Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kolaylıklar diliyorum canım
İnşallah hemen hatırlarsın da sınavda hiç zorlanmazsın

Selam Kızlar

Çok yoğundum gelemedim okuyamadım da

Dün kitap fuarına gittik arkadaşlarla felaket kalabalıktı ve zamanımız çok kısıtlıydı yine de o havayı solumak mutluluk verdi.

loliss den çok durduğum için Hasan Ali'den iki kitap aldım. Heba ve Gecenin Gecesi
Bir de beraber gittiğim arkadaşlardan birisi Buket Uzuner önerdi İki Yeşil Su Samuru nu aldım.

Aynen hem daha pahalı en son akmara gittiğimde pazarda gibi hissettim . Sevmiyorum ya

Canım ben de 3 yıldır fln girmiyorum ama.ales hız sınavı resmen bir de mantık soruları sıkıntı . Mantıkla ilgili bir kaynak alabilirsin . Çıkmış sorulardan deneme çöz hizlanisrisn kısa surede

Kitap okuyanlar genelde soruları hızlı çözdükleri için bence zaman kazanırsın, endişelenme şimdiden. Matematiğe azıcık bak sınavda inşallah rahat rahat yaparsın.

Başarılar dilerim!

Toni morrison sevilen sayfa:50

İş yerine götürdüm 10-15 sayfa okudum anlamadım baştan tekrar okudum yine anlayamadım eve gelip tamamen sessiz bir ortamda başladım yazarın çok ama çok değişik bir tarzı var öyle herhangi bir yerde okunabilecek bir kitap asla değil çok dikkat gerektiriyor ... Anlattığı şeyler çok acı çok hüzünlü ... Şimdiden çok sevdim bu kitap dikkat gerektirdiği için biraz uzun sürebilir okumam... Yazarı anlamak için emek gerekiyor :)

Zamanın yeli sayfa 30

Son düzenleme:
Bende öyle tatlı bir minnoş olsa bende okuyamazdim ki:) sen gene iyisin ben ilk bir sene hiç kitap yüzü açmadım:)

Ben de merak ediyordum bakalim bakalim sen oku deneyelim

mrb diziye inat kitap okumaya çalışıyorum. Zülfü Livaneli son ada bitti.hayvan Çiftliği daha sarsıcı bir hikayeydi. Benzemis konusu ona.simdi Zülfü Livaneli konstantiniyye oteli ni bitirmek üzereyim. kutuphaden kemal Tahir kitabı aldım. ona başlayacağım. adı biz böyle delikanlilar değildik 2. cilt. Yazarın okuyacağım ilk kitabı olacak.herkese iyi okumalar hoscakalin

Ben satın aldım D&Rdan. Şu an temin edilemiyorsa bilmiyorum belki baskısı bitmiştir. Yayınevi Kabalcı Yayınevi'ymiş bir arayıp sorun belki bilgi verirler size.

bulursak alalım gaza geliyorum :)
Bildiğim bütün kitap satışı yapan sitelere baktım hepsinde satış yok yazıyordu. Pdf olarak da bulamadım. Nadirkitap’tan aldım en sonunda.

Mavi Lale okumaya devam ediyorum.

Bildiğim bütün kitap satışı yapan sitelere baktım hepsinde satış yok yazıyordu. Pdf olarak da bulamadım. Nadirkitap’tan aldım en sonunda.

Mavi Lale okumaya devam ediyorum.

Ben siteden değil gidip şubesinden satın almıştım. Bulmanıza sevindim, okumayı tamamlayınca birlikte tartışabiliriz. :)

Ben siteden değil gidip şubesinden satın almıştım. Bulmanıza sevindim, okumayı tamamlayınca birlikte tartışabiliriz. :)
Tabii ki :)
Sanırım tükenmiş ve baskısı yok kitabın. Fiyatı 80 liraya kadar çıkıyordu nadirkitapta da. Ankara’da bulunan bir sahaf gönderecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…