- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.968
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.941
Günaydın Kızlar
Saatleri Ayarlama Enstitüsü bitti. Çok güzel bir kitaptı ama yordu beni biraz
Yeni kitabım İskender Pala - Su Kasidesi
@_meLinDa_ nasılsın canım ?
@ATTRAENTE çok güzel kitaplığın güle güle kullan bol kitapların olsun İnşallah
Yavaş yavaş başla canım.Birden yüklenme bence eğer vaktin varsa.
Amin
Aralık’ın başında sınav. Haftasonu kardeşimin nişanı var, o yüzden bana da gelecek misafirler var. Onları bi atlatayım oturup başlayacam artık. Erteleyecek bir bahanem de kalmıyor o zaman. Çalışırım herhalde inşallah
Verdiğin gazı seveyimSen halledersin
Selam kızlar
Sırf merakımdan soruyorum. Siz sürekli kitap okuyan en özendiğim insan tipleriolarak günde kaç saat kitap okuyosunuz ?
Ayda kaç kitap bitiyo ?
Okuduğunuz kitapların sayfa sayısı ne kadar ?
Kaç para harcıyosunuz kitaplara ?
Ne zamandır kitap okuyosunuz ?
Size neler kattı ?
Selam kızlar
Sırf merakımdan soruyorum. Siz sürekli kitap okuyan en özendiğim insan tipleriolarak günde kaç saat kitap okuyosunuz ?
Ayda kaç kitap bitiyo ?
Okuduğunuz kitapların sayfa sayısı ne kadar ?
Kaç para harcıyosunuz kitaplara ?
Ne zamandır kitap okuyosunuz ?
Size neler kattı ?
tatillerimde günde ortalama 4-5 saat okuyabiliyorum fakat okullar açılınca sürem biraz azaldı.
her ay değişiyor aşağı yukarı 10 kitap okuyorumdur sanırım.
inceliği kalınlığı kitabına göre değişir, bilemedim.
alışverişlerimi 50'den aşağı yapmazdım eskiden. elimdekileri bitirmeden almamaya karar verdiğimden beri almıyorum.
okumayı öğrendiğimden beri okuyorum.
uzun süre etkisinden çıkamadığım kitaplar da oldu çabucak unutulup aklımdan çıkanlar da. ben en çok, kitapların insanlardaki kibir ve kendini beğenmişlik duygusunu sildiğine inanıyorum. onun haricinde türü ne olursa olsun mutlaka okuyana bir etkisi vardır.
yarışmacı arkadaşlara başarılar
Aslında tüm sorularının cevabı döneme göre değişiklik gösteriyor. Günlerce kitap okumadığımızda oluyor yoğun zamanlarımızda, ama alışkanlık olduğu için artık günde 3-5 sayfa da olsa okuyoruz genelde. Müsaitsek günde birkaç saat de okuduğumuz olabiliyor tabi.
Bildirim topiğimize bakarsanız orada ortalama ayda ne kadar kitap okuduğumuzu, neler okuduğumuzu da oradan görebilirsiniz.
Kitapları şahsen ben sayfa sayısına göre sınıflamıyorum, yani illa inçe kitap okuyacağım ya da kalın kitap okuyacağım demiyorum. Hangi türü kafam alabilir o dönemde onu düşünüp ona göre seçiyorum. Neredeyse ilkokuldan beri de kitap okuma alışkanlığım var. Tabi zamanla okuduğum türler değişti, daha da gelişti hatta. Ama okudukça ve daha farklı yazarlarla tanıştıkça da dünyası genişliyor insanın.
Ortalama ayda şu kadar para harcıyorum kitap için diyemiyorum, çünkü burada hem yaptığımız bir kitap günü var ordan toplu hediyelerim geldi, hem de kendi aramızda hediyeleşiyoruz. Dolayısıyla düzenli olarak her ay kitap alışverişi yapmıyoruz çoğumuz. Ama okuduğum kitapları düşünürsem sanırım ayda 40-50 tl harcıyor olurdum kitaplar için.
Kibir ve kendini beğenmişlik duygusunun silinmesi. İşte bu çok hoşuma gitti bak.
Maşallah 10 kitap hı çoluk çocuk yol herhalde
Ya benim vaktim yok diyorum ama istesem yaratır mıyım ki
Bilemedim. Sürekli bişeyler öğrenmek hissetmek duygusu beni çol itiyo kitap okumaya.
Bence de ya şimdiden bol bol oku o zamanne bebeğim ne kocam var o çoooook büyük etkenöyle gezmeyi falan da sevmem (çarpıldı )
evet kibir ve kendini beğenmişlik hatta bencillik... bir insanda (bana göre) hiç olmaması gereken duygular. keza kitap okuyan insanlarda da olmamalı bu duygu diye düşünüyorum. ben de okumayı çok severim. onun açlığı çok başka bir şey
Bence de ya şimdiden bol bol oku o zaman
Haklısın olmamalı.
Ben de şu sıra acıktım heralde
Hiç yoktan kızım var çocul gelişimi kitapları okuyayım diyorum bakalım
Tavsiyelerini bekliyorum o zaman.istediğin konuyla alakalı çok güzel kitaplar okuyan bir arkadaşımız var:Astoria
ben de kalabalıklaşmadan bol bol okuyayım diyorum
okuduğun kitapları bizimle de paylaş
istediğin konuyla alakalı çok güzel kitaplar okuyan bir arkadaşımız var:Astoria
ben de kalabalıklaşmadan bol bol okuyayım diyorum
okuduğun kitapları bizimle de paylaş
Tavsiyelerini bekliyorum o zaman.
Güzel kitap tavsiyelerine ihtiyacım var.
İnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?