- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.741
İnce Memed 3 ü hediye alacak gönüllüler aranıyor
Çok teşekkür ederimKeyifli okumalar canım
Sınavında da başarılar diliyorum.
Selam kızlar.
Haftasonu kız kardeşimin düğünü vardı. Çok yoğundum. Fazla okuyamadım.
hayırlı olsunSelam kızlar.
Aytuna 58 ve Aykırıkadın , aramıza hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım okuyupta etkisinde kaldığınız kitapların ismini paylaşırsanız çok sevinirim
Herkese iyi geceler,bende katılmak isterim aranıza hem bu sayede kitap okumayı daha çok ilerletebilirim.(Fedailerin kalesi alamut Vladimir bartol) okuyorum, sf.162. Hepimize iyi haftasonu diliyorum:)
Benim de gönlümün birincisi P PembePaltoluve dereceye girenleri tebrik ediyorum ama benim gönlümün birincisi P PembePaltolu tabiki iki tane küçük bebekle hala okuaybilmeni takdirle,şaşkınlıkla ve büyük bir mutlulukla izliyorum idolümsün:) ayakta alkışlıyorumm:)
Dalida , kardeşini tebrik ederim. Allah mesut etsin.Selam kızlar.
Merhaba kızlar,
Kasım ayında kitap sayfası açmadım.Kitap yarım kaldı. İnşallah unutmamış olmayı diliyorum.
@kalinkaselin liste için teşekkür ederiz.
@bibliophile kolun nasıl oldu? Raporun devam ediyor muydu?
Aytuna 58 ve Aykırıkadın , aramıza hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim.
Benim de gönlümün birincisi P PembePaltolu
Hislerime tercüman olmuşsun Kalinka
Dalida , kardeşini tebrik ederim. Allah mesut etsin.
Güzel bir kitapKeyifli okumalar.
Son bir saatimi bu kitabı arayarak geçirdim. İnternette satışı yok bildiğim hiçbir kitap sitesinde. Pdf, epub olarak da bulamadım. Nasıl temin etmiştiniz siz?Varoluşçu Psikoterapi, sf. 244. Irvin Yalom cidden müthiş birisi ya. Şizofrenisi olan insanlarda var olan ölüm korkusunu anlattığı bölüm özellikle ilgimi çekti ve çoğu yerin altını çizdim. Devam.
Son bir saatimi bu kitabı arayarak geçirdim. İnternette satışı yok bildiğim hiçbir kitap sitesinde. Pdf, epub olarak da bulamadım. Nasıl temin etmiştiniz siz?
Merhaba kızlar,
Kasım ayında kitap sayfası açmadım.Kitap yarım kaldı. İnşallah unutmamış olmayı diliyorum.
@kalinkaselin liste için teşekkür ederiz.
@bibliophile kolun nasıl oldu? Raporun devam ediyor muydu?
Aytuna 58 ve Aykırıkadın , aramıza hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim.
Benim de gönlümün birincisi P PembePaltolu
Hislerime tercüman olmuşsun Kalinka
Dalida , kardeşini tebrik ederim. Allah mesut etsin.
neler aldın papatya :)Merhaba Kızlar
Bugün 4 tane kitap aldım kitapyurdundan. Bu aralar okuyacak kitabım kalmadı.
Elimde beyaz diş var. Sayfa 39. Bütün hiç elime alamadım daha
bulursak alalım gaza geliyorum :)Son bir saatimi bu kitabı arayarak geçirdim. İnternette satışı yok bildiğim hiçbir kitap sitesinde. Pdf, epub olarak da bulamadım. Nasıl temin etmiştiniz siz?
Yaşar Kemal’in dağın öte yüzü serisinin 1. Kitabı vardı elimde. 2 ve 3 ü aldım. Ayrıca kavım ve algernona çiçekleri aldım. Bir de elimde Gül’ün adı var okunmayı bekleyen.neler aldın papatya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?