Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gunaydin herkese. Ben yine okuyamiyorum

Dogum korkusu sardi habire internette bir seyler arastiriyorum. Bu da daha cok korkmama sebep oluyor. Kisir bi döngü icindeyim
Günaydın
Bence araştırdıkça kafan daha çok karışacak ve daha çok korkacaksın.
Oluruna bırak anını yaşa.
İnşallah hayırlısıyla sağ salim bebeğini kucağına alırsın

Günaydın herkese
Adem Güneş : Güvenli Bağlanma pazartsi bitmişti o gün giremedim foruma dünden banlıydım ancak yazabildim.
Güvenli bağlanma güzel bi kitap değişik fikirler kattı bana sıkılmadan okudum.
Ha bu arada pazartesi başlamıştım Şermin Çarkacı nın Başlarım şimdi anneliğe kitabına o da bgün sabah bitti. Yeni anneler için müthiş bi kitap anlatımı harika dili sohbet havasında. Şahsen benim çok hoşuma gitti çevremdeki hamilelere kesinlikle tavsiye edeceğim.
Şimdi sırada Doğan Cüceloğlunun Geliştiren Anne baba kitabı var bugün öğlen başlayacağım kısmetse.

Selam kızlar.
Ben bir çılğınlık yapıp lisede okuduğum alacakaranlık serisine tekrardan başladım filmini sevmemiştim ama kitabını tenefüste ders aralarında sürekli okumuştum. 2. okuyuşum olduğu için çok tat almam diyordum ama ilk günkü heyecanla okudum :) Gelsin 2. kitap :) Araya bir agatha aldım Acı kahve 50. sayfadayım

çok teşekkür ederim. vallahi ne bileyim beni görünce korkarlar ayrılırlar sandım ama daha bi gaza geldiler. zaten tam müdür geldi ben düştüm.

nişanı da erteledik bakalım. ağustos sonu olacak gibi şimdilik. dediğin gibi her işte vardır bir hayır

Merhabalar
Daha iyiyim.

Hatta dün akşam ve bugün öğleden önce kafamı dağıtmak üzere açtım kitap okudum.

Doğumdan önce başladığım Elena Ferrante yazarına ait Sen Gittin Gideli kitabını bitirdim.

Okurken hep filmi olmasını hayal ettim. Belki de vardır bilmiyorum.

Kitap kocasının başka bir kadına aşık olup evi terketmesiyle kafası karışan, biraz saçmalayan, iki çocuğu ve bir köpeği ile tek başına ilgilenmek durumunda kalan bir kadının trajikomik hikayesinden bahsediyor.

Ben beğendim. Film tadındaydı. Tavsiye ederim.

Yeni kitabım
Sevil Atasoy
Züppe Kocanın Şarkıcı Karısı

Ne zaman nasıl başlar ve bitiririm bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım okuyupta etkisinde kaldığınız kitapların ismini paylaşırsanız çok sevinirim
Okumadıysanız eğer ;

- Sefiller
-İnsanlık Suçu
-Şu Çılgın Türkler

Bence herkesin okuması gereken kitaplardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…