- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.057
- 548
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.841
Bu platformu bu yuzden cok seviyorum..Merhaba kızlar
Ben ortaokul ve lise yıllarımda deli gibi kitap okurdum. Üniversitede neden bilmem bıraktım. Meslek hayatımın ilk 10 yılında kariyer peşinde koştuğumdan kitap aklıma bile gelmedi. Aktif olarak yeniden 2014 Yılı mart ayında okumaya başladım.
O zamandan bu yana gerek sizden aldığım tavsiyeler gerekse netten yaptığım araştırmalar neticesinde kitap yurdunun alışveriş listesine pek çok kitap ekledim, aldım,okudum....
Az önce alışveriş listemi kontrol ettim. Sarah Jio, Işıl parlakyıldız gibi şu anda okumayı tercih etmediğim yazarların kitaplarını eklemişim. Ve başlangıçta hiç adını bile bilmediğim yazarlarla tanışmışım...
Bana birşey katmayacağına inandığım kitapları listeden sildim...
Beni farklı yazarlarla tanıştırdığınız, çok güzel ve kaliteli kitapları okumama vesile olduğunuz, ortak okumalar sayesinde okumaya hiç cesaret edemeyeceğim kitapları okumamı sağladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
İyi ki varsınız
sen de iyi ki varsın . egodan arınmış şahane bir hocasın öğrencilerin çok şanslı :) yollarımızın kesişmesi beni çok mutlu ediyor :)Merhaba kızlar
Ben ortaokul ve lise yıllarımda deli gibi kitap okurdum. Üniversitede neden bilmem bıraktım. Meslek hayatımın ilk 10 yılında kariyer peşinde koştuğumdan kitap aklıma bile gelmedi. Aktif olarak yeniden 2014 Yılı mart ayında okumaya başladım.
O zamandan bu yana gerek sizden aldığım tavsiyeler gerekse netten yaptığım araştırmalar neticesinde kitap yurdunun alışveriş listesine pek çok kitap ekledim, aldım,okudum....
Az önce alışveriş listemi kontrol ettim. Sarah Jio, Işıl parlakyıldız gibi şu anda okumayı tercih etmediğim yazarların kitaplarını eklemişim. Ve başlangıçta hiç adını bile bilmediğim yazarlarla tanışmışım...
Beni farklı yazarlarla tanıştırdığınız, çok güzel ve kaliteli kitapları okumama vesile olduğunuz, ortak okumalar sayesinde okumaya hiç cesaret edemeyeceğim kitapları okumamı sağladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
İyi ki varsınız
İnşallah canım... ben çok şey öğrendim buradan.. her anlamda...tekrar teşekkürlerBu platformu bu yuzden cok seviyorum..
Benim de cok guzel yazarlar ve kitaplarla tanismama vesile oldu.
Iyi ki varsiniz..
Kitap dostlugumuzun katlanarak artmasini diliyorum.
Beni utandıyorsun. Çok teşekkür ederim... umuyorum gerçekten şanslılardır. Hep omların arkasında olmaya, her anlamda sarmaya çalışıyorum elimden geldiğince.sen de iyi ki varsın . egodan arınmış şahane bir hocasın öğrencilerin çok şanslı :) yollarımızın kesişmesi beni çok mutlu ediyor :)
Ama ya ben de tanışmak görmek istiyorum sizleri. Fakat çok çok uzaktayım benpapatyanın dediği gibi okuma seviyem yazarlarla olan bağlantım yıllar içerisinde çok değişti . Eskiden çok sevdiğim dediğim kitapları şu anda okusam çok yavan bulacağımı düşünüyorum ya da eskiden sıkıldım dediğim kitaplar şu anda anlamlı gelecek. Yusuf atılganı genç yaşlar yerine keşke şu anda okusaydım diyorum . Hepiniz bir değersiniz. burası bana çok güzel dostluklar kattı . 9 adet yüz yüze görüşme gerçekleştirdim :)) seviyorum sizleri
Selam herkese,
Kitap okumuyorum ama okuduklarinizi takip etmek de guzel oluyor.
Sevme Sanati' ni beraber okuyacaktikAstoria kirmizi oje ben katilamadim ama sizin yorumlarinizi takip edecegim.
elenaferrante kalinkaselin Toni Morison kolay bir yazar degil hatta dili biraz sert bence. Merhamet bana da basta biraz karisik gelmisti ama okudukca oturdu.
Selam herkese,
Kitap okumuyorum ama okuduklarinizi takip etmek de guzel oluyor.
Sevme Sanati' ni beraber okuyacaktikAstoria kirmizi oje ben katilamadim ama sizin yorumlarinizi takip edecegim.
elenaferrante kalinkaselin Toni Morison kolay bir yazar degil hatta dili biraz sert bence. Merhamet bana da basta biraz karisik gelmisti ama okudukca oturdu.
Kitabı temin ettiysen başlayabilirsin hemenCicoretti , daha iki gün oldu başlayalı, birlikte okuyalım
Merhaba kızlar
İyi ki varsınız
Bu platformu bu yuzden cok seviyorum..
Benim de cok guzel yazarlar ve kitaplarla tanismama vesile oldu.
Iyi ki varsiniz..
Kitap dostlugumuzun katlanarak artmasini diliyorum.
Bana da çok şey kattı bu konu şimdi kitaplığımda bulunan boşa vakit harcamışım dediğim kitaplar baya var ama onları okumasam da bu okuma kültürüne ulaşamazdım herhalde.papatyanın dediği gibi okuma seviyem yazarlarla olan bağlantım yıllar içerisinde çok değişti . Eskiden çok sevdiğim dediğim kitapları şu anda okusam çok yavan bulacağımı düşünüyorum ya da eskiden sıkıldım dediğim kitaplar şu anda anlamlı gelecek. Yusuf atılganı genç yaşlar yerine keşke şu anda okusaydım diyorum . Hepiniz bir değersiniz. burası bana çok güzel dostluklar kattı . 9 adet yüz yüze görüşme gerçekleştirdim :)) seviyorum sizleri
Kitabı temin ettiysen başlayabilirsin hemenCicoretti , daha iki gün oldu başlayalı, birlikte okuyalım
ben kaaimin oetalarina kadar okuyamayacagim hic. Izinliyim arkadaslar. Ama takipteyim siz pdf okuyodunuz sanirim degil mi ben idefixde vs.de bulamadim cunku.Kesinlikle, temin ederseniz birlikte okuyabiliriz, ben de yeni başladım. :) Sayfa sayısı da çok değil.
ben kaaimin oetalarina kadar okuyamayacagim hic. Izinliyim arkadaslar. Ama takipteyim siz pdf okuyodunuz sanirim degil mi ben idefixde vs.de bulamadim cunku.
Benim düşüncelerimi yansıtmışsınız sanki :) :)Merhaba kızlar
İyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?