Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın Baykuşlar.

Çocuk kalbine devam bugün biter

En sevdiğim kitapları almışşın

@__Dalida__ mutluluklar dilerim.

ATTRAENTE geçmiş olsun

Bende bu ay okuyabilirim Seneye hedefim 30 olacak okuyamayacağım, ders çalışcağım için

Son düzenleme:
Yaa bu kitabı gecenin 3 unde molada dinlemistim :) elimdeki kulüp kitaplarım bitsin de başlayayım ya heycan yaptim ben

Bende bu ay okuyabilirim Seneye hedefim 30 olacak okuyamayacağım, ders çalışcağım için
Bence kesinlikle okumalısın
Hedefi ufak tutabiliriz,ortak okumalara katılalım sadece

Yaa bu kitabı gecenin 3 unde molada dinlemistim :) elimdeki kulüp kitaplarım bitsin de başlayayım ya heycan yaptim ben
beğenmezsek hepimize kitap alacak di mi

ATTRAENTE çok geçmiş olsun, pisi kızını da öpüyorum

kalinkaselin _asmunikal_ emeklerinize sağlık kızlar. dereceye girenleri tebrik ederim. yeni baykuşları da kutlarım. bol okumalarımız olsun

elime çok kitap alamıyorum. ne canım istiyor ne de tutabiliyorum zaten bildirimim yok

merhaba kızlar,
kitap hedefi koyarken kendime, işten ayrılacağım ve hamile kalacağım hiç aklıma gelmemişti. hedefime ulaşamadım amaç hedefe ulaşmak değil aslında düzenli olarak kitap okumaktı benim için. _asmunikal_ geçen ay okuma yapamadım belki bu ay da yapamayabilirim. listede kalırsam sevinirim

Paulo Coelho - The Devil and Miss Prym sf.103'teyim.

Bu ara Tüyap kitap fuarını düşünüyorum, ilk defa bu sene gidememiş olacağım .. Gidenleri de asla kıskanmıyorum

Burada da Şubat'ta kitap fuarı var onu bekliyorum ben de

Bu arada Aslı Erdoğan okuyan var mı kızlar? Fikirlerinizi merak ettim. Elimdeki kitaptan sonra büyük ihtimalle Kabuk Adam kitabına başlayacağım

çok büyük beklentilerle okuyup çok da aradığımı bulamamıştım ama yine de sevmiştim
Aslı Erdoğan'ın kalemini seviyorum

kısa sürede gel ama

Canlar nasilsiniz ? Cok ozledim burayi. Kitap okumayinca fazla da girip cikmadim. Bu ayin 19 unda Ales var. Alese girecegim herkes kolay demisti ama matematige baktim. Stres oldum cunku hicbirsey hatirlamiyorum. En son 19 yil once uniye girerken calismistim hicbir kirinti kalmamis. Nasil yapicam bilmiyorum.
Alese kadar da yine izin rica edecegim. Offf bilsem onceden baslardim calismaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…