Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba hanımlar,

Bugün Filin Yolculuğu - Jose Saramago bitti. Bir de Grapon Kağıtları - Didem Madak'ı okudum.

Şiir kitabını pek beğenemedim.. Sanırım bana hitap etmedi..

Okuduğum diğer kitap Mağaradakiler - Cemil Meriç ise elimde adeta sürünüyor. 10 sf daha deneyip beğenmezsem bırakmayı düşünüyorum.

Herkese mutlu akşamlar :)

Yeni gördüm çok geçmiş olsun hemşerim , umarım bir an önce iyileşirsin.

Bir genç kızın gizli defteri -8 in yarısına geldim sayfa:200

Bugün loliss le birlikte Hasan Ali Toptaş in heba kitabına basladik:) Hasan Ali den okuduğum ilk kitap kuşlar yaşına gider di çok beğenmisti. büyülü gerçeklik türünde bir kitapti bu nasıl bir şey hiçbir fikrim yok sörf Hasan Ali Toptaş diye Dr indiriminden fiyatı uygun diye almıştım :) ama loliss de sectiyse eminim çok güzel bir kitaptır:)

Ben de aynı kitabı okuyorum ama daha 180. sayfadayım.
Reyhanlı kısmını okuduğumda metrodaydım ama tutamadım kendimi, ağladım
Kitap çok güzel. Bir bölümü okuduktan sonra internete sarılıp araştırma yapma ihtiyacı hissediyorum çoğu zaman. Bilgi yüklü. Daha birçok dokunaklı,
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım okuyupta etkisinde kaldığınız kitapların ismini paylaşırsanız çok sevinirim
Son okuduklarımı çok beğenmiştim;
Çizgili Pijamalı Çocuk
Ben Bir Gürgen Dalıyım

Ayrıca hoş geldiniz. :)

Teşekkür ederim hoşbuldum

4 gözle bekliyorum listeni
merhaba aramıza hoş geldin
selin bizim listeci başımız, her ay okuduğumuz kitapları sayıyor sağolsun, listeliyor, böylece kim ne kadar okumuş, hedefine ne kalmış görebiliyoruz
ben de naçizane birkaç kitap önereyim, yakın zamanda okuyup sevmiştim
Middlesex
Golem ve Cin
Unutma Dersleri
Körlük
Aşık Papağan Barı
Kamelyalı Kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…