- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.941
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.821
Bir gunde iki zweig mıBugün Stefan Zweig günüm :)
Amok koşucusu ve bilinmeyen bir kadının mektubu bitirdim :)
Şimdi İstanbul hatirasina başladım güzel gidiyor
Cassandra , Deniz Erbulak - Adam ve Kız ' ı sormuştun.o kitabı bende çok merak ediyorum bitirince yorumunu bekliyorum
Sağlıkla , kolaylıkla gelsin inşallah...Filozof__Prenses bugün gittim doktora sanırım gelmesi çok yakın artık :) :) Bende bekliyorum artık gelsin :)
Melinda'm geçmiş olsun. Her şey güzel diye düşünüyorum. Sağlıkla doğacak bebikomuz inşallahKızlar selam, dün benim minik beni korkuttu kanamam oldu
Gece acilde yattım birkaç saat önce evime geldim
Düşük riskim var ama dinlenicem evde inşallah bir şey olmayacak
Bu vesile ile kalp atışını gördüm, bebeğimi de gördüm minicik fasulye gibi
BİRX aramıza hoş geldiniz. Bol okumalar , keyifli paylaşımlar dilerim.Şurada bende yerimi alayım bari kitap kurdu olarak ohh. :)
Geccmis olsun.Merhaba kitap dostları,
Bugün kitap okumayı çok istedim ancak ateş ve boğaz ağrısından hiçbir şey yapamadım. Hastane, dinlenme derken akşam oldu. Yarın inşallah şifa bulursam okuyacağım.
İyi geceler herkese
Acaba yorumlarınızı alabilir miyim? Boşuna almışsın hiç güzel degildi diyenler oldu kitaptan sogudum kaç gündür kapagını açmadım
Katılıyorumm. Boşuna alınmış diyemem kötü bulsaydım bitiremezdim o kitabı. Yazarın diğer kitapları gibi değil ama o beklentiyle okuma sadece. Oz büyücüsü okuyacaksın işte :)Bana da öyle dediler fakat kitabın türü benim en fazla okuduğum tür. Ben fantastik çok severim. Eğer biliyorsanız Oz Büyücüsü'nün daha kanlı ve maceralı bir versiyonu gibi. Yalnız kitap bittikten sonra kapağında Fawer'ın ismi olmasa daha mutlu olurdum. Kesinlikle Empati ve Olasılıksızın çıtasına çıkamamış.
Geçmiş olsn. Çok kötü oluyor o durum. İyice dinlen iyileşmeye çalış.Merhaba kitap dostları,
Bugün kitap okumayı çok istedim ancak ateş ve boğaz ağrısından hiçbir şey yapamadım. Hastane, dinlenme derken akşam oldu. Yarın inşallah şifa bulursam okuyacağım.
İyi geceler herkese
Tamam amok koşucusu biraz yorucuydu ama bilinmeyen bir kadının mektubu çok harikaydı ve cok akiciydi. Azıcık Türk filmi havası vardı çok beğendim. Onun için 1 saatte bitti :)Bir gunde iki zweig mı
Zweigler ince evet ama çok yoruyor
Lise yıllarımda bir kitap okuma yarışmasında kazanmıştım Leyla'nın Evini. Çok güzeldiGünaydın,mutlu pazarlar herkese,
Yazlıktan döndükten sonra doğru düzgün okuyamıyorum.Malum temizlik vs...Pi nihayet bitti.Bugün itibari ile Zülfü Lüvaneli nin Leyla nın Evi ne başladım ..Bir an önce yoğun okumalara geçmek istiyorum
Geccmis olsun.
Katılıyorumm. Boşuna alınmış diyemem kötü bulsaydım bitiremezdim o kitabı. Yazarın diğer kitapları gibi değil ama o beklentiyle okuma sadece. Oz büyücüsü okuyacaksın işte :)
Geçmiş olsn. Çok kötü oluyor o durum. İyice dinlen iyileşmeye çalış.
İstanbul Hatırası'nı çok severek okumuştumBugün Stefan Zweig günüm :)
Amok koşucusu ve bilinmeyen bir kadının mektubu bitirdim :)
Şimdi İstanbul hatirasina başladım güzel gidiyor
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu = Siyah Gelinlik.Hülya Koçyiğit ve Murat Soydan'ın filmine çok benziyor :) :)Tamam amok koşucusu biraz yorucuydu ama bilinmeyen bir kadının mektubu çok harikaydı ve cok akiciydi. Azıcık Türk filmi havası vardı çok beğendim. Onun için 1 saatte bitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?