Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba kızlar, bugün Sevil Atasoy'un yeni basım kitabı olan "Züppe Kocanın Şarkıcı Karısı"nı aldım. Okumak için sabırsızlanıyorum eminim müthiş bir kitap. Okumak isteyenler için tanıtım bültenini ekliyorum.

Züppe Kocanın Şarkıcı Karısı
Sevil Atasoy
Kitap Hakkında:
Efsane polisler, heykeli dikilen savcılar, yıldızlaşan delil avcıları arasında yeni bir yolculuğa hazır mısınız? Kırmızı elbise giymeye korkan kadınlar, buz üzerindeki seks işçileri, cinlere perilere inananlar sizi bekliyor.

Çinliler Uygurların DNA'sını neden topladı?

Kadın savcı on binlerce kadın ve erkek arasında yeşil gözlü katili nasıl buldu?

Kusursuz cinayeti işlemek mümkün mü?

İnsanoğlu ne kadar vahşileşir?

Bu soruların ve daha nicelerinin yanıtlarını veren Züppe Kocanın Şarkıcı Karısı, baş döndürücü tekniklerle yürütülen başarılı soruşturmaların yanı sıra, masumları yıllarca hapiste tutan hatalar, "sihirli bir değnek" sanılan DNA'nın neden olduğu haksızlıklar gibi nahoş gerçekleri mercek altına alan yeni bir Sevil Atasoy kitabı.

Bu arada bildirim: Varoluşçu Psikoterapi, sf. 126

Canim cok uzuldum. Allah bol sabir versin. Ben de burdan gordugum kadariyla guclu biri oldugunu dusunuyorum. Birakma kendini. bir an once toparlanmaniz dilegiyle

Selam kizlar,
Sirin Ebadi - Iran Uyaniyor bitti.
Benim icin sarsici bir kitap oldu. Yine bir ortadogu ulkesi, yine bir dram. Islam adina yapilan katliamlar, haksizliklar falan gırla.
Nobel Baris odullu Sirin Ebadi, Riza Sah donemi Iranindan baslayarak, islam devriminin nasil gerceklestigini, Iran - Irak savasini, yonetimin islamla alakasi olmayan zorbaliklarla halki nasil bezdirdigini, turlu komplolarla kendilerinden olmayanlari nasil ortadan kaldirdiklarini, yonetim tarafindan meslegi elinden alinmis eski bir yargic ve yeni bir avukat olarak okuyucularina aktarmis. Iran ve tarihi hakkinda temel bilgilere sahip olunabilecek bir eser olmus. Iran halkinin bir zamanlar gectigi yollara, simdi Turkiye'nin savruldugunu gormek de ayri bir uzuntu kaynagi oldu benim icin.

Altın Oğul syf 351
Canim cok gecmis olsun kolun kirilmis

Benim annem de lisede ogretmen ve benim ödüm patliyor kavga vs cikar da annem arada kalir mi acaba diye dusunuyorum arada. Cunku 9 10 lar neyse de 11 ve 12ler izbandut gibi. Keske muduru veya yapili bi erkek ogretmeni cagirsaydin kendin kalmasaydin o karisikligin icinde.
Nişan icin de cok canini sıkma. Vardir bi hayir illa ki. Yine ayarlarsiniz her seyin ustunden ikiser kez gecilmis olur hem eksik gedik varsa dikkatinizi ceker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…