- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.961
Çok güzel anlatmışsın canım aşık papağan barı benim de okuduğum ilk Nazlı Eray kitabıydı ve tam böyle sıkılmaya başladığım anlarda birden hep o hüzünlü anlara denk geliyordum ve söylediğin gibi taa içimde hissediyordum hüznü, değişik bir kadın ya Nazlı Eray ama yine de çok seviyom kendileriniIyi aksamlar,
Asik Papagan Bari bitti. Ilk Nazli Eray kitabim. Dilini sevdim.. Degisik ordan oraya atlayip ne gercek ne degil hissettiyor. Hatta bazen neyin kafasi dedigim de oldu. Ama o an yasanan hüznü cok iyi hissettiriyor mesela. Taa icimde hissettim. Ayni sekilde sevinci de .. Degisik guzeldi.
Kafa dagitmak icin elime almistim.
Tüm soruların cevapları keyfime göre . Sayfa sayısı vs değil önemli olan okurken ne hissettiğim. 2. Sınıfta yaprak dökümüyle başladı kitap okuma sürecim. Sıkı bir okuyucu değilim.Selam kızlar
Sırf merakımdan soruyorum. Siz sürekli kitap okuyan en özendiğim insan tipleriolarak günde kaç saat kitap okuyosunuz ?
Ayda kaç kitap bitiyo ?
Okuduğunuz kitapların sayfa sayısı ne kadar ?
Kaç para harcıyosunuz kitaplara ?
Ne zamandır kitap okuyosunuz ?
Size neler kattı ?
-çocukların izin vermesi ve ev işi yoğunluğuna bağlı olsa da 30 dk ile 3 saat arasında değişiyorSelam kızlar
Sırf merakımdan soruyorum. Siz sürekli kitap okuyan en özendiğim insan tipleriolarak günde kaç saat kitap okuyosunuz ?
Ayda kaç kitap bitiyo ?
Okuduğunuz kitapların sayfa sayısı ne kadar ?
Kaç para harcıyosunuz kitaplara ?
Ne zamandır kitap okuyosunuz ?
Size neler kattı ?
Çok teşekkür ederim. Çok şükür iyiyim. Zerre suçumda yok. Yolumda giderken küt diye bir ses. Şoka girdim resmen.Gunaydin
M maviduvar1 cok ama cok gecmis olsun.. Allahim beterinden korusun...
Sana birsey olmamasina sevindim. Verilmis sadakan varmis.
Hay Allah ya. Cidden hersey bir anlik.. Umarim hasar da azdir. Gelmis gecmis olsun tekrar.Çok teşekkür ederim. Çok şükür iyiyim. Zerre suçumda yok. Yolumda giderken küt diye bir ses. Şoka girdim resmen.
Çok teşekkür ederim. Çok şükür iyiyim.M maviduvar1 geçmiş olsun. Şükür sana bir şey olmamış.
Günaydın kızlar
Unutma Beni Apartmanı
Sayfa 32
Kitapta Pal Sokağı Çocukları ndan bahsetti ve ben çok mutlu oldum
Servise ancak bugün gidecek. Bakalım ne diyecekler. Ama az gibi görünüyor. Fakat ustalar ne der bilmiyoruz.Hay Allah ya. Cidden hersey bir anlik.. Umarim hasar da azdir. Gelmis gecmis olsun tekrar.
Çok geçmiş olsun:/ Maddi hasar can sıksa da şükür ki sen iyisin.Çok teşekkür ederim. Çok şükür iyiyim.
Servise ancak bugün gidecek. Bakalım ne diyecekler. Ama az gibi görünüyor. Fakat ustalar ne der bilmiyoruz.
Çok teşekkür ederim. Rabbşm beterinden korusun inşallahÇok geçmiş olsun:/ Maddi hasar can sıksa da şükür ki sen iyisin.
Çok geçmiş olsun.Çok teşekkür ederim. Rabbşm beterinden korusun inşallah
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah canımM maviduvar1 geçmiş olsun, Allah beterinden korusun
Düello'nun 19 sayfasını okudum, Şerif Demir'i ilk kez okuyorum, dili çok güzel, normalde siyaset kitaplarını pek hızlı okuyamam algılamam için biraz uğraşmam gerekir ama su kitap su gibi okunuyor, bakalım daha neler göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?