Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba kızlar,
Kasım ayında kitap sayfası açmadım. Kitap yarım kaldı. İnşallah unutmamış olmayı diliyorum.

@kalinkaselin liste için teşekkür ederiz.

@bibliophile kolun nasıl oldu? Raporun devam ediyor muydu?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım okuyupta etkisinde kaldığınız kitapların ismini paylaşırsanız çok sevinirim
Aytuna 58 ve Aykırıkadın , aramıza hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim.
Herkese iyi geceler,bende katılmak isterim aranıza hem bu sayede kitap okumayı daha çok ilerletebilirim.(Fedailerin kalesi alamut Vladimir bartol) okuyorum, sf.162. Hepimize iyi haftasonu diliyorum:)

Benim de gönlümün birincisi P PembePaltolu
Hislerime tercüman olmuşsun Kalinka
Selam kızlar.
Haftasonu kız kardeşimin düğünü vardı. Çok yoğundum. Fazla okuyamadım.
Dalida , kardeşini tebrik ederim. Allah mesut etsin.

bugün gittim okula. fena geçmedi ama yorulduğumu hissettim. evhamlandım biraz. aman şuraya çarpmayayım aman yavaş gideyim derken öyle oldum sanırım. biraz daha iyiyim, teşekkür ederim

Son bir saatimi bu kitabı arayarak geçirdim. İnternette satışı yok bildiğim hiçbir kitap sitesinde. Pdf, epub olarak da bulamadım. Nasıl temin etmiştiniz siz?

Son bir saatimi bu kitabı arayarak geçirdim. İnternette satışı yok bildiğim hiçbir kitap sitesinde. Pdf, epub olarak da bulamadım. Nasıl temin etmiştiniz siz?

Ben satın aldım D&Rdan. Şu an temin edilemiyorsa bilmiyorum belki baskısı bitmiştir. Yayınevi Kabalcı Yayınevi'ymiş bir arayıp sorun belki bilgi verirler size.

Filozof__Prenses Teşekkürler hoşbuldum:) bu arada aynı kitaba devam, sf.170❤

neler aldın papatya :)
Yaşar Kemal’in dağın öte yüzü serisinin 1. Kitabı vardı elimde. 2 ve 3 ü aldım. Ayrıca kavım ve algernona çiçekleri aldım. Bir de elimde Gül’ün adı var okunmayı bekleyen.

İyi geceler Kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…