Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

anneciğin nasıl? sen nasılsın?
Annem iyi çok şükür
Son zamanlarda epey toparlandı
Ayrıca buraları çok sevmiş
Genelde Türkiye' den gelenler buraları pek beğenmiyor
Bana da 2 hafta izin çok iyi geldi
Sen nasılsın görüşmeyeli

Annem iyi çok şükür
Son zamanlarda epey toparlandı
Ayrıca buraları çok sevmiş
Genelde Türkiye' den gelenler buraları pek beğenmiyor
Bana da 2 hafta izin çok iyi geldi
Sen nasılsın görüşmeyeli

yaaa çok sevindim annenin iyi olmasına da oraları beğenmesine de. özledim vallahi seni. yokluğun çok belliydi

ben de iyi sayılırım. bi ara bayağı moralim bozuktu şimdi daha iyiyim şükür ki

İyi akşamlar baykuşlar
Anne Frank’in Hatıra Defteri sayfa 130
Kitabı henüz yarıladım ama istediğim duyguyu vermiyor sanki
Sanırım konu itibariyle daha çok duygu olır diye düşünüyordum ama şimdilik 14 yaşındaki bir kızın olağan serzenişlerinden başka bir şey göremedim

Aylaya gitmeyeni dövüyorlar diye ben de gittim . Çok naif bir filmdi beklentimden çok daha iyiydi ve lütfen yanınızda duygulu biri olsun . Arkadaşım o kadar duygusuz izledi ki
Bizde yarın sabah gidicez bakalım nasıl :) 4.5 yaşındaki bir veletle ilk sinema deneyimim olacak:)

Angela in külleri 2 bitti ilki kadar olmasa da bununda beğendim dil anlatım akıcılık aynıydı

Ama ilk kitapda daha fazla dram ve duygu ikinci kitapta daha fazla kişi ve olay vardı birde ilk kitap bir çocuğun ikinci kitap bir yetiskin erkeğin dilinden anlatılmıştı bu yüzden ilkini daha çok beğenmiş olabilirim ama tavsiye ederim her ikisinide okuduğumu hiç pişman etmedi çok keyif aldım:)

Yeni kitabım momo ama önce sevileni bitiririm herhalde oda çok kaldı elimde son 100 sayfası

yaaa çok sevindim annenin iyi olmasına da oraları beğenmesine de. özledim vallahi seni. yokluğun çok belliydi

ben de iyi sayılırım. bi ara bayağı moralim bozuktu şimdi daha iyiyim şükür ki
Hayırdır inşaAllah fındık
Seni hep neşeli mesajlarınla hatırlıyorum
Ve umarım hep öyle devam eder
Ben de sizleri çok özledim. Burada bir aile gibi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…