- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.801
Tabii ki :)
Sanırım tükenmiş ve baskısı yok kitabın. Fiyatı 80 liraya kadar çıkıyordu nadirkitapta da. Ankara’da bulunan bir sahaf gönderecekmiş.
Ay insallah canim. egitim surecimin hic bir doneminde matematik zor gelmemisti resmen şoktayim. Fazla kucumsemisim sinavi.Kolaylıklar diliyorum canım
İnşallah hemen hatırlarsın da sınavda hiç zorlanmazsın
Guya kolaylasacakmis bu yil bakacagiz.Canım ben de 3 yıldır fln girmiyorum ama.ales hız sınavı resmen bir de mantık soruları sıkıntı . Mantıkla ilgili bir kaynak alabilirsin . Çıkmış sorulardan deneme çöz hizlanisrisn kısa surede
Insallah yaparim ya sadece mat calisacagim zaten.Kitap okuyanlar genelde soruları hızlı çözdükleri için bence zaman kazanırsın, endişelenme şimdiden. Matematiğe azıcık bak sınavda inşallah rahat rahat yaparsın.
Başarılar dilerim!
Tesekkur ederim. Umarim canim .Cicoretti başarılar.İnşallah beklediğinden kolay olur sınav
Ben de merak ediyordum bakalim bakalim sen oku deneyelim
bu hangi kitap ya merak ettim.Bildiğim bütün kitap satışı yapan sitelere baktım hepsinde satış yok yazıyordu. Pdf olarak da bulamadım. Nadirkitap’tan aldım en sonunda.
Mavi Lale okumaya devam ediyorum.
Merhaba ,Günaydınlar
Süper iyi günler bitti çok güzeldi
Yeni kitabım iki şehrin hikayesi epeydir klasik okumuyordum başlayayım bakalım.
Teşekkür ederimMerhaba ,
"İki Şehrin Hikayesi"bir önceki kitabımdı,efsaneydi efsane.
Keyifle okuyun :)
Yaa tavsiye ettiğim kitaplar alınınca çok mutlu oluyorum hele beğenilirse değmeyin keyfimeSelam Kızlar
Çok yoğundum gelemedim okuyamadım da
Dün kitap fuarına gittik arkadaşlarla felaket kalabalıktı ve zamanımız çok kısıtlıydı yine de o havayı solumak mutluluk verdi.
loliss den çok durduğum için Hasan Ali'den iki kitap aldım. Heba ve Gecenin Gecesi
Bir de beraber gittiğim arkadaşlardan birisi Buket Uzuner önerdi İki Yeşil Su Samuru nu aldım.
Geçmiş olsun.Günaydın herkese dün akşam bildirim yapamadım, gribim feci şekilde erken yattım, Handan syf 145
Ellerine sağlık.Baykuşlar anasayfayı güncelledim.
Listeye giren ve kitap okuyan bütün baykuşları tebrik ederim.Çoğalalım hep beraber
Allah zihin açıklığı versin.Canlar nasilsiniz ? Cok ozledim burayi. Kitap okumayinca fazla da girip cikmadim. Bu ayin 19 unda Ales var. Alese girecegim herkes kolay demisti ama matematige baktim. Stres oldum cunku hicbirsey hatirlamiyorum. En son 19 yil once uniye girerken calismistim hicbir kirinti kalmamis. Nasil yapicam bilmiyorum.
Alese kadar da yine izin rica edecegim. Offf bilsem onceden baslardim calismaya.
Keske yüksek lisans yapsan! Dün aklıma geldin, böyle düsündüm. Bugün bunları okudum. Ders çalışmayı sevmiyorsun biliyorum ama başarılı bir insansın!Canım ben de 3 yıldır fln girmiyorum ama.ales hız sınavı resmen bir de mantık soruları sıkıntı . Mantıkla ilgili bir kaynak alabilirsin . Çıkmış sorulardan deneme çöz hizlanisrisn kısa surede
Aramıza hoş geldiniz. İlk sayfada , ilk mesajda birkaç basit kuralımız var... Okudunuz mu?merhabalar ben de katılmak istiyorum. şu an mai ve siyah okuyorum
Günaydınlar
Ay Işığı Sokağı bitti.
Peyam Safa Leyla ile Mecnun a başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?