Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba hoşbuldum şuan tavsiye üzerine Havva’nın üç kızını okuyorum bitmek üzere sonra sizlerin tavsiye ettiklerini alıp hemen başlayacağım inşallah

Merhaba kızlar,
okumayı çok özledim, kitaplarım bana ben onlara bakıyoruz şu anlık sadece :/ bu ay ortasına doğru bende başlayacağım inşallah okumaya. kalinkaselin Heba'yı bende D&R dan indirimden aldım. keşke bende sizinle okuyabilsem . Hepinize bol okumalı günler.Bu arada D&R indirim var :) :)

Dün gece ben naptım?

Heba yi okumak için elime aldım mutfağa gittim geldim kalktım oturdum kahve yaptım eşim yüksek sesle maç izledi ve bir dikkatimi toplayamadim :) 40. Sayfaya kadar okumayı başardım:)

Sonra bide Serra yı okiyim biraz dedim yattığımda saat üçe geliyordu bırakamam elimden :) şu an çok uykum var pişmanım hakim bey

Herkese merhaba,

Ofiste belki müsait oldukça kitap okurum umuduyla bir kaç gündür yanımda taşıyordum,ama olmuyor iş yerinde okuyamıyorum.Ya telefon çalıyor,ya biri bir şey soruyor,ya iş geliyor,okuduğumdan da birşey anlamıyorum.İşyerinde okuyabilenlere çok özeniyorum ..

"Ezilenler" sayfa 170 deyim..

4 gözle bekliyorum listeni
:) Her ay okuduğumuz kitapları bildirim sayfamıza yazıyoruz canım sonra ben her ayın sonunda liste tutuyorum :) iki ay düzenli bildirim yapanı listeye alıyoruz:)

Arada buraya gelip okuduğumuz kitaplardan alıntılar, hangi kitaba başladık, hangisini bitirdik ne aldık , ne okumayı planlıyoruz gibi bildirim yapıyoruz düzenli olarak şu kitapta şu sayfadayım diye:)

Merhabalar!

Yeni kitabım Paulo Coelho - The Devil and Miss Prym.

Paulo Coelho'nun Simyacı kitabını okumuştum bu sene ve en favori kitaplarım arasında yer aldı.. Dilini de çok beğendim yazarın. Aslında önce Veronika Ölmek İstiyor'u okumayı düşünüyordum ama eşimin baskısıyla buna başladım. Elimde kitabın İngilizce baskısı var o yüzden biraz yavaş ilerleyeceğim.

Herkese mutlu günler diliyorum

İyi akşamlar..
Otostopçu ortak okumasına yine veda ediyorum Pazartesi ank ya gideceğim 1 hafta kalırım diye planlıyorum kitaba o kadar ara verince çok kopuyorum yanımda da taşımak istemiyorum. Affedin beni. DonukPudra _Cassandra_ _meLinDa_
Bu arada İskoçya Sokağı 44 numara elimde süründü. hafta sonu bitirmek niyetindeyim.

Ben aliskinim yari yolda kalmaya zaten (onlar kendilerini biliyor)bi de sen birak.ah sevdicek

Güzel bayan o zaman benimle şubat tatilinde okur musunuz?

Günaydınlar olsun efendim
Birkaç gündür maaile hastayız, grip erken vurdu bu sene
Heba’ya başladım ama gözlerimi uzun süre açık tutmayı başaramadığından henüz ilerleyemedim
kalinkaselin ile okuyoruz
Bensiz Hasan Ali okuması yapılmasına asla izin veremem, okuyacak olanlar önceden haber versin hemen yancısı olayım

günaydınlar, hayırlı cumalar
1984 ü bitirdim dün, harikaydı o sebeple çok bir yoruma ihtiyacı yok kitabın diye düşünüyorum
Evde Otostopçuya devam sanırım 90lı sayfalardayım
İş yerine de bugün Agatha'nın Acı Kahve kitabını getirdim, hem polisiye okumayı hem de Agatha'yı çok özledim

Gülün Adı kalakaldı öyle.. Hiç içimden gelmiyo nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…