- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.761
En sevdiğim kitapları almışşınYaşar Kemal’in dağın öte yüzü serisinin 1. Kitabı vardı elimde. 2 ve 3 ü aldım. Ayrıca kavım ve algernona çiçekleri aldım. Bir de elimde Gül’ün adı var okunmayı bekleyen.
İyi geceler Kızlar
Bende bu ay okuyabilirimGünaydın baykuşlar
kalinkaselin ile çıktığımız Heba yolculuğunda o beni sollayarak geçtiii gitti, bense tozun dumanın arasından devam etmeye çalışıyorum
Sayfa 210
Dün ders çalışmaya başladım yine o sebeple okumalarım biraz daha yavaşlayacaktır
Yaa bu kitabı gecenin 3 unde molada dinlemistim :) elimdeki kulüp kitaplarım bitsin de başlayayım ya heycan yaptim bengünaydın millet
_asmunikal_ emeğine sağlık kuzu, kalinkaselin senin de kuzum
yeni baykuşları tebrik ederim, hep böyle daimi olun inşallah
Zaman Yeli sayfa 84, çok güzel kitap, keşke daha fazla zaman ayırıp okuyabilsem
Bence kesinlikle okumalısınBende bu ay okuyabilirimSeneye hedefim 30 olacak okuyamayacağım, ders çalışcağım için
beğenmezsek hepimize kitap alacak di miYaa bu kitabı gecenin 3 unde molada dinlemistim :) elimdeki kulüp kitaplarım bitsin de başlayayım ya heycan yaptim ben
Ortak okumalar ve klasikleri okumayı düşünüyorum.Bence kesinlikle okumalısın
Hedefi ufak tutabiliriz,ortak okumalara katılalım sadece
beğenmezsek hepimize kitap alacak di mi
çok büyük beklentilerle okuyup çok da aradığımı bulamamıştım ama yine de sevmiştimPaulo Coelho - The Devil and Miss Prym sf.103'teyim.
Bu ara Tüyap kitap fuarını düşünüyorum, ilk defa bu sene gidememiş olacağım .. Gidenleri de asla kıskanmıyorum
Burada da Şubat'ta kitap fuarı var onu bekliyorum ben de
Bu arada Aslı Erdoğan okuyan var mı kızlar? Fikirlerinizi merak ettim. Elimdeki kitaptan sonra büyük ihtimalle Kabuk Adam kitabına başlayacağım
kısa sürede gel amamerhaba kızlar,
kitap hedefi koyarken kendime, işten ayrılacağım ve hamile kalacağım hiç aklıma gelmemişti. hedefime ulaşamadım amaç hedefe ulaşmak değil aslında düzenli olarak kitap okumaktı benim için._asmunikal_ geçen ay okuma yapamadım belki bu ay da yapamayabilirim. listede kalırsam sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?