- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.441
okumak istediklerime ekledimMomo bitti
Bu kitap beni yerle bir etti
Çok uzun zamandır yaşadığım hatta son 1 yıldır aradığım tüm soruların cevabını bulduğum bir kitap oldu
Doğru zamanda - doğru yerde -dogru kitap
Okumayan varsa.mutlaka ama mutlaka ama mutlaka okusun bu sene okuduğum en iyi kitap buydu
Çocuk kitaplarına karşı genelde mesafeli durdum şimdiye kadar ne büyük hata ne büyük bir eksiklikmiş yaptığım tavsiye ettiğiniz çocuk kitabı varsa okumaya hazır ve nazirim... Klasikler benim en sevdiğim türdü şu an çocuk edebiyatıyla klasikler kapışır benim için... Bu kadar geç keşfettigim için çok üzgünüm
Anca dimiHerkese günaydın ,
"Budala"tüm heyecanıyla devam ediyorsayfa 213 'deyim..
Evet isimleri karıştırsam da bazen hikaye sardı beni :)İki Şehrin Hikayesi güzeldi özellikle sonlara doğruGünaydınlar
Anca dimi
Ben de İki şehrin hikayesinde 280. sayfadayım biraz biraz sürüklemeye başladı.
Bir sonraki kitabim olacakMomo bitti
Bu kitap beni yerle bir etti
Çok uzun zamandır yaşadığım hatta son 1 yıldır aradığım tüm soruların cevabını bulduğum bir kitap oldu
Doğru zamanda - doğru yerde -dogru kitap
Okumayan varsa.mutlaka ama mutlaka ama mutlaka okusun bu sene okuduğum en iyi kitap buydu
Çocuk kitaplarına karşı genelde mesafeli durdum şimdiye kadar ne büyük hata ne büyük bir eksiklikmiş yaptığım tavsiye ettiğiniz çocuk kitabı varsa okumaya hazır ve nazirim... Klasikler benim en sevdiğim türdü şu an çocuk edebiyatıyla klasikler kapışır benim için... Bu kadar geç keşfettigim için çok üzgünüm
Iki Sehrin Hikayesi' ni hangi yayinevinden okudunuz? Can' in ceviri rezaletinden sonra ODA yayinlarini dusunuyorum ama emin olamadim.Evet isimleri karıştırsam da bazen hikaye sardı beni :)İki Şehrin Hikayesi güzeldi özellikle sonlara doğru
Ben dehem de evde 2 yaş sendromuna tutulan çocuğumla uğraşmaktan fazla okuyamıyorum. 2 yaş sendromundan hiç hoşlanmadım.
Ben de
Merhaba benim okuduğum kitapta duyulmadık bir yayınevindendi,okurken çok sıkıntı yarattı bana.Selamlar herkese,
Bi sıkkınlık , bi bıkkınlık var uzerimde. Izin alip bos bos oturasim falan var. Kirpinin Zarafeti 118'deyim. Hakkini vererek okuyamadigimi hissediyorum. Bir daha okumam lazim.
Iki Sehrin Hikayesi' ni hangi yayinevinden okudunuz? Can' in ceviri rezaletinden sonra ODA yayinlarini dusunuyorum ama emin olamadim.
@algernonacicekler izinli misin? Yoksun canim!
yorumlarda 1970lerdeki bir basimin cok iyi oldugunu duymustum ama nerden bulayimMerhaba benim okuduğum kitapta duyulmadık bir yayınevindendi,okurken çok sıkıntı yarattı bana.
Hikaye o kadar güzeldi ki herşeye rağmen tadı damağımda kaldı ama.
Bence çok hoş dostumm.
Her gün bana yeniliklerle geliyor çocuğun, her gün yeniden aşık oluyorum ona, sonra birlikte çığlık atıp ağlıyoruz sebepsiz yere ve en çok yeşili seviyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?