- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.241
tamam süper. hemen hamlet’i bildirime yazıp oblomov’a başlayayım o vakit :)evet bitirdiklerini bildirim sayfasına yazmalısın. okuduğun süreci de sen nasıl istersen yaz burada. istersen gün içinde x kitabı 50. syf 100.syf diye yaz isterden 2 günde 1 yaz.
evet canım, çok heyecanlıyım 24 ekimden beri gitmedim doktora
ikili test olacak, belki cinsiyet tahmini de
inşallah her şey güzel olur
bakalım melinda mı gelecek isim konusunda hiçbir fikrim olmayan erkek yavru mu
Lastik toka oluyor sorun yok :)Kızlar selam. Bilenler vardır belki ÖSYM'nin sınavlarına lastik tokayla girebiliyor muyuz? Geçen girdiğim sınavda kıskaçlı minicik bir toka takmıştım saçım gözüme girmesin diye onu çıkarttırdılar da ondan soruyorum.
Lastik toka oluyor sorun yok :)
Hah tamam teşekkür ederim canım. :) Kıskaçlı toka niye olmuyorsa onunla kopya çekebilecek kadar nanoteknolojik ürün geliştirebilen zaten o sınava girmesin.
Benim de incecik saç bandımı almışlardı akıl sır ermiyorHah tamam teşekkür ederim canım. :) Kıskaçlı toka niye olmuyorsa onunla kopya çekebilecek kadar nanoteknolojik ürün geliştirebilen zaten o sınava girmesin.
B
Benim de incecik saç bandımı almışlardı akıl sır ermiyor
Ya ben tek olunca mecbur arabayla gidiyordum ama emanete de vermek istemiyorum araba anahtarı malum. Sabahın köründe erkek arkadaşımı da sürüklüyordum çocuk arabanın içinde beklemekten çürüdüBu sefer projesi olduğu için gelemeyecek sabahın körü kim gelir benimle diye bakınıyorum.
Aynı durumdayız ben de ilk kez yalnız giricem emanete bildiğin çanta bırakılıyor mu
Daha önce emanete eşya bırakanlar ne gibi şeyler bıraktılar acaba?
Haklısın aramaya devam o zaman :)Cüzdan falan bırakanları biliyorum da ben güvenemiyorum yine de nolur nolmaz kredi kartı var bilmem ne var.
Demir varya ondandir canım. Gözetmenler olarak biz de giremiyoruzHah tamam teşekkür ederim canım. :) Kıskaçlı toka niye olmuyorsa onunla kopya çekebilecek kadar nanoteknolojik ürün geliştirebilen zaten o sınava girmesin.
Demir varya ondandir canım. Gözetmenler olarak biz de giremiyoruz
en son yoktu :))Lastik toka için problem yok ama değil mi canım gözetmen olarak sen kesin cevabı verirsin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?