilerim.

Acaba yorumlarınızı alabilir miyim? Boşuna almışsın hiç güzel degildi diyenler oldu kitaptan sogudum kaç gündür kapagını açmadım

Katılıyorumm. Boşuna alınmış diyemem kötü bulsaydım bitiremezdim o kitabı. Yazarın diğer kitapları gibi değil ama o beklentiyle okuma sadece. Oz büyücüsü okuyacaksın işte :)

Geçmiş olsn. Çok kötü oluyor o durum. İyice dinlen iyileşmeye çalış.

Bir gunde iki zweig mı
Zweigler ince evet ama çok yoruyor
Tamam amok koşucusu biraz yorucuydu ama bilinmeyen bir kadının mektubu çok harikaydı ve cok akiciydi. Azıcık Türk filmi havası vardı çok beğendim. Onun için 1 saatte bitti :)

Lise yıllarımda bir kitap okuma yarışmasında kazanmıştım Leyla'nın Evini. Çok güzeldi

Tamam amok koşucusu biraz yorucuydu ama bilinmeyen bir kadının mektubu çok harikaydı ve cok akiciydi. Azıcık Türk filmi havası vardı çok beğendim. Onun için 1 saatte bitti :)
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu = Siyah Gelinlik.Hülya Koçyiğit ve Murat Soydan'ın filmine çok benziyor :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…