Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kuzum hiç söz vermim ben bi uctayim malum düşüncesi bile yemiyor :)

Ben anadolu yakasının en ucundayım . Okulun peşine takiliirm belki ama o da yemiyor :)

Istanbulda 4. Yılım lakin fuara gitmeye korkuyorum çok uzak gözümde büyüyor resmen . Çok indirim oluyor mu ?
Aman aman bir indirim olmuyor.Hatta toplamda kitap yurdundan daha pahalıya aldığımı bilirim.Yine de oranın keyfi bambaşka.Bu yıl tam günüme denk geldiği için gitmeyeceğim.Seneye de Benek mebek olursa gidemem.Belki de artık hiç gidemem.Çok üzüldüm şu an((

Inşallah bebiş olur da :))

Selamlar
Bugünlerde bir tembellik var bende. Mino'nun Siyah Gülü aslında güzel başladı. Çok elimde sürünecek bir kitap değil aslında ama pek okuyasım gelmiyor bu aralar. Sadece yatıp uyumak istiyorum.
Sayfa 42

Keyifle oku....
Ayasli ve Kiracilari ile lisede tanismistim en yakin arkadasim sayesinde. Hala yeri ayri bende o kirabin.. Belki o donemlerime ozlem belki arkadasima ozlemimden.. Anlatimi cok hostu. ..
Sefilleri de bu sene uzun halini okumustuk ortak okuma.
Cok guzel secimler olmus.
Kitap almanin mutlulukla bir ilgisi olmali

Eski kitap almak bu ara beni çok mutlu ediyor, o yüzden Nadir kitaba minnettarım
Anayurt Oteli hariç hepsini okudum aslında ama bunlar eski basım o yüzden aldım, çok hoşuma gidiyor :)

odan çok ferah içim açıldı

Bir türlü bitiremedim yerleştirmeyi:)
Marangozlar çok ağır davrandı boş olan kısmı bu akşam taktılar, masayı hala bitirememişler üç hafta oldu. Masada gelse bir rayına oturtacağım inş. Bakalım bu hafta sonu inş.

Bayıldım . Çok farklı bir duruşun var . Forumda direk tanışmasakta yıllardır yorumlarını çok severdim . Iyi ki geldin buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…