Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Sanırım ilk bunu alacağım :))
Ben roman severim genellikle. Roman mı peki bu Kafes cnm ?
Sürükleyici olması lazım :)
evet roman. dili biraz değişik ama sürükleyici. sürekli bir merak halindesiniz okurken neden böyle falan diye. yalnız yazar her kitabının sonunu açık uçlu bitiriyor finale bağlamıyor haberin olsun :)

evet roman. dili biraz değişik ama sürükleyici. sürekli bir merak halindesiniz okurken neden böyle falan diye. yalnız yazar her kitabının sonunu açık uçlu bitiriyor finale bağlamıyor haberin olsun :)
Yanii kitabın devamı olacağının işareti mi :)
Yoksa devamıda var mı..
Onu da alayım
Bitince hop devamına devam edeyim.

Grinin elli tonunun ben serisini 3 kitabını da almıştım.
Biri bitince hoopp hemen diğerine başladım çok eğlenceli oluyor öyle

D&R a her gittiğimde Grinin Elli Tonunu görüyorum,ama nedense ben insanların bu kitabı çok fazla abarttığını düşünüyorum.Sen beğendin sanırım,ne dersin okuyalım mı :)

malesef devamı yok. finali okur kendi düşünerek tamamlıyor :)

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım okuyupta etkisinde kaldığınız kitapların ismini paylaşırsanız çok sevinirim
Canım hoşgeldin aramıza:)
Bugüne kadar en sevdiğim kitaplardan birisi Ahmet Hamdi Tanpınar in saatleri ayarlama enstitüsü idi seninde sevebileceğini düşünüyorum:) beni kırmayıp geldiğin için teşekkür ederim:) çok seveceksin burayı:)

Asıl ben teşekkür ederim canım benim buraya gelmeme vesile olduğun için . En kısa sürede önerdiğin kitabı bulacağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…