- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.641
Anlaştık Bebişim. Çaktırma herşey senin içindi.Güzel bayan o zaman benimle şubat tatilinde okur musunuz?
Sevdiceğim deme öyle.Dün akşam Evlilik ve Cinsel Hayat kitabını bitirdim. Bu affettirir mi beniBen aliskinim yari yolda kalmaya zaten(onlar kendilerini biliyor)bi de sen birak.ah sevdicek
Çok yakın bir zamanda okudum yazardan okuduğum tek kitap ve çok sevmiştim hatta ilerleyen zamanlarda yazardan başka kitaplarda okumak istiyorum yorumunu merak ediyorum filmininde olduğunu öğrenmiştim sarı Mercedes adı izlemediysen kitaptan sonra izlenebilir İlyas Salman gerçekten kitaptaki karakter gibiydi ben beğendim:)Kasım ayının ilk kitabını seçtim, başlıyorum, Adalet Ağaoğlu - Fikrimin İnce Gülü
İki kere sattım ben seni:) ben kendimi iki kere biliyorum:) bknz: şekil 1_A onbinlerin dönüşüBen aliskinim yari yolda kalmaya zaten(onlar kendilerini biliyor)bi de sen birak.ah sevdicek
Kapadokya serisinin ortak okumasına bu ay başlıyormuyuz?Ilk kez liste yaptim bakalim kasım ayı sectiklerim
Eki Görüntüle 2063130
Başlayalım demistin diye hatirliyirum:) utkucuguma dicem hepimiz okuyoruz diye:)Kapadokya serisinin ortak okumasına bu ay başlıyormuyuz?
Çok guldum ya süpersin dahiyane bır fikirIyi geceler tatlı kıslar. Yarın akşama misafirlerim gelecek temizlik ve mutfak takiliyorum. Bence insanlar dışarda görüşmeli ya
Çok merak ediyorum:) hele bide Kapadokya'nın o yer altı şehirlerinde falan geçiyorsa varya of of of tadından yenmez...Başlayalım demistin diye hatirliyirum:) utkucuguma dicem hepimiz okuyoruz diye:)
Hakan günday okumayı çok çok özledim:) kendisine tutkunum da birazcık.Çok guldum ya süpersin dahiyane bır fikir
İyi aksamlar baykuşlar.
Hakan Gunday,Daha'ya başladım. Başladım derken henüz arka kapağını okumuş bulunmaktayım
Buradaki yorumlardan sonra çok merak ediyorum.
Herkese güzel ve eğlenceli bir hafta sonu diliyorum.
Ya kuzum utkuya güvendik bakalim ne çıkacak:)Çok merak ediyorum:) hele bide Kapadokya'nın o yer altı şehirlerinde falan geçiyorsa varya of of of tadından yenmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?