Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok güzel anlatmışsın canım aşık papağan barı benim de okuduğum ilk Nazlı Eray kitabıydı ve tam böyle sıkılmaya başladığım anlarda birden hep o hüzünlü anlara denk geliyordum ve söylediğin gibi taa içimde hissediyordum hüznü, değişik bir kadın ya Nazlı Eray ama yine de çok seviyom kendilerini

Tüm soruların cevapları keyfime göre . Sayfa sayısı vs değil önemli olan okurken ne hissettiğim. 2. Sınıfta yaprak dökümüyle başladı kitap okuma sürecim. Sıkı bir okuyucu değilim.

-çocukların izin vermesi ve ev işi yoğunluğuna bağlı olsa da 30 dk ile 3 saat arasında değişiyor
-sayfa sayısı ile ilgili net bişey söyleyemem ama min. bi öykü kitabı 80 sayfa civarıdır ucu açık( bu ay 700 küsür sayfalık Gülün Adı’nı da okudum 85 sayfalık Kağıt Evi de mesela)
-Ayda ortalama 5 kitap okuyorum
-Esasen çocukluğumdan beri okumayı severim ama son 6 yıldır hiç ara vermeksizin, elimin altında her zaman olur diyeceğim şekilde okuyorum
-Harcama olarak da ortalama 50₺ diyebilirim
-Kültürel olarak kattıkarını bir yana koyarsam 4 yıldır bu topikteyim ve yüzyüze de görüştüğüm ve dostum diyeceğim insanlar kazandım ve bu kesinlikle kitaplar sayesinde oldu

Selam kızlar
Dün akşam hiç okuyamadım. Arabamla ufak bir kaza yaptım. Can sıkıntısı moral bozukluğu akşam gelen giden komşular arkadaşlar derken geçti gitti. Ben iyiyim çok şükür. Arabamda da ufak olduğunu düşündüğümüz hasar var.

ayperest benim de çok değişiyor. Bazen hiç okuyamıyorum. Bazen 2-3 saat oluyorum.
Ayda 3-5 kitap okuyorum. 100 sayfa olan da var 1000 sayfa olan da.
Kitap yurdunda uzun bir alışveriş listem var. Her ay onlardan seçiyorum. 40-50 liralık alıyorum.
Neler kattığına gelirsek. Burada eşsiz insanlar tanıdım. Reelde tanıdıklarımdan daha içten daha samimi. Çoğuyla da sosyal medya üzerinden tanışıyoruz.
Farklı konularda Bilgi düzeyim arttı. Kelime dağarcığım arttı. İnsanlara hayata bakışım değişti. Hayatı artık çok daha farklı algılıyorum.

ayperest her gun okumadigim gunler de oluyor ama is -ev-cocuk ucgeninde musaitlik durumuna gore bazen 20 dk bazen 2 saat okuyorum..
* kitaplari hic sayfa sayisina gore degerlendirmedim.. Oyku ya da siir kitaplari da ince fakat orda bir cumle bile alip nerelere goturuyor insani...
*aylik 50-100 tl arasi degisiyor kitap alisverisim ama genelde 50 tl civari...
*bilincli bir okur olarak liseden beri okuyorum aslinda ama su son 5 -6 senedir tercih ettigim kitaplar ve yazarlar cesitlendi ve kendi citami bir tik daha uste tasidim diyebilirim ..
* kitaplar ; hayata bakisimi ve insanlari sorgulamami sagliyor. Ilk kendimi hatta. Kelime dagarcigim genisledigi gibi bu konusmama da yansiyor. Bilmedigim konularda birseyler ogrenmek de cabasi. Bu platformda da oyle guzel kitap dostluklari edindim ki bana da bonus oldu..

Gunaydin

M maviduvar1 cok ama cok gecmis olsun.. Allahim beterinden korusun...
Sana birsey olmamasina sevindim. Verilmis sadakan varmis.
Çok teşekkür ederim. Çok şükür iyiyim. Zerre suçumda yok. Yolumda giderken küt diye bir ses. Şoka girdim resmen.

M maviduvar1 geçmiş olsun. Şükür sana bir şey olmamış.

Günaydın kızlar
Unutma Beni Apartmanı
Sayfa 32
Kitapta Pal Sokağı Çocukları ndan bahsetti ve ben çok mutlu oldum
Çok teşekkür ederim. Çok şükür iyiyim.

Hay Allah ya. Cidden hersey bir anlik.. Umarim hasar da azdir. Gelmis gecmis olsun tekrar.
Servise ancak bugün gidecek. Bakalım ne diyecekler. Ama az gibi görünüyor. Fakat ustalar ne der bilmiyoruz.

M maviduvar1 geçmiş olsun, Allah beterinden korusun
Düello'nun 19 sayfasını okudum, Şerif Demir'i ilk kez okuyorum, dili çok güzel, normalde siyaset kitaplarını pek hızlı okuyamam algılamam için biraz uğraşmam gerekir ama su kitap su gibi okunuyor, bakalım daha neler göreceğiz

Çok teşekkür ederim. Amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…