- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.501
Merhaba hanımlar,
Ben de hasta oldum malesef, hasta olanlara da geçmiş olsun. Kefir nasıl yapılır öğreneyim ben de, evde yaparım, çünkü bağışıklık sistemim çok zayıf..
Bugün yataktan yemek için çıktım, yatakta tercüme ve kitap okumakla geçti günüm. Çok halsizim
Bildirimimi de yapayım ;
Çağımızın Nevrotik Kişiliği - Karen Horney sf.93
1984 - George Orwell sf.44
sevdim. işim çıktı bugün, kalan 100 sayfayı okuyamadım halen ama kitap çok güzel gitti bu zamana kadar. aktı gitti resmen, okuyamadığım zamanlarda da aklım orda kaldı :)Gunaydinlar,
Kirpinin Zarafeti sayfa 202.
sevdin mi ? Oblomov' u cok severim ben. Hem kitabi hem Oblomov karakterini.
hayirdir?
cok cok gecmis olsun. Zencefil bal da tuket mutlaka.Merhaba hanımlar,
Ben de hasta oldum malesef, hasta olanlara da geçmiş olsun. Kefir nasıl yapılır öğreneyim ben de, evde yaparım, çünkü bağışıklık sistemim çok zayıf..
Bugün yataktan yemek için çıktım, yatakta tercüme ve kitap okumakla geçti günüm. Çok halsizim
Bildirimimi de yapayım ;
yaaaaa cok guzel gecmesini dilerim tum o yogun hazirliklarin ve dugunun. Simdiden hayirli olsun, bir ömür boyu mutlu olun. Bir an once aramiza don. Cok cok sevgiler.merhabalar
topiğin tembeli geldigüneşi uyandıralım bitti kaç gün süründü elimde bilmiyorum. bu ay okuduğum son kitap olacak sanırım. düğüne 15 gün kaldı çok ama çok işim var izin istemek durumundayım artık.
sevgilikalinkaselin arkadaşım ve başkanım _meLinDa_ bana izin verirmisiniz, aralık ortası sonu gibi yeni yıl hedefleri belirlenirken dönmüş olurum olur mu? kendinize çok iyi bakın kızlar sizi seviyorum
Çok geçmiş olsun oğlunaİyi aksamlar baykuşlar.
Kaç gündür okuyamiyorum.
Oğlum hastalandi malesef.
Yarından sonra okuyabilmeyi diliyorum.
Herkese iyi okumalar
cok cok gecmis olsun. Zencefil bal da tuket mutlaka.
yaaaaa cok guzel gecmesini dilerim tum o yogun hazirliklarin ve dugunun. Simdiden hayirli olsun, bir ömür boyu mutlu olun. Bir an once aramiza don. Cok cok sevgiler.
simdiden mutluluklar dilerimmerhabalar
topiğin tembeli geldigüneşi uyandıralım bitti kaç gün süründü elimde bilmiyorum. bu ay okuduğum son kitap olacak sanırım. düğüne 15 gün kaldı çok ama çok işim var izin istemek durumundayım artık.
sevgilikalinkaselin arkadaşım ve başkanım _meLinDa_ bana izin verirmisiniz, aralık ortası sonu gibi yeni yıl hedefleri belirlenirken dönmüş olurum olur mu? kendinize çok iyi bakın kızlar sizi seviyorum
cok gecmis olsunİyi aksamlar baykuşlar.
Kaç gündür okuyamiyorum.
Oğlum hastalandi malesef.
Yarından sonra okuyabilmeyi diliyorum.
Herkese iyi okumalar
Merhaba hanımlar,
Bildirimimi de yapayım ;
tesekkür ederim canim
Amiiiiintesekkür ederim canim
o senin kalbinin güzelligi
ben de seni seviyorum
ve tabi tüm baykuslari, iyi ki buradayim iyi ki sizleri tanimisim
bir arkadas vardi, sürekli Candy Crash oynuyor ve bu oyunun kendisinde bagimlilik yaptigini anlatiyordu. Ben de bu topikten veokudugum kitaplardan bahsedince onu da bir okuma merai sardi ve simdi o arkadasim da cok iyi bir okuyucu.
Sizin vesilenizle Candy Crash dan kurtuldu.
Darisi bosa vakit öldüren diger arkadaslarimin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?