- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.341
Devletsahin kocası miymis. Ilk netten takip ettiğim yemek sitesi bu hatunundu. Bu adamda bana itici gelen bir şeyler var bulamadimBibliophile, izledim. Sağ ol.
Bu adamın daha önce de birkaç videosunu izlemiştim.
(Devletşah Özcan'ın kocası olduğunu şu anda öğrendim.)
Canım ya inşallah ikiniz de çok iyi olursunuzKızlar
Dün doğum yaptım. Erken gelmek istedi kuzum.
Ama hiç iyi değiliz. Şu anda entübe, solunum cihazına bağlı, dünden beri 4 kez kalbi durdu.
Hayati riski var.
Dua edin.
Amok koşucusunu okumuştum. Ama adlarını unutup hikayelerin ayrı kitap olarak basılmış hallerini de almıştım son alışverişimde. Bir Çöküşün Öyküsü ve Ay Işığı Sokağı yanlış hatırlamıyorsam bunlar Amok Koşucusu içinde de yer alan öyküler.Kızlar puanımla bunu mu alsam. Okudum ama hiç Zweig kitabım yok. Puanlar silinmez dımı. Zaman aşımına uğradı falan
Eki Görüntüle 2060589
Kızlar
Ama hiç iyi değiliz. Şu anda entübe, solunum cihazına bağlı, dünden beri 4 kez kalbi durdu.
Hayati riski var.
Dua edin.
Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun miniğin hemen sağlığına kavuşsun inşaallahKızlar
Hayati riski var.
Dua edin.
Kızlar
Hayati riski var.
Dua edin.
Canım öncelikle gözün aydın, inşallah bir an önce toparlanacaktır erkenci kuzuKızlar
Hayati riski var.
Dua edin.
Bana da itici geldiDevletsahin kocası miymis. Ilk netten takip ettiğim yemek sitesi bu hatunundu. Bu adamda bana itici gelen bir şeyler var bulamadim
Hayirli olsun... Okuyunca uzuldum .. Minigin simsiki hayata ve size tutunsun insallah.Kızlar
Hayati riski var.
Dua edin.
AhahaaaVe ve ve onlar farklı şehirler gözlerini açtılar şu anda hepsi hazirlanipntrk bir amaç için bir araya gelecekler. Yeni gelinden ev kızı olmuş mu :)) buzlar nar ın evini basmaya gidiyoruz . Beyaz çorap giycem bakalim yerleri ne kadar temiz :)
Hayırlı olsun. Allah yardımcınız olsun inşallah.Kızlar
Hayati riski var.
Dua edin.
Allahim 'Şafi' adiyla sifa versin evladina.Merhaba arkadaşlar
Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için.
Hayati risk devam ediyor maalesef.
Kan değerleri de çok kötü, ciddi bir enfeksiyonu varmış.
Dualarım seninle canım. İnşallah sağ sağlım kucağına alacaksın minnak kızınıKızlar
Hayati riski var.
Dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?