Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

1984 bitti muhteşemdi ya... Tadı resmen damağımda kaldı George orwell hayvan çiftliğinden kat kat kat daha güzeldi resmen bayıldım hasta oldum adama:)

Dün gece yatakta okurken kitap elimde Allah'ım ne güzel şeyler okuyorum of çok güzel sen nasıl bişeysin diye diye okudum :) kitabin başı ve sonu çok ilgi çekici değildi bence yani son 50-60 sayfası falan sonuda çok tatmin edici değil ama zaten asıl olay kurguda değil zaman zaman çoğumuzun düşündüğü şeyleri o kadar güzel o kadar güzel anlatmış ki çok sevdim

Kısa bir bölümünde insan ve din ilişkisine dair söylediklerine pek katılamadım ama onun haricinde beş yıldız:)

Günaydın ,

Dün akşam aslında yayılıp güzel bir okuma keyfi yapmak istiyordum ama eşim şu filmi açana kadar "Stajyer"Robert De Niro Kendisinin sıkı hayranı olduğum için ağzım kulaklarımda oturdum film izledimEfendim güzel mi güzel bu dinlendirici film aklınızda olsun,yorulmadan izleyebileceğim,ağır komplike bir film istemiyorum diyorsanız bu film sizlik,şimdiden iyi seyirler
Gel gelelim kitabımıza,yatmadan yatakta 2 sayfa kadar okuyabildim.Ezilenler sayfa 100 deyim..

günaydınlar baykuşlar ve baykuş olma yolunda emin adımlarla ilerleyenler
1984 sayfa 214
dün bir de Otostopçunun Galaksi Rehberi'ne başladım _Cassandra_ DonukPudra N-A-R birlikte okuyacağız
5 ciltlik kalın versiyon bendeki, sadece evde okuyacağım, 1574512545 gün sonra biter sanırım
yıllık hedefime böylece ulaşamayacağım bu sene sanırım, tek kitap sayacağım çünkü

Beğenmene çok sevindim Bende ilk 50 sayfasında çok sıkılmıştım. Hatta tavsiye ettiğim kişiye ilk oturuşta 50Sf mutlaka okuyup derim.

Onceki gun ben de o filmin reklamini gorup izlemeye karar vermistim ama aksam unuttum. Aklima geldigindeyse filmin yarisi gecmisti. En iyisi baska zaman internetten izlemek dedim ve kitap okudum.

Çok geçmiş olsun Nişan öncesi büyük talihsizlik olmuş.
Rabbim daha beterlerinden korusun.

Selam baykuşlar.
Antik acılar ve uzun harmanlarda davetsiz bir misafire devam.
Kitap çok ilginç gidiyor :) Sanırım sonra size tavsiye edeceğim:)
Ne dicem ben ya . Kitap kulübüm sezgin kaymaz ı ayarlamaya çalışıyor hem de bu kitabi konuşacağız. Inşaallah senin geleceğin haftaya fenk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…