- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.381
K kjhytlsa hoşgeldin
Sık sık kitap yorumları yapılıyor, ordan hoşuna gidenleri listene ekleyebilirsin
Mesela şuan Kazuo Ishiguro beni asla bırakma okuyorum
Farklı bir kitap diyebilirim, yazarın değişik bir anlatımı var, biraz haruki murakami yi andırıyor gibi
Henüz tam bir yorum yapamıyorum, bitince yapacağım
Merhaba hosgeldiniz
Merhaba hoşgeldin
Ben yekten tavsiye veremiyorum, affola
Okuduğum beğendiğim kitap ya da yazar beğenilmezse çok bozuluyorum da
Kapkaranlık Ormanda adlı gerilim kitabını gerim gerim gerilerek okumuştum, şiddetle tavsiye ederim. Kafes adlı kitabı da aynı şekilde. yalnız Kafes'in yazarı Josh Malerman kitapların sonunu havada bırakıyor. eğer sevmiyorsan hiç bulaşma
rica ederimKapkaranlık Ormanda kitabın ismi bile ürkütücüÇok merak ettim..Yarın kitapçıya gideceğim ilk alacağım kitap bu olsun. Çok teşekkür ederim önerin için
daha iyiyim çok teşekkür ederim :)bir civciv annesi bu arada kolun nasil oldu?
Hoş geldin. Insan direk bir yakınlık hissediyor değil mi? Bir eğitimde masamda kitap vardı biri gelip aa hakan günday mi okuyorsun demişti bu sayede 3 yıldır yakın arkadaşım oldu :) kitaplar bizi birbirmize yaklaştırıyorMerhaba aranıza yeni katıldım, üye olmadan evvel gözlerim hep bu topikteydi. Hepiniz çok tatlışsınız,kitap okumayı sevenlere karşı yüreğim soba gibi sımsıcak olup ısınıyorZülfü Livaneli-Kardeşimin Hikayesi kitabını bitirdim. Gerçekten çok akıcı ve güzel bir kitaptı. Sonu da çok etkileyiciydi. Şimdi okuyacak kitabım kalmadı maalesef, bana kitap önerirseniz çok mutlu olurum...
Netten de alabilirsin kitap başı 4 5 lira oynuyor bazen de çok güzel indirimler oluyorKapkaranlık Ormanda kitabın ismi bile ürkütücüÇok merak ettim..Yarın kitapçıya gideceğim ilk alacağım kitap bu olsun. Çok teşekkür ederim önerin için
Merhaba, hoşgeldin:) bende yeniyim burda,eğer o tatlışın içinde bende varsam sende çok tatlışsın:))Merhaba aranıza yeni katıldım, üye olmadan evvel gözlerim hep bu topikteydi. Hepiniz çok tatlışsınız,kitap okumayı sevenlere karşı yüreğim soba gibi sımsıcak olup ısınıyorZülfü Livaneli-Kardeşimin Hikayesi kitabını bitirdim. Gerçekten çok akıcı ve güzel bir kitaptı. Sonu da çok etkileyiciydi. Şimdi okuyacak kitabım kalmadı maalesef, bana kitap önerirseniz çok mutlu olurum...
mesajlarin altindaki bildirimi gorunce yuzum guluyor. Hersey cok guzel olur umuyorum.Evet, çok şükür canım
Yarın 2 li testim var, nerdeyse 1 aydır görmüyorum kuzuyu
Korkuyom, heyecanlıyım falan
cok dusuncelisin cok tesekkur ederim.Merhaba baykuşlar!
Bugün 1984'e başladım, henüz başlarındayım. Günlerden pazartesiydi bugün ama ben bir enerjik, mutlu, okuma hevesiyle güzel bir gün geçirdim sanırım
Umarım siz de haftaya güzel başlamışsınızdır.
Tekrar hoşgeldinCicoretti , umarım sınav sonucun iyi gelir
Hoşbulduk, çok teşekkür ederim..Aslında o tür kitapları da okumayı, yeni bilgiler ve terimler öğrenmeyi çok severim..
mesajlarin altindaki bildirimi gorunce yuzum guluyor. Hersey cok guzel olur umuyorum.
cok dusuncelisin cok tesekkur ederim.siz Sevme Sanati' ni pdf mi okumustunuz? Sanki oyle kalmis hatirimda. Aralik sonuna dogru yillik siparis verecegim de ona gore alayim. Tabi stoklarda varsa.
Bugun firsatim olmasina ragmen hic okumadim. Kirpinin Zarafeti' ne basliyorum.
okuyacagim mutlaka. Lisedeyken eroinle ilgili bir kitap okumustum orda da geciyordu bahsi. Liseden beri akliEvet, pdf olarak okudum ve çok beğendim.. Mutlaka okumalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?