Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Tabii ki :)
Sanırım tükenmiş ve baskısı yok kitabın. Fiyatı 80 liraya kadar çıkıyordu nadirkitapta da. Ankara’da bulunan bir sahaf gönderecekmiş.

Yok artık ben aldığımda 25-30 lira falandı ama 1 seneyi geçti tabi baya oldu ben alalı. Herkesin kapıştığına inanamıyorum. Ama bence kitaplıkta bulunması gerekiyor özellikle ruh sağlığı uzmanları muhakkak bir tane edinmeli.

Günaydınlar
Dün Zaman Yeli'ni bitirdim. Çok acıklıydı sonu, çok dolu dolu bir kitap, iyi ki okudum
Bugün Kazuo Ishiguro'nun Beni Asla Bırakma kitabına başlayacağım, vikitap kasım ortak okuma kitabı kendisi
evde de Otostopçunun Galaksi Rehberi, ama okuyamadım birkaç gün, duruyor öyle

Kolaylıklar diliyorum canım
İnşallah hemen hatırlarsın da sınavda hiç zorlanmazsın
Ay insallah canim. egitim surecimin hic bir doneminde matematik zor gelmemisti resmen şoktayim. Fazla kucumsemisim sinavi.
Canım ben de 3 yıldır fln girmiyorum ama.ales hız sınavı resmen bir de mantık soruları sıkıntı . Mantıkla ilgili bir kaynak alabilirsin . Çıkmış sorulardan deneme çöz hizlanisrisn kısa surede
Guya kolaylasacakmis bu yil bakacagiz.
Kitap okuyanlar genelde soruları hızlı çözdükleri için bence zaman kazanırsın, endişelenme şimdiden. Matematiğe azıcık bak sınavda inşallah rahat rahat yaparsın.

Başarılar dilerim!
Insallah yaparim ya sadece mat calisacagim zaten.
Cicoretti başarılar.İnşallah beklediğinden kolay olur sınav
Tesekkur ederim. Umarim canim .
Ben de merak ediyordum bakalim bakalim sen oku deneyelim

Bildiğim bütün kitap satışı yapan sitelere baktım hepsinde satış yok yazıyordu. Pdf olarak da bulamadım. Nadirkitap’tan aldım en sonunda.

Mavi Lale okumaya devam ediyorum.
bu hangi kitap ya merak ettim.

Günaydın kızlar

Cicoretti özledik seni, inşallah sınavın çok güzel geçer.

Dün hiç okuyamadım Otostopçu olduğu yerde duruyor.
Bu sabah yolda Vişnenin Cinsiyeti'ne başladım, önsöz çok hoşuma gitti, tam benim okumayı sevdiğim kitaplardan gibi duruyor ...

Günaydınlar
Yaa tavsiye ettiğim kitaplar alınınca çok mutlu oluyorum hele beğenilirse değmeyin keyfime
Heba’yı henüz bitirmedim ama şimdiden çok çok beğendim
Gecenin Gecesi de yeni çıktı ilk kez fuarda satılmaya başladı çok merak ediyorum, ilk fırsatta alıcam

Günaydın, İnce Memed IV devam..

Rutini oluşturduğum "3 ayda bir mutsuzluk haftam"a girdim. Yine hiçbir şeyin tamamiyle yetişmediği, akşamları bana kalan 1-2 saatte ev işi mi, eşimle ilgilenmek mi, kitap okumak mı, ders çalışmak mı, uyumak mı çıkmazında boğulduğum günlerdeyim. p.tesi itibariyle mutsuzluk haftamın biteceğini düşünüyorum. Bu kısır döngüye her girdiğimde muhteşem psikoloğumun cümlesi kulaklarımda yankılanır.

"Sizler, hem annesiniz, hem eşsiniz, hem ev hanımısınız, hem iş kadınısınız, hem de kendinizsiniz."

Keşke uyku depolanabilir bir şey olsaydı, ihtiyacımız olduğunda önceki uykularımızdan kullansaydık. Kadın olmak çok zor. Tüm kadınların alnından öpüyorum.

Öyle işte..

Günaydın herkese
Konstantiniyye Oteli'ni bitirdim. Genel olarak begendim kitabi. Beni en cok dusunduren kismi dinlere olan elestirilerdi.Uzerine konusmak gerek bence. Nar Agaci'ni okumak istedigim icin kisa bir kitap almak istedim araya.Satranc 38 deyim.Haliyle bugun biter diye dusunuyorum ama aksam tiyatroya gidecegiz.Umarim okumaya firsatim olur.

Merhaba Kitapsever Hatunlar...
Mutlu günler dilerim.

Biraz biraz okumaya başladım.
Tess Gerritsen - Çırak
Günaydın herkese dün akşam bildirim yapamadım, gribim feci şekilde erken yattım, Handan syf 145
Geçmiş olsun.
Baykuşlar anasayfayı güncelledim.
Listeye giren ve kitap okuyan bütün baykuşları tebrik ederim. Çoğalalım hep beraber
Ellerine sağlık.
Allah zihin açıklığı versin.
Canım ben de 3 yıldır fln girmiyorum ama.ales hız sınavı resmen bir de mantık soruları sıkıntı . Mantıkla ilgili bir kaynak alabilirsin . Çıkmış sorulardan deneme çöz hizlanisrisn kısa surede
Keske yüksek lisans yapsan! Dün aklıma geldin, böyle düsündüm. Bugün bunları okudum. Ders çalışmayı sevmiyorsun biliyorum ama başarılı bir insansın!
merhabalar ben de katılmak istiyorum. şu an mai ve siyah okuyorum
Aramıza hoş geldiniz. İlk sayfada , ilk mesajda birkaç basit kuralımız var... Okudunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…