- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.581
Teşekkür ederim. Sanırım ilk bunu alacağım :))http://www.dr.com.tr/Kitap/Kafes/Josh-Malerman/Edebiyat/Roman/Korku-Gerilim/urunno=0000000654742
bu kitap. bu tarz seviyorsan eğer Kapkaranlık Ormanda adlı kitabı da tavsiye ederim. kafes de kapkaranlık ormanda da çok geren kitaplar
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım okuyupta etkisinde kaldığınız kitapların ismini paylaşırsanız çok sevinirim
evet roman. dili biraz değişik ama sürükleyici. sürekli bir merak halindesiniz okurken neden böyle falan diye. yalnız yazar her kitabının sonunu açık uçlu bitiriyor finale bağlamıyor haberin olsun :)Teşekkür ederim. Sanırım ilk bunu alacağım :))
Ben roman severim genellikle. Roman mı peki bu Kafes cnm ?
Sürükleyici olması lazım :)
Yanii kitabın devamı olacağının işareti mi :)evet roman. dili biraz değişik ama sürükleyici. sürekli bir merak halindesiniz okurken neden böyle falan diye. yalnız yazar her kitabının sonunu açık uçlu bitiriyor finale bağlamıyor haberin olsun :)
D&R a her gittiğimde Grinin Elli Tonunu görüyorum,ama nedense ben insanların bu kitabı çok fazla abarttığını düşünüyorum.Sen beğendin sanırım,ne dersin okuyalım mı :)Yanii kitabın devamı olacağının işareti mi :)
Yoksa devamıda var mı..
Onu da alayım
Bitince hop devamına devam edeyim.
Grinin elli tonunun ben serisini 3 kitabını da almıştım.
Biri bitince hoopp hemen diğerine başladım çok eğlenceli oluyor öyle
Ben hem okudum, hemde sinemasına gittim gerisini sen düşünD&R a her gittiğimde Grinin Elli Tonunu görüyorum,ama nedense ben insanların bu kitabı çok fazla abarttığını düşünüyorum.Sen beğendin sanırım,ne dersin okuyalım mı :)
Yanii kitabın devamı olacağının işareti mi :)
Yoksa devamıda var mı..
Onu da alayım
Bitince hop devamına devam edeyim.
Grinin elli tonunun ben serisini 3 kitabını da almıştım.
Biri bitince hoopp hemen diğerine başladım çok eğlenceli oluyor öyle
Ooo iyimişş :)malesef devamı yok. finali okur kendi düşünerek tamamlıyor :)
Okumadıysanız eğer ;
- Sefiller
-İnsanlık Suçu
-Şu Çılgın Türkler
Bence herkesin okuması gereken kitaplardır.
Bu kitapları okudum çok teşekkür ederim yinedeOkumadıysanız eğer ;
- Sefiller
-İnsanlık Suçu
-Şu Çılgın Türkler
Bence herkesin okuması gereken kitaplardır.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım okuyupta etkisinde kaldığınız kitapların ismini paylaşırsanız çok sevinirim
Canım hoşgeldin aramıza:)Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım okuyupta etkisinde kaldığınız kitapların ismini paylaşırsanız çok sevinirim
Asıl ben teşekkür ederim canım benim buraya gelmeme vesile olduğun için . En kısa sürede önerdiğin kitabı bulacağım canımCanım hoşgeldin aramıza:)
Bugüne kadar en sevdiğim kitaplardan birisi Ahmet Hamdi Tanpınar in saatleri ayarlama enstitüsü idi seninde sevebileceğini düşünüyorum:) beni kırmayıp geldiğin için teşekkür ederim:) çok seveceksin burayı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?