Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bibliophile, izledim. Sağ ol.
Bu adamın daha önce de birkaç videosunu izlemiştim.
(Devletşah Özcan'ın kocası olduğunu şu anda öğrendim.)
Devletsahin kocası miymis. Ilk netten takip ettiğim yemek sitesi bu hatunundu. Bu adamda bana itici gelen bir şeyler var bulamadim

Kızlar puanımla bunu mu alsam. Okudum ama hiç Zweig kitabım yok. Puanlar silinmez dımı. Zaman aşımına uğradı falan

Eki Görüntüle 2060589
Amok koşucusunu okumuştum. Ama adlarını unutup hikayelerin ayrı kitap olarak basılmış hallerini de almıştım son alışverişimde. Bir Çöküşün Öyküsü ve Ay Işığı Sokağı yanlış hatırlamıyorsam bunlar Amok Koşucusu içinde de yer alan öyküler.

Kızlar
Dün doğum yaptım. Erken gelmek istedi kuzum.
Ama hiç iyi değiliz. Şu anda entübe, solunum cihazına bağlı, dünden beri 4 kez kalbi durdu.
Hayati riski var.
Dua edin.

Allah size bağışlasın canım.İnşallah kavuşursunuz, toparlar kendini tez zamanda

Kızlar
Ama hiç iyi değiliz. Şu anda entübe, solunum cihazına bağlı, dünden beri 4 kez kalbi durdu.
Hayati riski var.
Dua edin.
Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun miniğin hemen sağlığına kavuşsun inşaallah

Kızlar
Hayati riski var.
Dua edin.

Hatırlı olsun ve çok geçmiş olsun canım. İnşallah çocuğunu kucağına alır sağlıkla çıkarsınız hastaneden. Allah yardımcınız olsun.

Kızlar
Hayati riski var.
Dua edin.
Canım öncelikle gözün aydın, inşallah bir an önce toparlanacaktır erkenci kuzu
Çok geçmiş olsun miniğe

Ve ve ve onlar farklı şehirler gözlerini açtılar şu anda hepsi hazirlanipntrk bir amaç için bir araya gelecekler. Yeni gelinden ev kızı olmuş mu :)) buzlar nar ın evini basmaya gidiyoruz . Beyaz çorap giycem bakalim yerleri ne kadar temiz :)

Ahahaaa
Cilginnn
Temiz benim sevdicegim... Yeni ev hli havlari dolansin o coraplarina

Kiskaniyorum ayrica

Kızlar
Hayati riski var.
Dua edin.
Dualarım seninle canım. İnşallah sağ sağlım kucağına alacaksın minnak kızını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…