- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.481
BendeeHeyecanlandım şimdi
Yorumunu bekliyorum
1-5 iş günü içerisinde diyor.Yorumunu bekliyorumben de dünden beri kargo durumuna bakıyorum,gelişme yok:/
Üşütmüşüm ama nasıl üşüttüm bende anlamadım normalde dikkat eden biriyim. Uzun zamandır böyle hasta olmamıştım.Gunaydinlar,
Kirpinin Zarafeti sayfa 202.
sevdin mi ? Oblomov' u cok severim ben. Hem kitabi hem Oblomov karakterini.
hayirdir?
Çok teşekkür ederim. Aynen öyle valla. Bi kapıldın mı da kolay kolay düzelemiyorsun.günaydın. dün öyle fırtına oldu ki gece tüm sahil mahvolmuş. Allah dışarda olanların yardımcısı olsun
çok çok geçmiş olsun. havalar birden soğudu tam hastalık havası
Çok geçmiş olsun,düzenli ev yapımı kefir içmenizi tavsiye ederim,gerçekten çok güçlendiriyor bağışıklık sistemini,denenmiştirÇok teşekkür ederim. Aynen öyle valla. Bi kapıldın mı da kolay kolay düzelemiyorsun.
kefiri ben de tavsiye ederim. Bu yilki virusumuz biraz sinsi hastalarin cogunda ilk hafta sonrasinda iyilik hali dönmüşken tekrar hasta olma durumu mevcut. Zencefil ve bal da oneririm. Gecmis olsun.Üşütmüşüm ama nasıl üşüttüm bende anlamadım normalde dikkat eden biriyim. Uzun zamandır böyle hasta olmamıştım.
Günaydın, Pascal Mercier- Lizbon'a Gece Treni'ne başladım. Bu aralar hem ders çalışmaktan hem de evde 2 yaş sendromuna tutulan çocuğumla uğraşmaktan fazla okuyamıyorum. 2 yaş sendromundan hiç hoşlanmadım.
Ben de ayrı bir keyif alıyorum Rus edebiyatından
ne okuyacaksınız,ne okuyacaksınız :)ben de ben de
çok özlediğimi hissettim şimdi, bir an önce okuyayım
benimkine hiç bişey fayda etmedi malesef. Allah razı olsunBebekler için eczanede rezene çayı var. Günde 5cc içilebilen. Belki denemişsindir ama oğlum bu çayla çok rahatlardı. Ben de aktardan alıp ayrıca içerdim. Allah kolaylık versin. Mis kokar o şimdi..
gerçi öncene okuyacaksınız,ne okuyacaksınız :)
O kefiri yapmayı o kadar çok istiyorum ki beceremem diye korkuyorum açıkcası.Çok geçmiş olsun,düzenli ev yapımı kefir içmenizi tavsiye ederim,gerçekten çok güçlendiriyor bağışıklık sistemini,denenmiştir
Çok teşekkür ederim. Zencefil ve balıda deneyeceğim.kefiri ben de tavsiye ederim. Bu yilki virusumuz biraz sinsi hastalarin cogunda ilk hafta sonrasinda iyilik hali dönmüşken tekrar hasta olma durumu mevcut. Zencefil ve bal da oneririm. Gecmis olsun.
yapmak istediğiniz zaman haber verin ben yardımcı olurum sizeO kefiri yapmayı o kadar çok istiyorum ki beceremem diye korkuyorum açıkcası.
Çok güzel, keyif alarak okuyacağınızı umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?