Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Geçmiş olsun

Bir Evlilik Komedisi bitti. Kitap çok eğlenceli ve akıcıydı ama kızların görücü olayı kısır bir döngüye girince çok sıkıldım. Hiç akıllarında olmayan adamlarla görüşüp konuştular suçu yine adamlara attılar. Günümüz kızlarının evde kalma olayını geniş bir şekilde ve komediyle anlatmıştı yazar. Sevdim

Gunaydinlar,
Kirpinin Zarafeti sayfa 202.

sevdin mi ? Oblomov' u cok severim ben. Hem kitabi hem Oblomov karakterini.

hayirdir?
sevdim. işim çıktı bugün, kalan 100 sayfayı okuyamadım halen ama kitap çok güzel gitti bu zamana kadar. aktı gitti resmen, okuyamadığım zamanlarda da aklım orda kaldı :)

merhabalar
topiğin tembeli geldi güneşi uyandıralım bitti kaç gün süründü elimde bilmiyorum. bu ay okuduğum son kitap olacak sanırım. düğüne 15 gün kaldı çok ama çok işim var izin istemek durumundayım artık.
sevgili kalinkaselin arkadaşım ve başkanım _meLinDa_ bana izin verirmisiniz, aralık ortası sonu gibi yeni yıl hedefleri belirlenirken dönmüş olurum olur mu? kendinize çok iyi bakın kızlar sizi seviyorum

Selam hepinize,
Kirpinin Zarafeti - Muriel BARBERY bitti.
Yaklaşik bir bucuk ay aradan sonra bu kadar entellektuel açıdan donanimli bir kitapla baslamak acikcasi benim icin yanlis oldu ancak yanlis zamanda yanlis kitap durumuna ragmen kitabi birakmadim.
Kisa bir giristen sonra yogun bir sanatsal elestiri ve felsefik cikarimlar, dusunceler agina giriyorsunuz. Hikayeyi karakterlerle sıkı bir bag kuramadigimi dusunerek okurken sonuna geldigimde yazarin vurdugu darbeden kacamayip bekledigimden fazla etkilendigimi soylemeliyim. Bir ara gozlerim doldu hatta.
Netice itibariyle hepinize tavsiye ediyorum sadece kafanizin rahat oldugu bir donemde okumanizi salik veririm. Nitekim ben ileride tekrar okumayi dusunuyorum .
Yeni kitabimi secmedim.
Rus edebiyati dediniz canim cekti Dirilis var belki ona baslarim.

Bu arada Savas ve Baris ortak okumasi olacakti degil mi? Onu bekletiyim.

cok cok gecmis olsun. Zencefil bal da tuket mutlaka.

yaaaaa cok guzel gecmesini dilerim tum o yogun hazirliklarin ve dugunun. Simdiden hayirli olsun, bir ömür boyu mutlu olun. Bir an once aramiza don. Cok cok sevgiler.

simdiden mutluluklar dilerim
insaAllah hersey gönlünce olur
sen de kendine cok iyi bak
sevgiler

Çok geçmiş olsun. Ben şifayı kaptığımda bir fincandan biraz fazla suyun içine 1 tane çubuk tarçın, birkaç tane karabiber, birkaç tane karanfil (evde varsa yoksa çok önemli değil), biraz minik minik doğranmış zencefil (toz varsa tozu da olur), kabuklu ve çekirdekleri olan 1 parça elma, 1 parça limon, biraz da nane atıp bunları kaynatıyorum. Böyle rengi cadı iksirlerine dönüşünce bir güzel süzüp, balla karıştırıp içiyorum. Hemen ayağa dikiveriyor beni ehehe, tavsiye ederim.

Hasta olanlara acil şifalar diliyorum Kızlar. Tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz inşallah
Bildirim de yapayım
Anne Frank’in Hatıra Defteri sayfa 106dayım. Çok yavaş ilerliyorum ama sınavdan sonra bu konuda düzeleceğim inşallah. Ay sonuna kadar bunu bitirsem yeter

kirmizi oje ve kardelen_08 sizlere de cok gecmis olsun.

Aeden okumaya devam ediyorum. Kitabin yarisina geldim.
Hakan Günday - Malafa
Kisa bir giris yaptim ama daha ilk sayfalarda anlamini cözemedigim kelimelerle karsilastim. Biraz arastirinca bu kelimelerin Ermeni kuyumcular tarafindan türetildigini ve esnafın ve zenaatkarın istanbulda yıllardan bu yana kullandığıni ögrendim.
Bu arada Malafa kuyumcularin yüzük numarasini ölcmek ve düzeltmek icin kullandigi bir aletmis

hayatin_anlami seviyorum seni. Ne güzel bir kalbin var
tesekkür ederim canim
o senin kalbinin güzelligi
ben de seni seviyorum
ve tabi tüm baykuslari, iyi ki buradayim iyi ki sizleri tanimisim
bir arkadas vardi, sürekli Candy Crash oynuyor ve bu oyunun kendisinde bagimlilik yaptigini anlatiyordu. Ben de bu topikten veokudugum kitaplardan bahsedince onu da bir okuma merai sardi ve simdi o arkadasim da cok iyi bir okuyucu.
Sizin vesilenizle Candy Crash dan kurtuldu.
Darisi bosa vakit öldüren diger arkadaslarimin basina

Amiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…