- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.781
Canlar nasilsiniz ? Cok ozledim burayi. Kitap okumayinca fazla da girip cikmadim. Bu ayin 19 unda Ales var. Alese girecegim herkes kolay demisti ama matematige baktim. Stres oldum cunku hicbirsey hatirlamiyorum. En son 19 yil once uniye girerken calismistim hicbir kirinti kalmamis. Nasil yapicam bilmiyorum.
Alese kadar da yine izin rica edecegim. Offf bilsem onceden baslardim calismaya.
Aynen hem daha pahalı en son akmara gittiğimde pazarda gibi hissettim . Sevmiyorum yaMerhaba "Ezilenler" sayfa 305 deyim..
Dün Kadıköy'de Akmar'ı talan ettim,2 tane eski kalın kapaklı kitap buldum,hemen kaptım.
Bu sıra kullanılmış eski basım kitaplara merak sardım,lakin yenilerden daha pahalıymış onlar
Film izleyemesem dr takibe aldımKızlar selam, yeni bir konu açtım. Psikolojiye, kadın erkek ilişkilerine ilgili ve filmsever hatunları bekliyorum başlığa, boş kalmasın. :)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...uzerine-film-onerileri.1040321/#post-53402407
Canım ben de 3 yıldır fln girmiyorum ama.ales hız sınavı resmen bir de mantık soruları sıkıntı . Mantıkla ilgili bir kaynak alabilirsin . Çıkmış sorulardan deneme çöz hizlanisrisn kısa suredeCanlar nasilsiniz ? Cok ozledim burayi. Kitap okumayinca fazla da girip cikmadim. Bu ayin 19 unda Ales var. Alese girecegim herkes kolay demisti ama matematige baktim. Stres oldum cunku hicbirsey hatirlamiyorum. En son 19 yil once uniye girerken calismistim hicbir kirinti kalmamis. Nasil yapicam bilmiyorum.
Alese kadar da yine izin rica edecegim. Offf bilsem onceden baslardim calismaya.
Film izleyemesem dr takibe aldım
çok büyük beklentilerle okuyup çok da aradığımı bulamamıştım ama yine de sevmiştim
Aslı Erdoğan'ın kalemini seviyorum
Canlar nasilsiniz ? Cok ozledim burayi. Kitap okumayinca fazla da girip cikmadim. Bu ayin 19 unda Ales var. Alese girecegim herkes kolay demisti ama matematige baktim. Stres oldum cunku hicbirsey hatirlamiyorum. En son 19 yil once uniye girerken calismistim hicbir kirinti kalmamis. Nasil yapicam bilmiyorum.
Bende öyle tatlı bir minnoş olsa bende okuyamazdim ki:) sen gene iyisin ben ilk bir sene hiç kitap yüzü açmadım:)Günaydın baykuşlar
kalinkaselin ile çıktığımız Heba yolculuğunda o beni sollayarak geçtiii gitti, bense tozun dumanın arasından devam etmeye çalışıyorum
Sayfa 210
Dün ders çalışmaya başladım yine o sebeple okumalarım biraz daha yavaşlayacaktır
Nerden uyguna bulacağım ki başka,anadolu yakasında başka bildiğim yer yok,siz nereden alıyorsunuz peki?Aynen hem daha pahalı en son akmara gittiğimde pazarda gibi hissettim . Sevmiyorum ya
Netten alıyorum ben . Indirimleri takip etipNerden uyguna bulacağım ki başka,anadolu yakasında başka bildiğim yer yok,siz nereden alıyorsunuz peki?
Ben de merak ediyordum bakalim bakalim sen oku deneyelimToni morrison sevilen sayfa:50
İş yerine götürdüm 10-15 sayfa okudum anlamadım baştan tekrar okudum yine anlayamadım eve gelip tamamen sessiz bir ortamda başladım yazarın çok ama çok değişik bir tarzı var öyle herhangi bir yerde okunabilecek bir kitap asla değil çok dikkat gerektiriyor ... Anlattığı şeyler çok acı çok hüzünlü ... Şimdiden çok sevdim bu kitap dikkat gerektirdiği için biraz uzun sürebilir okumam... Yazarı anlamak için emek gerekiyor :)
Zamanın yeli sayfa 30
Ben satın aldım D&Rdan. Şu an temin edilemiyorsa bilmiyorum belki baskısı bitmiştir. Yayınevi Kabalcı Yayınevi'ymiş bir arayıp sorun belki bilgi verirler size.
Bildiğim bütün kitap satışı yapan sitelere baktım hepsinde satış yok yazıyordu. Pdf olarak da bulamadım. Nadirkitap’tan aldım en sonunda.bulursak alalım gaza geliyorum :)
Bildiğim bütün kitap satışı yapan sitelere baktım hepsinde satış yok yazıyordu. Pdf olarak da bulamadım. Nadirkitap’tan aldım en sonunda.
Mavi Lale okumaya devam ediyorum.
Tabii ki :)Ben siteden değil gidip şubesinden satın almıştım. Bulmanıza sevindim, okumayı tamamlayınca birlikte tartışabiliriz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?