- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.621
Merhaba hoşbuldumMerhaba hosgeldinizz
Keyifli paylasimlar dilerim
Merhaba hoşbuldum şuan tavsiye üzerine Havva’nın üç kızını okuyorum bitmek üzere sonra sizlerin tavsiye ettiklerini alıp hemen başlayacağım inşallahmerhaba aramıza hoş geldin
selin bizim listeci başımız, her ay okuduğumuz kitapları sayıyor sağolsun, listeliyor, böylece kim ne kadar okumuş, hedefine ne kalmış görebiliyoruz
ben de naçizane birkaç kitap önereyim, yakın zamanda okuyup sevmiştim
Middlesex
Golem ve Cin
Unutma Dersleri
Körlük
Aşık Papağan Barı
Kamelyalı Kadın
:) Her ay okuduğumuz kitapları bildirim sayfamıza yazıyoruz canım sonra ben her ayın sonunda liste tutuyorum :) iki ay düzenli bildirim yapanı listeye alıyoruz:)4 gözle bekliyorum listeni
Ben aliskinim yari yolda kalmaya zatenİyi akşamlar..
Otostopçu ortak okumasına yine veda ediyorumPazartesi ank ya gideceğim 1 hafta kalırım diye planlıyorum kitaba o kadar ara verince çok kopuyorum yanımda da taşımak istemiyorum. Affedin beni. DonukPudra _Cassandra_ _meLinDa_
Bu arada İskoçya Sokağı 44 numara elimde süründü. hafta sonu bitirmek niyetindeyim.
Güzel bayan o zaman benimle şubat tatilinde okur musunuz?İyi akşamlar..
Otostopçu ortak okumasına yine veda ediyorumPazartesi ank ya gideceğim 1 hafta kalırım diye planlıyorum kitaba o kadar ara verince çok kopuyorum yanımda da taşımak istemiyorum. Affedin beni. DonukPudra _Cassandra_ _meLinDa_
Bu arada İskoçya Sokağı 44 numara elimde süründü. hafta sonu bitirmek niyetindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?