Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Varoluşçu Psikoterapi, sf. 193. Sindirerek okuyorum sanırım herkes Kasım ayında onlarca kitap bitirirken ben bunu anca bitirmiş olacağım.
Yorumunu merak ediyorum aslında alan kitapları okumalıyım ben de ama ama canım istemiyor

Keyifli haftasonları herkese
Uçurtma Avcısı 90lı sayfalardayım sanırım. Yavaş ilerliyorum, hem sınav hazırlıkları var hem de yarın evlilik yıldönümümüz, 2 gündür onun hazırlıklarını yapmaya çalışıyorum. Yapacağım da bir pasta alt tarafı, ne kadar kabiliyetsizim

Uçurtma avcisi çok aglatmisti
Çünkü pastaya sevgini katiyorsun ondan yavaş oluyor

Yorumunu merak ediyorum aslında alan kitapları okumalıyım ben de ama ama canım istemiyor

Yaa. Ben de roman okumayı pek sevmiyorum çabuk sıkılıyorum ama alan kitapları öyle mi ya ehehe. Lacan öğrenmek istiyorum ama bilirsin yani Freud, Jung, Hegel, Spinoza bunları yalayıp yutmadan başlanmıyor diyorlar. Şimdiden yatırım yapıyorum. :)

Bizden geçti artık diyorum :) lacani hepimiz istiyoruz da dada kalıyorum:)

Merhabalar ekimde Ince Memed 1 ve 2 ve de Genç Werther'in Acılarını okudum, Yarin da Beyaz Zambaklar Ülkesinde ye başlayacağım. Bugün Ankara Kizilaydaki Dost kitabevini gezdim, yeniden düzenlenmiş hali cok hoş olmuş. Ordan da roma gezi rehberi aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…