Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Size sormak istediğim bir husus var,bu kitabı aceleyle sahaftan almıştım(yalnız 1 cilt)Fakat kitapçılarda 2 cilt satıldığını gördüm sonrasında.Bu kitap özet midir?Özetse okumak istemiyorum açıkçası,eski basım olduğu için değerli tabi,okumasam da kütüphanemde kalabilir..

Eklentiler

• harp ve sulh.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 36
Üşütmüşüm ama nasıl üşüttüm bende anlamadım normalde dikkat eden biriyim. Uzun zamandır böyle hasta olmamıştım.
kefiri ben de tavsiye ederim. Bu yilki virusumuz biraz sinsi hastalarin cogunda ilk hafta sonrasinda iyilik hali dönmüşken tekrar hasta olma durumu mevcut. Zencefil ve bal da oneririm. Gecmis olsun.

bu kitap benim için çok özel
okuyan birini görünce çok mutlu oldum

Bebekler için eczanede rezene çayı var. Günde 5cc içilebilen. Belki denemişsindir ama oğlum bu çayla çok rahatlardı. Ben de aktardan alıp ayrıca içerdim. Allah kolaylık versin. Mis kokar o şimdi..
benimkine hiç bişey fayda etmedi malesef. Allah razı olsun

Merhaba hanımlar,

Ben de hasta oldum malesef, hasta olanlara da geçmiş olsun. Kefir nasıl yapılır öğreneyim ben de, evde yaparım, çünkü bağışıklık sistemim çok zayıf..

Bugün yataktan yemek için çıktım, yatakta tercüme ve kitap okumakla geçti günüm. Çok halsizim

Bildirimimi de yapayım ;

Çağımızın Nevrotik Kişiliği - Karen Horney sf.93
1984 - George Orwell sf.44

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…