Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın kızlar

ATTRAENTE kitaplığın çok güzel güle güle kullan, güzel odanda keyifle oku kitaplarını

Rocannon'un Dünyası sayfa 111 sanırım, bu kitap kısa hem bilim kurgu hemencecik okurum demiştim ama öyle olmadı biraz zor okuyorum gibi bazen çok hızlı gidiyor bazen ne anlatıyor bu oluyorum bakalım az kaldı ama bitiricem

Günaydın Kitapsever Baykuşlar...
Mutlu ve bol kitap okuduğumuz bir gün olsun inşallah.

Tess Gerritsen - Cerrah *** Sayfa 58

Ne kadar güzel. Güle güle oku, güle güle büyüt kitaplığını.

@Geveze_kelebek doğum yaptı mı?

Inşallah bebiş olur da :))

Hayırlı zamanda inşallah:)

Ben açamadım ama eminim çok güzeldir

İyiyim canım, eğitim biraz yoruyor ama katılmak zorundayım
Haftaya kontrol var inşallah her şey yolundadır

Kum Saati - Ümran Avcı bitti
İçimde de bir şeyler bitti, iki el sıkıp duruyor yüreğimi
Bu ölümleri biliyordum zaten, çoktur Uğurlar Olsun'u söyleyip ağlamışlığım ama yine tutamadım kendimi
Onları öldüren ucuz maşaların köküne lanet okuyorum her gün ne adına ve ne için yaptılarsa köklerini kurutsun Rabbim
Hepsinin yeri ayrı, dünyaları, beyinleri ayrı ama ortak noktaları yaşam haklarının ellerinden alınmış olması ; Abdi İpekçi, Bahriye Üçok, Çetin Emeç, Uğur Mumcu, Eşref Bitlis, Onat Kutlar, Ahmet Taner Kışlalı, Necip Hablemitoğlu nurlarda yatsınlar , Rabbim binlerce kez rahmet etsin .....

Hala çok güzel
Ama daha ders çalışmaya pek adapte olamadım. Onu da yapmam lazım artık. Tatil modundan çıkmam lazım yani

Yavaş yavaş başla canım.Birden yüklenme bence eğer vaktin varsa.

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…