- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.401
Üniversiteyi orda okuduğum için ayrıca merak uyandırdı bende. Mutlaka okuyacağım, okuyup beğenince seni de öpeceğim.Zaman yeli 98 ah ah keşke donanımlı birileri olsaydi cevremde bana o dönemi kültürleri anlatsaydı. Bu yazarı nasıl hiç bilmiyoruz duymadık. Kime desem bilmiyor ve sağlam okurlar çevremdekiler:) serinin devamını da merakla bekliyorum . Kendi cografyamizdaki kültürlerden ne kadar da uzak düşmüşüz. Kapadokya civarında yaşayan arkadaşlara özellikle öneririm. Okuyup beğenmezseniz ben onermedim hatirlamiyorum derim sonro üzülüyorum:)
Bir kaç kişi daha okuyor sanırım Zaman Yelini,kitap seri halinde mi,tek bir kitap mı ?Zaman yeli 98 ah ah keşke donanımlı birileri olsaydi cevremde bana o dönemi kültürleri anlatsaydı. Bu yazarı nasıl hiç bilmiyoruz duymadık. Kime desem bilmiyor ve sağlam okurlar çevremdekiler:) serinin devamını da merakla bekliyorum . Kendi cografyamizdaki kültürlerden ne kadar da uzak düşmüşüz. Kapadokya civarında yaşayan arkadaşlara özellikle öneririm. Okuyup beğenmezseniz ben onermedim hatirlamiyorum derim sonro üzülüyorum:)
Aramıza hoş geldiniz.Merhaba aranıza yeni katıldım, üye olmadan evvel gözlerim hep bu topikteydi. Hepiniz çok tatlışsınız,kitap okumayı sevenlere karşı yüreğim soba gibi sımsıcak olup ısınıyorZülfü Livaneli-Kardeşimin Hikayesi kitabını bitirdim. Gerçekten çok akıcı ve güzel bir kitaptı. Sonu da çok etkileyiciydi. Şimdi okuyacak kitabım kalmadı maalesef, bana kitap önerirseniz çok mutlu olurum...
Tabii ki imzaladım.Selam kizlar sizinle bir konuyu paylasmak istiyorum. Bunun icin baska bir topik mi acmam gerek bilemedim. Ankara Nata Vega AVM de camekanda " teshir urunu" gibi sergilenen hayvanlar mevcut. Ben gitmedim ama haberini gordum bugun. Change.org da hemen imza kampanyasi baslatilmis bu rezalet icin. Sizlerin de bu konuda duyarli oldugunuzu dusundugum icin. Kampanyanin linkini buraya birakmak istiyorum. Lutfen destek verin. Bu rezilliklerden kurtulalim artik. Hayvanlarin da kisilikleri, dusunceleri mutluluklari, mutsuzluklari oldugunu anlayan bir dunya umarim utopya degildir.
https://www.change.org/p/hayvanlar-..._control_progress_111417fake2&utm_term=188822
ortak okuma yapıyoruz her ay bir kitap . normalde 4 kitaplık bir seri ama şu anda 3 tanesi yayınlanmışBir kaç kişi daha okuyor sanırım Zaman Yelini,kitap seri halinde mi,tek bir kitap mı ?
ellerine saglik canim. Hâlâ bu rezillikleri gordugumuze inanamiyorum bazen.Merhaba Kitapsever Hatunlar...
Reşat Nuri Güntekin - Çalıkuşu
sayfa... 346
Aramıza hoş geldiniz.
Ben de kitap okuyan insanları severim.
Tabii ki imzaladım.
Bu hayvanların (bazı) insanlardan çektiği nedir yaaa
İnşallah
Büyük ihtimal kızım olacakmış
Büyük ihtimal kızım olacakmış
Hayirli olsun :)Büyük ihtimal kızım olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?