- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.601
Selamlar
Ekim ayında 1 kitap ne kadar güzel aferin bana
Nasılsınız..
şu sıralar kitap okuyamıyorum, vizeler başlıyor.
Bitince tekrar döneceğim
merhaba kızlar. moralim çok bozuk. paratoner gibi bela çeken olduğumu bilirdim ama bu kadarını beklemezdim.
öğleden sonraki saatim boştu, mis gibi elimde çayım kitabımı açtım koridora kıyamet koptu. son sınıflardan birkaç kişi tekme tokat kavgaya etmeye başladı. birkaç öğretmenle ayıralım dedik ve ben birinin bana çarpmasıyla merdivenlerden yuvarlandım. ilk başta anlamadım ama sol kolum kırılmış. hem de iki yerinden.
ve ben 2 hafta sonra nişanlanacaktım. benimki zorla izin denk getirebilmişti. aynı gece geri dönecekti. her şeyimiz hazırdı. ne bileyim. bunda da vardır bir hayır diyorum ama üzüldüm işte. bu hafta evdeyim haftaya yeniden çalışmaya başlayacağım.
öyle işte.
Kitap çok güzel. Bir bölümü okuduktan sonra internete sarılıp araştırma yapma ihtiyacı hissediyorum çoğu zaman. Bilgi yüklü. Daha birçok dokunaklı,Ben de aynı kitabı okuyorum ama daha 180. sayfadayım.
Reyhanlı kısmını okuduğumda metrodaydım ama tutamadım kendimi, ağladım
Son okuduklarımı çok beğenmiştim;Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım okuyupta etkisinde kaldığınız kitapların ismini paylaşırsanız çok sevinirim
teşekkür ederim. inşallah hemen toparlarım.Yeni gördüm çok geçmiş olsun hemşerim , umarım bir an önce iyileşirsin.
kanları kaynıyor demek ki. çok hareketliler cidden.bir civciv annesi çok geçmiş olsun. Ne haşara çocuklarmış onlar öyle
Bendeeeeözledim yani bilesin
Teşekkür ederim hoşbuldumKitap çok güzel. Bir bölümü okuduktan sonra internete sarılıp araştırma yapma ihtiyacı hissediyorum çoğu zaman. Bilgi yüklü. Daha birçok dokunaklı,
Son okuduklarımı çok beğenmiştim;
Çizgili Pijamalı Çocuk
Ben Bir Gürgen Dalıyım
Ayrıca hoş geldiniz. :)
4 gözle bekliyorum listeniEkim listesini hafta sonu yapacağım bu arada:)
Asıl ben teşekkür ederim canım benim buraya gelmeme vesile olduğun için . En kısa sürede önerdiğin kitabı bulacağım canım
merhaba aramıza hoş geldin4 gözle bekliyorum listeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?