Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hoşbulduk Hiç duymamıştım.. Bitirince yorumlarını bekliyorum..

Merhaba hosgeldiniz

Merhaba, hoşbuulduuuk

Merhaba hoşgeldin
Ben yekten tavsiye veremiyorum, affola
Okuduğum beğendiğim kitap ya da yazar beğenilmezse çok bozuluyorum da

Hoşbulduuk
Oyy haklısın..

Kapkaranlık Ormanda kitabın ismi bile ürkütücü Çok merak ettim..Yarın kitapçıya gideceğim ilk alacağım kitap bu olsun. Çok teşekkür ederim önerin için

Hoş geldin. Insan direk bir yakınlık hissediyor değil mi? Bir eğitimde masamda kitap vardı biri gelip aa hakan günday mi okuyorsun demişti bu sayede 3 yıldır yakın arkadaşım oldu :) kitaplar bizi birbirmize yaklaştırıyor

Kapkaranlık Ormanda kitabın ismi bile ürkütücü Çok merak ettim..Yarın kitapçıya gideceğim ilk alacağım kitap bu olsun. Çok teşekkür ederim önerin için
Netten de alabilirsin kitap başı 4 5 lira oynuyor bazen de çok güzel indirimler oluyor

Merhaba baykuşlar!

Bugün 1984'e başladım, henüz başlarındayım. Günlerden pazartesiydi bugün ama ben bir enerjik, mutlu, okuma hevesiyle güzel bir gün geçirdim sanırım

Umarım siz de haftaya güzel başlamışsınızdır.

Tekrar hoşgeldin Cicoretti , umarım sınav sonucun iyi gelir

Merhaba, hoşgeldin:) bende yeniyim burda,eğer o tatlışın içinde bende varsam sende çok tatlışsın:))

Evet, çok şükür canım
Yarın 2 li testim var, nerdeyse 1 aydır görmüyorum kuzuyu
Korkuyom, heyecanlıyım falan
mesajlarin altindaki bildirimi gorunce yuzum guluyor. Hersey cok guzel olur umuyorum.

cok dusuncelisin cok tesekkur ederim. siz Sevme Sanati' ni pdf mi okumustunuz? Sanki oyle kalmis hatirimda. Aralik sonuna dogru yillik siparis verecegim de ona gore alayim. Tabi stoklarda varsa.
Bugun firsatim olmasina ragmen hic okumadim. Kirpinin Zarafeti' ne basliyorum.

Hoşbulduk, çok teşekkür ederim.. Aslında o tür kitapları da okumayı, yeni bilgiler ve terimler öğrenmeyi çok severim..

O zamaaan madem yeni bilgiler ve terimler öğrenmeyi seviyorsun, Paul Kleinman'ın Psiko101 isimli kitabı ile başlayabilirsin. Direkt psikoloji bilimi üzerine bir giriş kitabı, içi fotoğraflı falan. Bitirdiğinde psikoloji bilimi, yapılan deneyler, uygulanan testler ve alandaki bilindik psikologlarla ilgili temel bilgilere sahip olabilirsin.

Evet, pdf olarak okudum ve çok beğendim.. Mutlaka okumalısın

Gunaydin herkeseee,
Kirpinin Zarafeti syf. 65. Kitap oldukça donanimli. Ara verdikten sonra keske daha hafif birseyle baslasaymisim dedim. Fransiz yazarlarin tarzindan midir yoksa ceviriden midir bilemiyorum, fransizcadan cevirileri okurken zorlaniyorum. Sizlerde de ayni durum oluyor mu?

Evet, pdf olarak okudum ve çok beğendim.. Mutlaka okumalısın
okuyacagim mutlaka. Lisedeyken eroinle ilgili bir kitap okumustum orda da geciyordu bahsi. Liseden beri aklimda artik ertelemeyeyim degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…