- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.661
Yorumunu merak ediyorum aslında alan kitapları okumalıyım ben de ama ama canım istemiyorVaroluşçu Psikoterapi, sf. 193. Sindirerek okuyorum sanırım herkes Kasım ayında onlarca kitap bitirirken ben bunu anca bitirmiş olacağım.
Oğuz Atayın tehlikeli oyunlarını merak ediyorum, okumanı bekliyorumIlk kez liste yaptim bakalim kasım ayı sectiklerim
Eki Görüntüle 2063130
Al benden de o kadarYorumunu merak ediyorum aslında alan kitapları okumalıyım ben de ama ama canım istemiyor
Uçurtma avcisi çok aglatmistiKeyifli haftasonları herkese
Uçurtma Avcısı 90lı sayfalardayım sanırım. Yavaş ilerliyorum, hem sınav hazırlıkları var hem de yarın evlilik yıldönümümüz, 2 gündür onun hazırlıklarını yapmaya çalışıyorum. Yapacağım da bir pasta alt tarafı, ne kadar kabiliyetsizim
Yorumunu merak ediyorum aslında alan kitapları okumalıyım ben de ama ama canım istemiyor
Uçurtma avcisi çok aglatmisti
Çünkü pastaya sevgini katiyorsun ondan yavaş oluyor
Bizden geçti artık diyorum :) lacani hepimiz istiyoruz da dada kalıyorum:)Yaa. Ben de roman okumayı pek sevmiyorum çabuk sıkılıyorum ama alan kitapları öyle mi ya ehehe. Lacan öğrenmek istiyorum ama bilirsin yani Freud, Jung, Hegel, Spinoza bunları yalayıp yutmadan başlanmıyor diyorlar. Şimdiden yatırım yapıyorum. :)
Bizden geçti artık diyorum :) lacani hepimiz istiyoruz da dada kalıyorum:)
Çok gizemli gördüm sizi bağyanO.G.R sayfa 235
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?