- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.561
GünaydınGunaydin herkese. Ben yine okuyamiyorum
Dogum korkusu sardi habire internette bir seyler arastiriyorum. Bu da daha cok korkmama sebep oluyor. Kisir bi döngü icindeyim
Canim cok gecmis olsun kolun kirilmis
Benim annem de lisede ogretmen ve benim ödüm patliyor kavga vs cikar da annem arada kalir mi acaba diye dusunuyorum arada. Cunku 9 10 lar neyse de 11 ve 12ler izbandut gibi. Keske muduru veya yapili bi erkek ogretmeni cagirsaydin kendin kalmasaydin o karisikligin icinde.
Nişan icin de cok canini sıkma. Vardir bi hayir illa ki. Yine ayarlarsiniz her seyin ustunden ikiser kez gecilmis olur hem eksik gedik varsa dikkatinizi ceker.
Konstantiniyye Oteli syf 331
Okumadıysanız eğer ;Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım okuyupta etkisinde kaldığınız kitapların ismini paylaşırsanız çok sevinirim
Merhaba canım malesef okumadım,okursan yorumunu bekliyorum mutlaka :)Eki Görüntüle 2062204 Kızlar bu kitabı okuyanınız var mı ? Çok merak ediyorum...
Merhaba cııınım sende okursan yorumlarını bekliyeceğim.Merhaba canım malesef okumadım,okursan yorumunu bekliyorum mutlaka :)
bunu okumadım ama yazarın Kafes kitabı muhteşemdi... bu da iyidir diye düşünüyorum.Eki Görüntüle 2062204 Kızlar bu kitabı okuyanınız var mı ? Çok merak ediyorum...
Kafes ?bunu okumadım ama yazarın Kafes kitabı muhteşemdi... bu da iyidir diye düşünüyorum.
http://www.dr.com.tr/Kitap/Kafes/Josh-Malerman/Edebiyat/Roman/Korku-Gerilim/urunno=0000000654742Kafes ?
Gönderebilir misin hangi kitap olduğunu canım buradan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?