Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Teşekkür ederimm

Uzun uzun sayfaları okuyamadığım için tanışmamışız da.

Günaydınlar iyi haftalar
Bir öğretmen arkadaşımız vardı ortaokul çocukları için liste çıkaracaktı. Elimdeki kitaplardan hangisini vermeliyim bilemiyorum
Oğlumun maşallahı var bugünlerde ben demeden yatmadan önce yarım saat bir saat alışkanlık haline getirdi güzel okuyor. Geçen hafta onun için kitap siparişi verdim gelmedi elinde de okuyacağı kitap kalmayınca ben de Algernona çiçekleri verdim çok sevdi bakalım.
Bildirim de yapayım Süper iyi günler sf 98

Günaydın Kızlar

İyi Haftalar

Peyami safa - Su Kasidesi bitti
Ay ışığı Sokağı 50. safyadayım.

Bugün öğle arasında kitap fuarına gidiyorum çok zamanım yok ama çok mutluyum
Fuara yakın olmanın faydası bana o kadarr uzak ki

Zaman Yeli'ne başladım ben, ilk kitap
Selçuklular dönemini anlatıyor, hristiyan-müslüman ilişkileri, kiliseler, resimler, yeraltı şehirleri, şimdilik anlayabildiğim bu ve çok güzel gidiyo

Herkese iyi haftalar, keyifli günler
Sınava 5 haftamın kalmış olması sebebiyle ders çalışmalara büyük ağırlık verdim. Ev işlerinden fırsat kaldığı kadarıyla yani. Bu sebeple kitap okumakta iyice azalabilir. Akşamları okuyabildiğim kadar artık.
Uçurtma Avcısı sayfa 104’teyim. Kızgınlık ben üzgünlük karışık olarak okuyorum.
Yalnız bu dönemde bana büyük motive sağlayan arkadaşlarıma çok teşekkür etmek istiyorum. Sınav bitimini iple çekiyorum bana aldığı güzel kitapları okumak için. Hem de o kadar güzeller ki 1 senedir sayıklıyorum resmen bu kitapları
Sevgili _asmunikal_ cığıma öncelikli teşekkürüm. İyi ki tanımışım seni mavi huylum

Devamındaki teşekkürüm ise beni yine çok mutlu eden @DonukPudra cığıma. Sayesinde serim tamamlandı

Sınav bitimi okumaya başladığımda da üçüncü kitabı olarak bu müthiş serinin içine dalacağım ve bu güzel kızları hatırlayarak çok mutlu olacağım. İyi ki varsınız hepiniz. Çok mutlu oluyorum sizinle

Züppe Kocanın Şarkıcı Karısı bitmek üzere. Son 20-30 sayfam.

Çok enteresan bilgiler içeriyor. Dna lar, seri katiller var.

Sürükleyici bir şey okuyayım ama roman olmasın diyorsanız eğer tavsiye ediyorum.

Kitap okumak dertlerimi unutmama yardımcı oluyor.

Bu yüzden ara vermeksizin

Hasan Ali Topbaş

Kuşlar Yasına Gider kitabına başladım.

Yazardan okuduğum ilk kitap. Henüz 57. sayfadayım. Gayet güzel gidiyor. Okudukça merak ediyorum.

Diğer kitaplarını da zamanı geldikçe okuyabilirim.

Güzel bir kitap Keyifli okumalar.

Keyifli okumalar canım

Sınavında da başarılar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…