Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İyi geceler millet
Acı kahve bitti, Agatha okumayı çok özlemişim, çok sevdim kitabı
kalinkaselin in hepimize aldığı Kapadokya serisinin ilk kitabı Zaman Yeli’ne biraz giriş yaptım ve beni hemen içine aldı tarih sever bir insan olarak DonukPudra deyimiyle O.G.R de okuyorum sahi evde ama unutmuşum onu okuduğumu, Zaman Yeli’ne başladım

Az önce bitirdim kitabı, Bayram'ın Ecevit'le sohbet eden bölümü çok hoşuma gitti, kahramanın kendi iç sesi ile sürekli hesaplaşması ve tahlilleri güzeldi. Ama sonlara doğru sıkıldım biraz, sürekli arabayı okumaktan ve tek düze bir yol hikayesinden yoruldum sanırım ama yine de güzel yazılmış bir kitaptı yazarın hakkını vermek lazım

Hayvan dilinden bu kadar guzel kitap anlatimi
Ve perspektifin degismesi .. Insanoglunu bir de onlarin gozuyle gormek cok guzeldi. Benim cok begendigim bir kitap olmustu.keyifli okumalar
Şimdilik çok iyi gidiyor...değerli yorumun için teşekkürler canım. Seveceğimi umuyorum

hasan ali toptaş heba bitti çok ama çok ama çok beğendim :)
sonu beklediğim gibi değildi biraz havada kaldı yada ben anlayamadım bilemiyorum ama elle tutulur biçimde bitmedi zaten kitapta anlattıkları hatta anlattıklarından daha da önemlisi türkçeyi kullanış biçimi beni benden aldı adam resmen oyuncak gibi oynamış türkçeyle çok iyiydi loliss ciğimin diğer tavsiyelerini de mutalaka okuyacağım:) hasan ali kalp ben diyorum

yeni kitabım toni morrison - sevilen

aslında zamanın yeline başlayacaktım ama bu yıl 5 tane nobel ödüllü yazar okuma hedefi kymuştum bunun için ilk toni morrison a başlamak istedim bundan sonra zamanın yeline başlayacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…