- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.701
iki ay düzenli olarak bildirim yapıp listeye girenler
@ATTRAENTE
Astoria
@trustno_1
kardelen_08
@JustHoldMe
hoşgeldiniz kızlar listeye
Benim de birincim lavinim .ve dereceye girenleri tebrik ediyorum ama benim gönlümün birincisi P PembePaltolu tabiki iki tane küçük bebekle hala okuaybilmeni takdirle,şaşkınlıkla ve büyük bir mutlulukla izliyorum idolümsün:) ayakta alkışlıyorumm:)
Benim liste durumum nasıl acaba? Nerden bakıyoruz listeye daha doğru bir sorudur belki.iki ay düzenli olarak bildirim yapıp listeye girenler
@ATTRAENTE
Astoria
@trustno_1
kardelen_08
@JustHoldMe
Tekrar hoşgeldin:) keyifli okumalar diliyorum:)Ay listede miyim sonunda, ehehe. Aranıza katılmaktan çok mutluyum, teşekkürler. :)
Ay çok utandım canımve dereceye girenleri tebrik ediyorum ama benim gönlümün birincisi P PembePaltolu tabiki iki tane küçük bebekle hala okuaybilmeni takdirle,şaşkınlıkla ve büyük bir mutlulukla izliyorum idolümsün:) ayakta alkışlıyorumm:)
Hoşbulduk :)iki ay düzenli olarak bildirim yapıp listeye girenler
@ATTRAENTE
Astoria
@trustno_1
kardelen_08
@JustHoldMe
Gene de büyük başarı bence.Ay çok utandım canımİnsan iki bebeyle asosyal hayatımda kendim için yapabildiğim tek şey okumak. Zaten ona da en asgari düzeyde zaman ayırabiliyorum.
olur güzel bayan._asmunikal_ cığım sayfanın başına iki ay düzenli olarak bildirim yapanlar listeye girebilir gibi bir duyuru yazsak mı yeni gelip listeye girip çıkanlar çok oluyor belki okuyup düzenli davranırlar
Ya ya başladın nasıl gidiyor beybisigünaydınlar, iyi haftalar
Zaman Yeli sayfa 51
ben çok sevdim, 2. bölüme geldimYa ya başladın nasıl gidiyor beybisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?