Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

evet canım, çok heyecanlıyım 24 ekimden beri gitmedim doktora
ikili test olacak, belki cinsiyet tahmini de
inşallah her şey güzel olur
bakalım melinda mı gelecek isim konusunda hiçbir fikrim olmayan erkek yavru mu

Hayırlı haberler al inşallah canım ikili testteki tahminler her zaman tutmuyor ama cinsiyet için bir kaç hafta daha beklemen gerekecek rabbim gönlüne göre versin bize de yaz doktordan sonra

Bir Dinozorun Gezileri bitti. Kafamı dağıttı bu süreçte. Ama evde otur otur o gezsin sen oku sinir oldum

Yeni kitabım, Agatha Christie Doğu - Ekspresinde Cinayet.

Hazır filmi çıkmış ne zamandır kitaplığımda duruyordu yarın başlarım artık.

Kızlar selam. Bilenler vardır belki ÖSYM'nin sınavlarına lastik tokayla girebiliyor muyuz? Geçen girdiğim sınavda kıskaçlı minicik bir toka takmıştım saçım gözüme girmesin diye onu çıkarttırdılar da ondan soruyorum.

Lastik toka oluyor sorun yok :)

B

Benim de incecik saç bandımı almışlardı akıl sır ermiyor

Ya ben tek olunca mecbur arabayla gidiyordum ama emanete de vermek istemiyorum araba anahtarı malum. Sabahın köründe erkek arkadaşımı da sürüklüyordum çocuk arabanın içinde beklemekten çürüdü Bu sefer projesi olduğu için gelemeyecek sabahın körü kim gelir benimle diye bakınıyorum.

Aynı durumdayız ben de ilk kez yalnız giricem emanete bildiğin çanta bırakılıyor mu

Daha önce emanete eşya bırakanlar ne gibi şeyler bıraktılar acaba?

Aynı durumdayız ben de ilk kez yalnız giricem emanete bildiğin çanta bırakılıyor mu

Daha önce emanete eşya bırakanlar ne gibi şeyler bıraktılar acaba?

Cüzdan falan bırakanları biliyorum da ben güvenemiyorum yine de nolur nolmaz kredi kartı var bilmem ne var.

İyi geceler kitap severler
Sınavlar bitti ben geldim
Herkes iyidir umarım.

Elime aldım bir kitap başladım yeniden, bayadır okumuyorum üşeneceğim biliyorum. Hep böyle oluyor ama başaracağım

Dünyayı değiştiren diktatörler sayfa 25

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…