Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kasım ayının ilk kitabını seçtim, başlıyorum, Adalet Ağaoğlu - Fikrimin İnce Gülü
Çok yakın bir zamanda okudum yazardan okuduğum tek kitap ve çok sevmiştim hatta ilerleyen zamanlarda yazardan başka kitaplarda okumak istiyorum yorumunu merak ediyorum filmininde olduğunu öğrenmiştim sarı Mercedes adı izlemediysen kitaptan sonra izlenebilir İlyas Salman gerçekten kitaptaki karakter gibiydi ben beğendim:)

Heba:100

Dün akşam sekizde uyuduğum için tabiki okuyamadım:) bugün iyiki cuma

Hasan Ali Toptaş in dili çok farklı ve çok güzel daha önce hiç böyle tasvirler betimlemeler okumamistim... Çok başarılı yazarlar muhakkak vardır ama şu ana kadar okuduklarim içinde Türkçe'yi bu kadar farklı kullanıma rastlamıştım. Çok begenerek mest olarak okuyorum:)kitap nasıl biterse bitsin şimdiden beş yıldız diyorum:)
Favori yazarlarima biri daha eklendi

Iyi geceler tatlı kıslar. Yarın akşama misafirlerim gelecek temizlik ve mutfak takiliyorum. Bence insanlar dışarda görüşmeli ya
Çok guldum ya süpersin dahiyane bır fikir

İyi aksamlar baykuşlar.
Hakan Gunday,Daha'ya başladım. Başladım derken henüz arka kapağını okumuş bulunmaktayım
Buradaki yorumlardan sonra çok merak ediyorum.

Herkese güzel ve eğlenceli bir hafta sonu diliyorum.

Hakan günday okumayı çok çok özledim:) kendisine tutkunum da birazcık.

Ama haksız mıyım dışarda buluşmak nimetmis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…