Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Züppe Kocanın Şarkıcı Karısı bitti. Sevil Atasoy gerçekten çok başarılı bir adli tıp uzmanı ve akademisyen. Umarım eğittiği öğrencileri de onun izinden devam ederek başarılı olabilir ve pek tabii Türkiye de adli ekipmanlar ve donanım açısından yeterli duruma gelebilir. Belli ki Sevil hoca hala yetersiz görüyor, diğer ülkelerde yaşanan adli olayları ve çözümleri anlatırken yazım tarzında biraz özenme sezdim. Güzel kitaptı, kolay etkilenenler gece okumasın. :)

Bir türlü bitiremediğim Varoluşçu Psikoterapi ile devam ediyorum.

4.5 yaşındakiler girebiliyor muymuş bu filme? Sinemadaki yüksek ses zarar vermesin minnoşun kulaklara dikkat edin. :)
Yedi yaş sınırıni filme girdiğimizde gördük
En arka sıradan bilet almistik Allah'tan yanımızda tablet ve kulaklık götürdük bizimki çizgi film izlerken bizde film izledik yani filmle hiç ilgilenmedi bile :) hayatının en uzun ciZgi filmini iLedigi için yeniden sinemaya gitmek istiyor:)

Momo bitti

Bu kitap beni yerle bir etti
Çok uzun zamandır yaşadığım hatta son 1 yıldır aradığım tüm soruların cevabını bulduğum bir kitap oldu
Doğru zamanda - doğru yerde -dogru kitap
Okumayan varsa.mutlaka ama mutlaka ama mutlaka okusun bu sene okuduğum en iyi kitap buydu

Çocuk kitaplarına karşı genelde mesafeli durdum şimdiye kadar ne büyük hata ne büyük bir eksiklikmiş yaptığım tavsiye ettiğiniz çocuk kitabı varsa okumaya hazır ve nazirim... Klasikler benim en sevdiğim türdü şu an çocuk edebiyatıyla klasikler kapışır benim için... Bu kadar geç keşfettigim için çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…